کد خبر 390810
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۲

در جریان مذاکرات مربوط به قانون حجاب در رسانه‌های عربستان، نماینده مجلس این کشور با انتقاد از یک دیپلمات زن سعودی، حجاب مجریان زن شبکه‌های ایرانی را ستود.

به گزارش مشرق، مجلس شورای عربستان سعودی روز گذشته قانون رسانه های سمعی و بصری مبنی برالزام همه مجریهای زن شاغل در شبکه های سعودی به پوشیدن لباسهای سنگین پوشیده را علیرغم بحث برانگیز بودن  بند "ن" از این قانون، تصویب کرد.

"احمد الزیلعی" رئیس کمیته اطلاع رسانی مجلس در گفت وگو با روزنامه سعودی الحیاة گفت: در صورت صدور این قانون توسط شورای وزیران، هیات اطلاع رسانی سمعی و تصویری بر همه مجریهای زنی شاغل در شبکه هایی که از عربستان پخش می شود، از جمله ام بی سی و روتانا که  دارای استودیو در عربستان هستند، احاطه و نظارت کامل خواهد داشت.

خانم دکتر لطیفه الشعلان عضو مجلس شورای عربستان هم درگفت وگو با الحیاة، با ابراز تعجب از توجه این شورا به پوشش مجریان زن؛ و نادیده گرفتن جزئیات مهم و حیاتی این قانون در پرتو  چالش های رسانه ای بزرگ پیش روی عربستان (که خطرناکترین مورد آن اطلاع رسانی گروه داعش است)، تاکید کرد: کل این سیستم ضعیف است و برخی  اعضای آن  فقط به موضوع پوشش زنان پرداخته و از سایر موارد غفلت کرده اند.

الشعلان ادامه داد: چگونه در عصر صنعت رسانه های  قاره پیما و رسانه های تبلیغاتی که عربستان با چالش های سنگین آنها را اداره می کند؛ و با وجود کشورهایی از نقش محوری و موثر عربستان  در منطقه ناخرسند هستند، شورا به چنین موضوعی می پردازد؟

الحیاة نوشت: در ادامه ابراهیم ابوعباه یکی از اعضای مجلس و از تهیه کنندگان پیش نویس این قانون، با غنیمت شمردن فرصت در جلسه مجلس شورا، به منال رضوان دیپلماتیک سعودی به خاطر ظاهر شدن بدون حجاب در یک محفل بین المللی، به وی حمله کرد و در عین حال به طور تلویحی حجاب مجریهای زن ایرانی را ستود.

گفتنی است این طرح مخالفین جدی نداشت و فقط فهد العنزی و سعود الشمّری مخالفت خود را با آن ابراز کردند. الشمری معتقد بود  کمیته اطلاع رسانی مجلس لفظ پوشش ملی را با عبارتها و معیارهای جدیدی تغییر داده که این دخالت مستقیم در فعالیت رسانه هایی است که بر اساس سیاستهای مشخصی برای "تاثیر گذاشتن بر تعداد بیشتری از بینندگان" فعالیت دارند.

رئیس کمیته اطلاع رسانی هم در پاسخ گفت که مستقیما در تهیه بند "ن" دخالت نداشته و تنها ویرایش عبارات آن را بر عهده داشته و تصویب این قانون به معنای اعطای حق به شورای اطلاع رسانی سمعی و بصری برای نظارت بر همه شبکه های موجود در عربستان برای تحمیل پوشش مشخصی برای مجریهای زن خواهد بود.

منبع: العالم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • آریا ۱۸:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    0 0
    خیلی تعجب داره از این سعودیای مفتی
  • ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    0 0
    چه عجب
  • ۲۰:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    0 0
    امیدوارم این نماینده خیابانهای ما را ندیده باشد!
  • پسربامرام بروجرد ۲۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    0 0
    اینم نمیخواسته حجاب زنهای ما روتمجید کنه. بلکه چون ما رو خارج از دین ساختگی خودشون می دونن می خواسته یه متلک به دیپلمات سعودی بگه که نگاه کن همین ایرانیها چطور حجاب رو رعایت می کنند؟؟؟
  • رضا ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    0 0
    من که نفهمیدم چکونه تمجید کرد!!! تلویحی یعنی چطوری؟؟؟؟
  • hamid ۲۲:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    0 0
    مرگ بر عربستان
  • ۲۳:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    0 0
    خب عبارتی که گفته رو می نوشتید
  • ۲۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    0 0
    این تقلیدشان از ما برای ما ارزشمند بود.
  • عباس م 61 ۲۳:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۹
    0 0
    یه شیوه ای این سایتهای خیری دارن اصلا جالب نیست یعنی اون مطلبی که تو تیتر هست دیگه تو متن خبر دیده نمیشه در صورتیکه انتظار میره علاوه بر اشاره کامل به تیتر(البته نه الزاما بخش اضافه شده توسط تحریریه) جزئیات تیتر هم در متن بیاد.
  • ۰۳:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۳۰
    0 0
    وقتي عربستان از ما تعريف ميكند حتما مشكل داريم...!!!
  • ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۱/۳۰
    0 0
    تلویحی ! چطور ستود؟ نستود. فقط یادی کرد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس