به گزارش مشرق، این موضوع بخصوص از آن جهت اهمیت یافت که تلویزیون عربستان صحنه رویارویی ملک سلمان پادشاه جدید این کشور با میشل اوباما و دست دادن احتمالی با او را در پخش زنده از فرودگاه و در مراسم استقبال رسمی سانسور کرد.
ماجرای حضور بی حجاب میشل در عربستان و دست دادن او با برخی مقام های سعودی اکنون به شبکه های ارتباط اجتماعی نیز کشیده شد.
برخی از این بحث و جدل ها به اقدام میشل اوباما در نپوشیدن حجاب، برای مراعات احساسات مسلمانان حداقل در مراسم عزاداری، مربوط می شود.
کاربران شبکه های اجتماعی انتقادات به میشیل اوباما فقط محدود به نپوشاندن موی سرش نکرده اند بلکه به لباسهای رنگارنگ وی هم ایراد گرفته و می گویند ،بانوی اول آمریکا نباید برای حضور در مراسم عزاداری یک شخصیت بلند پایه با لباس آبی رنگ وارد عربستان می شد ، بلکه بهتر بود لباس مشکی می پوشید.
کاربران شبکه های اجتماعی همچنین به مقام های کشورشان ایراد می گیرند که با وجود ممنوعیت دست دادن با زنان ، این موضوع در میان مقام های عالیرتبه سعودی رعایت نمی شود و آنان به راحتی در برابر دوربین ها با زنان خارجی دست می دهند.
هیات آمریکایی متشکل از 30 نفر از مسئولان ارشد و دیپلمات های عالیرتبه آمریکایی به همراه همسر اوباما و نیز کاندلیزا رایس وزیر خارجه سابق این کشور بود که هنگام مراسم لباس مشکی به تن داشت.
کد خبر 384774
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۲
- ۱ نظر
- چاپ
حضور بدون حجاب میشل اوباما در کنار همسرش باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا برای تسلیت گفتن مرگ ملک عبدالله، بحث و جدل بسیاری در عربستان برانگیخت.
منبع: العالم