کد خبر 370010
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۳

رئیس کل سازمان نظام پرستاری با اشاره به وعده هایی که در سالهای گذشته به پرستاران می دادند ولی عملی نمی شد، به تشریح اقدامات وزیر بهداشت دولت یازدهم در حمایت از جامعه پرستاری پرداخت.

 به گزارش گروه اجتماعی مشرق، محمد میرزابیگی رئیس کل سازمان نظام پرستاری، اظهارداشت: از 27 سال سابقه حضور در حوزه پرستاری، قریب به 16 سال به صورت مداوم در بالین بوده ام و شرایط سخت پرستاری را درک می کنم. از همین رو، همواره تلاش کرده ام جایگاهی برای ارتقای پرستاری کسب کنم.

وی با بیان این مطلب که گاهی مصلحت ایجاب می کند بخاطر حرفه پرستاری مسائلی مطرح شود که شاید خوشایند برخی نباشد، افزود: من تا زمانی که در رسیدن به خواسته های به حق و قانونی پرستاران موفق نباشم، همچنان منتقد هستم.

میرزابیگی ادامه: تا زمانی که خدمات پرستاری در کتاب ارزشگذاری تعرفه ها قرار نگرفته بود، منتقد این کتاب بودم. ولی وقتی، این اتفاق افتاد و خدمات پرستاری در این کتاب آورده شد، چگونه می توانم همچنان معترض و مخالف باشم.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری با طرح این سئوال که حالا باید مدافع باشم یا مخالف، تصریح کرد: من باید از وزیر بهداشت تشکر کنم، چون دکتر هاشمی برای حرفه پرستاری وقت گذاشته و نمود آن هم، پیگیری هایی است که وزیر دنبال می کند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با عنوان این مطلب که در دولت های گذشته وعده هایی به پرستاران داده می شد که به هنگام اجرا، به بهانه نبود بودجه و اعتبار، کار متوقف می شد، تاکید کرد: اما در این دولت، وزیر بهداشت وقتی حرف می زند که کار انجام شده است.

میرزابیگی از قرار گرفتن 250 خدمت پرستاری در کتاب ارزشگذاری خدمات سلامت خبر داد و گفت: در حال رایزنی و مذاکره هستیم که تعداد این خدمات را به 270 مورد برسانیم.

وی تاکید کرد: با قرار گرفتن خدمات پرستاری در کتاب ارزشگذاری خدمات سلامت، حالا هر رفتاری که دولت و وزارت بهداشت با کتاب داشته باشند، شامل خدمات پرستاری هم می شود و نیازی به بودجه جداگانه نیست.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در ادامه به سایر اقدامات و تلاش های وزیر بهداشت برای بهبود وضعیت درآمدی پرستاران اشاره کرد و افزود: کاهش بدی های وزارت بهداشت بابت پرداخت کارانه و اضافه کار پرستاران، شاید یکی از مهمترین اقدامات وزیر بهداشت دولت یازدهم است.

میرزابیگی با اعلام اینکه تا سال گذشته پرداخت کارانه و اضافه کار پرستاران با 18 ماه تا دو سال تاخیر پرداخت می شد، گفت: در حال حاضر این وضعیت به دو تا سه ماه رسیده و شاید به صورت موردی، برخی دانشکده های اقماری، دچار مشکل پرداختی هستند.

به گفته رئیس کل سازمان نظام پرستاری، در اسفند ماه سال 92 بود که وزیر بهداشت بر پرداخت بدهی پرستاران تاکید کرد و رقمی در حدود 880 میلیارد تومان به دانشگاه های علوم پزشکی پرداخت شد تا معوقات اضافه کاری و کارانه پرستاران پرداخت شود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اعلام اینکه تا حداکثر تا دو ماه آینده شاهد تحول در کارانه دریافتی پرستاران خواهیم بود، افزود: کارانه های جدید از اول آبان باید اجرا شود و پرداختی به پرستاران در قالب معوقات انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: بنده تفاوت طبقاتی در نظام پرداخت ها و درآمدهای پرستار و پزشک را قبول دارم. اما اگر طرفدار مردم هستیم، نمی بایست دست از کار بکشیم. ما معتقدیم که دریافتی پرستاران با توجه به اینکه پرستاری، حرفه ای سخت و زیان آور محسوب می شود، باید از میانگین حقوق کارکنان دولت بیشتر باشد.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد دلبري ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
    0 0
    آقاي ميرزا بيگي تاوقتي كه اين تعرفه گذاري اجرايي نشود ودر يافت نشود كاري انجام نشده چون ازحرف تا اجرا راه زيادي است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس