*کیهان
سانسور موضع قاطع وزیر علوم در روزنامههای مدعی اصلاحطلبی
روزنامههای مدعی اصلاحطلبی، تحلیلهای باسمهای خود را به جای گزارش جلسه رأی اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی علوم منتشر کردند.این روزنامهها ترجیح دادند اظهارات صریح فرهادی وزیر پیشنهادی درباره مرزبندی با فتنهگران را کاملاً از متن اخبار و گزارشهای خود حذف کنند!!روزنامههای اعتماد و شرق در رفتاری عجیب و به دور از اصول روزنامهنگاری و خبرنگاری، متن سخنان دکتر فرهادی در جلسه روز چهارشنبه مجلس را از شبه گزارشهای خود حذف کردند. فرهادی در سخنانی صریح که به تیتر اول روزنامه کیهان و برخی دیگر از روزنامهها تبدیل شد گفته بود «رهبری فصل الخطاب و فتنه خط قرمز ماست». خط قرمز فتنه همان موضوع روشنی بود که باعث رأی نیاوردن برخی گزینههای قبلی و استیضاح و برکناری فرجی دانا از وزارت علوم - با وجود اعتماد و حسن ظن قبلی مجلس به وی- شده بود. سخنان صریح فرهادی به عنوان یک چهره اصلاحطلب از تریبون مجلس، پاسخ کوتاه اما قاطعی بود بر اظهارات سست و لجوجانه علی مطهری که به خیال خود سوژه جالبی از رفتار متناقض نمایندگان اصولگرای مجلس در زمینه رأی دادن یا رأی ندادن به وزرای پیشنهادی پیدا کرده بود.
با این وصف اگر علی مطهری ناشیگری کرده و خود را انگشتنما کرده بود، روزنامههای زنجیرهای ترجیح دادند ضمن سانسور کامل موضع صریح وزیر پیشنهادی، نماینده انگشتنما را برجسته کرده و او را به تیتر خود تبدیل کنند و برای تشفی خاطر خود او را ستاره بنامند! اعتماد تیتر اول خود را نه به روحانی، نه به رأی اعتماد مجلس و نه به موضع صریح مردی که در جایگاه مدیریت وزارت علوم مینشست، بلکه به سخنان مطهری اختصاص داد و تیتر زد: «ستاره مجلس» و «مطهری رویه دوگانه بهارستان را به چالش کشید.» اعتماد همچنین به قلم زیبا کلام چپ بودن فرهادی را نشانه آلودگی وی به فتنه دانست و نتیجه گرفت که فرهادی با دیگران تفاوتی ندارد!
روزنامه زنجیرهای و شبه اصلاحطلب شرق نیز رفتاری مشابه روزنامه اعتماد از خود بروز داد؛ اظهارات دکتر فرهادی در جلسه رأی اعتماد مبنی بر اینکه فتنه را خط قرمز خود میداند از متن اخبار و گزارشهای خود حذف کرد و به جای آن علی مطهری را که مدعی بود نگران خطراتی برای اصولگرایی است بزرگ نمایی کرد؛ حال آن که نه نمایندگان مجلس و نه فرهادی او را جدی نگرفتند. 197 نماینده به فرهادی رأی اعتماد دادند و تنها 28 نفر با او مخالفت کردند. براساس شواهد حتی برخی نمایندگان که پیش از این قصد داشتند همراه با مطهری فراکسیون دولتی تحت عنوان اعتدال یا صدای ملت تشکیل دهند، به او اعتنایی نکردهاند. با این وجود شرق در تیتر صفحه اول خود نوشت: «نطق مطهری بهارستان را میخکوب کرد»!
شرق در عین حال با اشاره به اخبار منتشره درباره احتمال تغییرات مدیریتی در وزارت علوم نوشت: فرهادی پس از استقرار در وزارت علوم گفت هر فردی تیم خودش را میچیند. اظهارات او در شرایطی است که پیش از این بحثهایی در رابطه بااستعفای معاونان وزارت علوم مطرح شده بود و همزمان شنیدهها حکایت از آن داشت که فرهادی نیز در صورت رأی اعتماد در مجلس تمایل به همکاری با معاونان کنونی وزارت علوم ندارد و سعی دارد نیروهای خود را در این وزارتخانه مستقر کند. به طوری که پیش از این پیرحسین کولیوند، یکی از مسئولان کنونی سازمان هلال احمر که گفته میشود در تمامی جلسات فرهادی با نمایندگان مجلس در کنار او حضور داشته است، عنوان کرده بود «تیم مدیریتی جدید وزارت علوم با بهرهگیری از استادان برجسته، نخبگان دانشگاهی و مشارکت حداکثری اعضای هیأت علمی و با همفکری و تبادل آرا با نمایندگان تشکیل خواهد شد.»
شرق میافزاید: حال به نظر میرسد فرهادی عزم جدیای برای تغییر معاونان وزارت علوم دارد. اما چه کسانی بیش از پیش در معرض تغییر در وزارت علوم قرار دارند؟ با توجه به رأی بالای فرهادی از مجلس و حمایت اصولگرایان بهارستان از او، به نظر میرسد مهمترین تغییرات کسانی هستند که طی یک سال اخیر با برچسبهای سیاسی مورد انتقاد مجلس قرار گرفتند؛ کسانی همچون جعفر میلیمنفرد؛ معاون آموزشی و سعید سمنانیان، رئیس مرکز هیأتهای امنای وزارت علوم که پیش از معرفی فرهادی به مجلس، از سمت خود استعفا داده بودند، اما محمد علی نجفی استعفای آنان را نپذیرفت. حالا باید منتظر ماند و دید که فرهادی پس از آغاز کار رسمی خود در روز شنبه، چه تغییراتی در ستاد اجرایی وزارت علوم ایجاد میکند؛ تغییراتی که هم به گفته خود «تیم خودش را بچیند» و هم با تغییر و تحولاتی، حاشیه امنیت بیشتری را برای خود در میان بهارستانیها ایجاد کند.
روزنامه آفتاب یزد نیز هر چند بخشی از اظهارات صریح فرهادی در مجلس را منتشر کرد اما به سیاق دیگر روزنامههای تندرو مدعی اصلاحطلبی ترجیح داد عکس و «کنایههای مطهری» را عکس و تیتر صفحه اول خود کند.یادآور میشود روزنامههای زنجیرهای مدعی اصلاحطلبی در حالی که 35 ایالت آمریکا به خاطر حوادث شهر فرگوسن و قتل شهروندان سیاه به کام آشوب فرو رفته و گزارشهای آن سرتیتر خبرگزاریها و رسانههای مهم جهان است»، پنجشنبه نیز به روال روزهای قبل ترجیح دادند هیچ تیتر و عکس و گزارشی از این رویداد مهم در صفحه اول خود نداشته باشند. روزنامههای شرق، اعتماد، آفتاب یزد، آرمان، فرهیختگان و شهروند از جمله این روزنامهها بودند. فقط روز چهارشنبه اعلام شد که در آشوبهای مورد اشاره 400 نفر بازداشت شدهاند.
توافقی در کار نیست آمریکا تحریمها را لغو نخواهد کرد
عربستان دنبال کارشکنی علیه توافق 5+1 با ایران بود اما فرانسویها از آنها خواستند آرام باشند چون کنگره آمریکا توافقی را که به نفع ایران باشد نمیپذیرد. عودت گرانوت تحلیلگر کانال یک تلویزیون رژیم صهیونیستی از نقش مشترک اسرائیل و عربستانسعودی در اعمال فشار به کشورهای غربی و ممانعت از توافق با ایران خبر داده وی میگوید: «ایرانیها در مذاکرات اعلام کردند از نیروگاه آبسنگین اراک چشمپوشی نمیکنند. اورانیوم غنی شده با درجه 20درصد را تحویل نمیدهند و خواستار لغو فوری تحریمها هستند.»وی افزود: «همزمان با مذاکرات وین وزیر امور خارجه عربستان برای گفتگو با جان کری و وزیر امور خارجه فرانسه عازم پاریس شد.»این کارشناس صهیونیست خاطر نشان کرد: «فیصل فرانسویها را تهدید کرد در صورت تایید توافقنامه، ریاض تمام قراردادهای خود با فرانسه را در زمینه خرید اسلحه لغو میکند.»
گرانوت اظهار داشت: «فرانسویها بین چکش همراهی با آمریکاییها و سندان روابط تجاری با عربستان قرار گرفتند. عملکرد عربستان دراینباره همانند اسرائیل است.»
این تحلیلگر صهیونیست گفت: «فرانسویها از سعودیها میخواهند آرامش خود را حفظ کنند چون هرگونه توافق میان ایران و آمریکا باید مورد تایید کنگره قرار گیرد. و کنگره توافقی را که به نفع ایران است نمیپذیرد.»«اوری نهاری» دیگر تحلیلگر مسائل سیاسی صهیونیست گفت: «کری هنگام عزیمت به وین گفت، اختلافات عمیقی دراین خصوص وجود دارد. ما خواستار تحقق توافق هستیم اما نه به هر قیمتی.»وی افزود: «وزرای خارجه آمریکا، فرانسه و روسیه تحقق توافق را امری سهل و نزدیک نمیبینند، و از اختلافات موجود سخن میگویند، که در مقدمه آنها مطالبات ایران برای لغو فوری تحریمهاست. در زمینه دستگاههای سانتریفیوژ و غنیسازی نیز اختلافاتی وجود دارد.»تحلیلگر صهیونیست افزود: «اظهارات دبیرکل آژانس بینالمللی درخصوص اینکه ایران همه ابهامات در خصوص برنامه هستهای خود را برطرف نکرده، به فشارهای عربستان و اسرائیل در خصوص عدم تحقق توافق، افزود: «بدین ترتیب نگرانیها درخصوص اینکه اوباما و گروهش به دنبال تحقق توافق با ایران هستند، برطرف شد.»
همزمان پیتر جنکینز نماینده سابق انگلیس در آژانس ضمن تحلیلی در لوبلاک خاطر نشان کرد امتناع آمریکا از لغو تحریمها، علت اصلی بنبست در مذاکرات وین بوده است.وی مینویسد: چه مشکلی به وجود آمد؟ چرا ایالات متحده و ایران نتوانستند در وین به توافق جامع دست پیدا کنند؟ مانع اصلی، عدم توانایی مذاکرهکنندگان آمریکایی برای متقاعد کردن مقامات ایرانی درباره راضی کردن کنگره به لغو تحریمها بوده است. البته مذاکرهکنندگان آمریکایی پیشنهاد تعلیق تحریمها را دادند. ولی مذاکرهکنندگان ایرانی میگویند وعده چشمپوشی از تحریمها کافی نیست. ایرانیها استدلال میکنند و -نامعقول هم نمیگویند- که وعده چشمپوشی از تحریمها میتواند از سوی جانشین باراک اوباما رد شود. آنها به خوبی آگاه هستند که بانکهای اروپایی که برخی از آنها در سالهای اخیر توسط ایالات متحده جریمه شدهاند، بعید است که در دوره جانشین اوباما هم ریسک بیشتری برای تجارت با ایران انجام دهند. در مقابل شرکتهای مالی و تجاری غیرآمریکایی احتمالا میدانند که شمشیر دموکلس کنگره بر بالای سرشان قرار دارد.
جرم اصلی او تجاوز به عنف است
یک ماه است رسانههای غربی و ضد نظام درباره شخصی به نام «ع» جنجال میکنند.دانا نوشت: با پیگیری اخبار این رسانهها چنین تصور میشود که نامبرده یک وبلاگنویس فعال در عرصه فضای مجازی و همچنین عکاس بوده و به طور سهوی به مقدسات توهین کرده و در دادگاه متهم به اعدام شده است.سایتهای معاند و به اصطلاح حقوق بشری با انتشار عکسهایی از خانواده متهم یاد شده سعی در تحریک احساسات دارند. دویچه وله در این راستا نوشته است؛ دیوان عالی کشور حکم اعدام ]ع[، عکاس و فعال شبکه اجتماعی فیسبوک را که به اتهام «سبالنبی» محکوم به مرگ شده تأیید کرده است.
اما ماجرای واقعی این فرد از آنجا آغاز میشود که وی- که صفحاتی در فضای مجازی و دارای یک وبلاگ نیز هست- با شکایت خصوصی راهی دادگاه میشود؛ این در حالی است که برای مسائلی همچون توهین به پیامبر و ارتداد نیازی به شکایت خصوصی نیست و دادستان به عنوان مدعیالعموم وارد میشود. به گزارش دانا جرم اصلی این فرد، تجاوز به عنف است.پیش از این نیز رسانههای بیگانه و ضد نظام با ورود به پروندههایی از این دست به دنبال پیش بردن اهداف خود از این طریق بودند؛ نمونه روشن این موضوع را میتوان در جریان پرونده م-الف که به بهانه کلاسهای آموزشی تجاوز به عنف کرده بود مشاهده کرد.
سرنوشت چاک هیگل در انتظار جانکری است؟
محافل رسانهای احتمال میدهند جان کری وزیر خارجه آمریکا نیز به سرنوشت چاک هیگل رئیس پنتاگون دچار شود.روزنامه النهار با اشاره به اعلام استعفای چاکهیگل که تعبیر به برکناری شده، نوشت: چه کنار رفتن چاک هیگل از سمت وزارت دفاع آمریکا استعفا باشد چه این که او را از این سمت برکنار کرده باشند، از حداقل چهار ماه پیش روشن بود که او دیگر نمیتواند در قفس باراک اوباما باقی بماند. قفسی که سوزان رایس آن را اداره میکند و براساس گزارشها همه امور سیاست خارجی و دفاعی آمریکا را در دست دارد و پشت درهای بسته خود به تنهایی امور را هدایت میکند، در این اتاق فکر بسته، چاک هیگل جایی نداشت!
چند هفته پیش مسئولان پنتاگون به روزنامه نیویورک تایمز فاش کرده بودند که هیگل نامهای را به رایس فرستاده و در آن نامه از استراتژی آمریکا در سوریه انتقاد کرده و از واشنگتن خواسته است که مواضعش را در قبال حکومت اسد به روشنی توضیح دهد.به گزارش دیپلماسی ایران، النهار سپس مینویسد: در آخر ما مسئولان بسیاری را در محیط پیرامونی رئیس جمهوری اعم از مسئولان سابق و مسئولان فعلی میبینیم که نسبت به سیاستی که اوباما در قبال سوریه در پیش گرفته تردید میکنند و میگویند؛ همین سیاست عامل ایجاد تروریسم و داعش در سوریه شده است. پیش از هیگل، هیلاری کلینتون بود که اوباما را متهم میکرد که سوریه را رها کرده تا خلاء نبود آمریکا را تندروها و گروههای افراطی پر کنند. او از اوباما انتقاد میکرد که به هیچ توصیهای گوش نمیدهد. به گفته کلینتون رابرت فورد، سفیر آمریکا در سوریه بارها نسبت به این مسئله هشدار داد، اما اوباما توجهی به این هشدارها نکرد. همین توصیهها را رابرت گیتس و لئون پانهتا نیز کردند، اما رئیس جمهوری آمریکا به آنها نیز توجه نکرد.
النهار مینویسد: آیا ممکن است تصور کنیم روزی همین شیوه دامنگیر افراد دیگری از اعضای کابینه اوباما مثل جانکری شود؟ به خصوص که اخباری به گوش میرسد که میگوید اوباما به این فکر میکند که او را نیز تغییر دهد؟ روشن است هیگل که تنها جمهوریخواه کابینه دموکرات باراک اوباما بود، تصمیم گرفت از آتشفشان اوهام اوباما فرار کند. کسی که همیشه بیش از اوباما فعال بوده و واقعیتها را در پشت لبخندهای دیپلماتیک پنهان نکرده است!
*خراسان
ابطال بخشنامه محرمانه دولت سابق توسط قوه قضائیه
در حالی که وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت، در سال 1390 با صدور بخشنامه ای محرمانه به نمایندگی از دولت، برخی اقدامات و تصمیم گیری ها را در حوزه قیمت گذاری جرم تلقی کرده و بر این اساس، برخی دستگاههای اجرایی اقدام به برخورد با متخلفان از این بخشنامه کرده بودند، با شکایت واصله به دستگاه قضایی، این بخشنامه به استناد مغایرت با قانون تعزیرات حکومتی ابطال و طی روزهای اخیر به دولت ابلاغ شده است.
هشدار درباره تکرار یک رویه نادرست در دستگاههای اجرایی
در حالی که بر اساس گزارش کارشناسان یک دستگاه نظارتی، اعلام شده بود که تاکنون مجوز برگزاری چند همایش بین المللی توسط دستگاههای اجرایی، بدون توجه به رعایت سقف 150 میلیون تومانی هزینه کرد ادارات دولتی، صادر شده است، بر اساس گزارش جدید این نهاد، یک مسئول ارشد اجرایی در ابلاغیه روزهای اخیر خود، مجوز جدیدی را برای برگزاری یک همایش بین المللی با هزینه کرد 250 میلیون تومان صادر کرده است که عدم رعایت مصوبه دولت در این خصوص، قابل تامل به نظر می رسد.
*ایران
سعید مرتضوی تخفیف نخورد
دیوانعالی کشور، تخفیف مجازات «سعید مرتضوی» را رد کرد. «میرمجید طاهری»
وکیل مدافع اولیای دم مرحوم محسن روح الامینی به تابناک گفت: محکومیت
دادستان سابق به انفصال دائم از شغل قضایی و همچنین انفصال 5 ساله از مشاغل
دولتی قطعیت یافته است. وی از تخفیف حکم علی اکبر حیدری فر و حسن
زارع(حداد) دهنوی به شش سال انفصال از مشاغل قضایی و دو سال انفصال از
مشاغل دولتی خبر داد و گفت: این احکام قطعی هستند و به دایره اجرای احکام
دادسرای کارکنان دولت ارجاع شده تا دستگاههای ذیربط در جریان آن قرار
گیرند. طاهری همچنین خبر داد مرتضوی به خاطر اتهام معاونت در تنظیم گزارش
خلاف واقع نیز محاکمه خواهد شد و شکایتهای دیگر از وی و حیدری فر کماکان
پابرجا و در حال پیگیری است
تغییر نام خانوادگی «الهام چرخنده»
نام خانوادگی «الهام چرخنده» تغییر کرد. به گزارش فارس، «مهدی طائب»
فرمانده قرارگاه عمار در دومین یادواره زنان شهیده سپاه حضرت محمد
رسولالله(ص) تهران بزرگ ضمن تجلیل از این بازیگر و کارگردان سینما و
تلویزیون گفت: «چرخنده نام فامیلی این هنرمند کشورمان است که از امروز ما
ایشان را با نام خانوادگی زهرایی میشناسیم و این هدیه رهبر معظم انقلاب به
الهام چرخنده است.»
خاطره آیتالله وحید خراسانی از هاشمی رفسنجانی«طه هاشمی» معاون فرهنگیاجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، در صفحه شخصی خود
نقل قولی از آیتالله وحید خراسانی درباره آیتالله هاشمی رفسنجانی را
منتشر کرد که به گفته او در جریان دیدار رئیس دانشگاه آزاد با این مرجع
تقلید مطرح شده است. به گزارش آنا، وی نوشت: «حضرت آیتالله وحیدخراسانی
نکتهای درباره عدم نتیجهگیری در مذاکرات هستهای متذکر شدند و گفتند
اسرائیل و عربستان سعودی از نتیجه مطلوب ممانعت کردند و راه قطعی این است
که آقای هاشمی به عربستان سفر کند. چند بار تأکید کردند که باید این سفر
انجام شود چون تنها شخصیتی که میتواند عربستان را مجاب کند آقای هاشمی
است؛ سفر او به نفع جهان اسلام و ایران است.
*وطن امروز
عدالت آمریکایی؛ از حکومت پلیسی تا «دشمن حکومت»
«اگر به افسران پلیس، لباسهای نیروهای رزمی پوشانده شود و آنها سوار خودروهای نظامی شوند و سلاحهای جنگی در اختیار آنها قرار گیرد، همه آنها دارای ذهنیت یک جنگجو خواهند شد. ما علیه دشمنان وارد جنگ میشویم و دشمنان مردمی هستند که در شهرهای ما بویژه در جوامع رنگینپوست زندگی میکنند».
این جملات، مربوط به توماس نولان استاد جرمشناسی دانشکده «مریماک» و افسر پیشین پلیس آمریکاست که بهخوبی بیانگر واقعیات کنونی در نحوه برخورد پلیس آمریکا با مردم این کشور است و حادثه شهر فرگوسن مهر تاییدی است بر تبدیل شدن «دولت آمریکا» به یک «حکومت پلیسی» که هر فردی برخلاف رای و نظر آن عمل کند، به چشم دشمن با او رفتار خواهد شد.
خبر کوتاه بود: «در پی تبرئه یک مامور پلیس از قتل «مایکل براون» نوجوان سیاهپوست در میسوری آمریکا، فرماندار این ایالت بیش از ۲ هزار نیروی گارد ملی را برای کمک به فرونشاندن شورشهای احتمالی در شهر فرگوسن به حال آمادهباش درآورد».
سؤال این است: آیا «دارن ویلسون» افسر پلیسی که 9 آگوست / 18 مرداد امسال، با تیراندازی به سوی یک نوجوان سیاهپوست 18 ساله غیرمسلح، وی را از پای درآورد، باید مجرم شناخته شود یا خیر؟ در کشوری که اجرای عدالت و پایبندی به قانون، «اصل» باشد، اینکه افسر پلیس سفیدپوست بوده یا قربانیاش سیاهپوست، فرقی ندارد؛ عدالت برای همه یکسان است اما در کشوری همچون آمریکا که عدالت و اجرای قانون معنایی ندارد، نژادپرستی ابزار تبلیغاتی موثری برای دولت و رسانهها است تا مردم را از موضوعات واقعی منحرف کنند.
چه کسی اولین بار پروژه صهیونیزه کردن منتقدان توافق هستهای را کلید زد؟
با تمدید 7 ماهه مذاکرات هستهای بر مبنای توافق ضعیف ژنو و واکنش منتقدان، بار دیگر سناریوی برچسبزنی به منتقدان توافق هستهای با عنوان همراهی با اسرائیل آغاز شده است. به گزارش «وطن امروز»، اتهامزنی و توهینهای پیدرپی به منتقدان توافق هستهای در حالی است که نگاهی به سیر مواضع سران رژیم صهیونیستی حاکی از رضایت آنها از تمدید مذاکرات هستهای است، رضایتی که در جریان انعقاد توافق ژنو نیز بهخوبی مشهود بود. وزیر اطلاعات اسرائیل یک توافق مطلوب از نظر این رژیم را توافق جامعی که برنامه اتمی ایران را متوقف کرده و تحریمهای غرب علیه این کشور را همچنان داشته باشد معرفی کرده است. موضوعی که به اعتقاد جان کری، وزیر خارجه آمریکا تاکنون صورت گرفته و این اظهارنظر از هماهنگی کامل آمریکا و اسرائیل درباره برنامه هستهای ایران خبر میدهد. وزیر اطلاعات اسرائیل همچنین تاکید کرده است که از نتیجه فعلی در تمدید مذاکرات احساس رضایت میکند.
یووال اشتاینیتز، وزیر اطلاعات و امور راهبردی اسرائیل در گفتوگو با روزنامه دیولت آلمان درباره این مساله که مذاکرات اتمی غرب با ایران حدود 7 ماه دیگر تمدید شد، اظهار داشت: ما در چنین شرایطی از شادی نمیرقصیم. بسیار نگران این مساله بودیم که یک توافق بد مورد مذاکره قرار گیرد. یک قرارداد بد مورد مذاکره بود. ما با اینکه نفوذ بسیار محدودی روی وقایع داشتیم اما تلاش خود را کردیم اما ما از نتیجه راضی هستیم. وی درباره گفتوگوهای بین اسرائیل و گروه مذاکرهکننده با ایران در غرب نیز اظهار داشت: گفتوگوهای بسیار فشرده و عمیقی بین ما بویژه با آمریکا وجود دارد. من البته باید بگویم در تاریخچه مناسبات دوجانبه هرگز چنین گفتوگوهای پر بار، فشرده و تنگاتنگی درباره یک مساله مانند برنامه اتمی ایران وجود نداشته است. این به مفهوم این نیست که اختلافنظرهایی همچنان وجود نخواهد داشت. اشتاینیتز در ادامه درباره مناسبات اسرائیل با آلمان نیز گفت: سابق ارتباطات تنگاتنگی بین ما وجود داشت. ما و گیدو وستروله، وزیر خارجه سابق آلمان به صورت تنگاتنگ با هم همکاری داشتیم اما از زمانی که وی از مسؤولیت خود کنارهگیری کرد مناسبات ما به تنگاتنگی سابق نیست. وی در بخش دیگری از این گفتوگو اسرائیل و جهان عرب را دارای منافع مشترک در منطقه دانسته و مدعی شد تهران امروز بزرگترین صادرکننده تروریسم در دنیاست.