کد خبر 37814
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۴

پس از آنکه چند روز پيش تلويزيون دولتي آمريکا يک چهره جديد را به ليست کشته‌شدگان حامي ميرحسين موسوي اضافه و در يکي از برنامه‌هاي خود «شهلا جاهد» را که به اتهام قتل همسر «ناصر محمدخاني» به اعدام محکوم شد، به عنوان يکي از کشته شدگان حوادث پس از انتخابات معرفي کرد، در روزهاي اخير هم يک سايت اينترنتي دست به توليد انبوه کشته‌شدگان پس از انتخابات زده است.
به گزارش مشرق به نقل از شبکه ايران، پس از آنکه چند روز پيش تلويزيون دولتي آمريکا يک چهره جديد را به ليست کشته‌شدگان حامي ميرحسين موسوي اضافه کرد و در يکي از برنامه‌هاي خود «شهلا جاهد» را که به اتهام قتل همسر «ناصر محمدخاني» به اعدام محکوم شد، به عنوان يکي از کشته شدگان حوادث پس از انتخابات معرفي کرد، در روزهاي اخير هم يک سايت اينترنتي دست به توليد انبوه کشته‌شدگان پس از انتخابات زده است!
در همين زمينه، سايت تريبون با برشمردن برخي از اسامي دروغين که در ليست اين سايت آمده، نوشته است: در حالي که کشته شدگان منتسب به جريان سبز به اذعان خود سران فتنه هيچگاه به عدد ?? نرسيد اما در اين سايت شاهديم که تاکنون اسامي ??? شهيد جنبش سبز آورده شده است.
اين سايت در حالي ادعاي انتشار عکس و مشخصات اين افراد را دارد که با نگاهي گذرا به اطلاعات منتشر شده در آن، نادرست بودن اين آمار براحتي اثبات مي‌شود؛ چرا که در آن افرادي هستند که تاريخ دستگيري آنان قبل از انتخابات سال ?? است يا به جرم‌هاي ديگر همچون تجاوز به عنف، فروش مواد مخدر يا اقدامات تروريستي اعدام شده‌اند.
به عنوان مثال مي‌توان به افرادي چون «شيرين علم‌هولي آتشگاه»، ‌«فرزاد کمانگر»،‌ «حاج دادالله مرادزهي»، «محمدرضا علي‌زماني»، «آرش رحماني‌پور» و … اشاره کرد که تاريخ دستگيري آن‌ها به ادعاي خود همين سايت قبل از خرداد سال ?? و انتخابات رياست جمهوري بوده و اساسا محاکمه آن‌ها ارتباطي به مسائل اين سال نداشته است.
در اين ليست افرادي نيز گنجانده شده‌اند که با وجود اذعان به شهادت آن‌ها، هنوز زنده هستند و حضور در تجمعات پس از انتخابات را بار‌ها تکذيب کرده‌اند. به عنوان مثال اين سايت درحالي «محسن ايماني» را از کشته شدگان حوادث پس از انتخابات معرفي کرده است که اين دانشجو‌‌ همان روز‌ها در يک مصاحبه تلويزيوني ادعاي فتنه گران را تکذيب کرد.
فعالان سياسي معتقدند اينگونه اقدامات نوعي زمينه‌سازي تبليغاتي و رواني براي احياي اين جريان و خروج آن از وضعيت انفعال و سردرگمي فعلي است؛ وضعيتي که در آن طيف‌هاي مختلف اين جريان يکديگر را به قدرت‌طلبي متهم مي‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس