معاون اول قوه قضاییه گفت: دستگاه‌های دیگر وظایف خود را انجام نمی‌دهند و آن را به دوش قوه قضاییه می‌اندازند. بانک مرکزی لیست ۵۷۵ بدهکار بانکی را به قوه قضاییه داده است، مگر مقررات را نمی‌دانستند، اگر وثیقه دارید تملک کنید اگر ضامن دارند اقدام کنید چرا فقط لیست می‌دهند.

به گزارش مشرق، غلامحسین محسنی اژه‌ای در همایش سراسری قضات دادسرای عمومی و انتظامی تهران گفت: همه ما باید جایگاه و قدر و منزلت خود را بدانیم چرا که اگر ندانیم چه منصب و جایگاهی داریم ممکن است ناملایمات و فشارها تاثیرگزار باشد ولی اگر منزلت قاضی را بدانیم امور راحت می‌شود.

وی با اشاره به سخن امیرالمومنین(ع) مبنی بر اینکه منصب قضاوت منصب نبی است، گفت: اگر بتوانیم براساس موازین الهی و قانونی عمل کنیم مسلماً در محل جلوس نبی و وصی نبی هستیم.

معاون اول قوه قضاییه افزود: اگر قدر اینکه در نظام، کشور و حکومتی زندگی می‌کند که زیر چتر خاص پروردگار است قاضی قدر خود را خواهد دانست.

اژه‌ای تاکید کرد: شما خوب می‌دانید و می‌فهمید که چگونه همه دشمنان تلاش می‌کنند تا در کشور ناامنی ایجاد کنند و فساد را توسعه دهند و مردم علی الخصوص جوانان را به انحراف بکشند ولی در این حوزه ناموفق‌اند.

وی گفت: از طرف دیگر دشمنان ضد کشور و نظام حرکت می‌کنند و هرچند نمی‌توانند آن را نابود کنند ولی تلاش می‌کنند به آن ضربه بزنند اما می‌بینید که جمهوری اسلامی ایران از هر زمان دیگری هم در منطقه و هم در مسائل جهانی و بین‌المللی تاثیرگذارتر است.

معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: نفوذ، اقتدار، ایستادگی و مقاومت جمهوری اسلامی ایران در طول این سالها بیشتر و بیشتر شده است تا جایی که دشمنان نیز به نفوذ و کارایی نظام جمهوری اسلامی ایران اذعان می‌کنند.

اژه‌ای گفت: اینکه انسان تحت حکومتی زندگی کند که حاکم آن جائر است و یا اینکه حاکم آن شایسته است و از طرف پروردگار است، متفاوت است.

معاون اول قوه قضاییه  تاکید کرد: امروز توقع زیادی از قوه قضاییه به وجود آمده است که این توقع هم در مسئولان وجود دارد و هم در مردم و توقع این است که قوه قضاییه بسیاری از مشکلات کشور را حل کند. به نظر شما این توقع بر چه اساسی به وجود آمده است، آیا از ضعف است یا از قدرت قوه قضاییه؟

وی افزود: علت مراجعات و توقعات مکرر از اقتدار قوه قضاییه است چنانچه بانک مرکزی که وظیفه نظارت بر بانک‌ها را دارد تا معوقاتی نداشته باشند در نهایت 575 لیست بدهکار بانکی را به ما می‌دهد و می‌گوید آنها را معرفی کرده‌ایم، سوال اینجاست که چرا گذاشتید این معوقات ایجاد شود؟

وی تصریح کرد: مگر شما مقررات نداشتید؟ اگر وثیقه‌ای دارید آن را تملک کنید، اگر ضامنی وجود دارد معوقات را از ضامن بگیرد یا شکایت کنید چرا تنها اسامی لیست بدهکاران بانکی را به ما معرفی می‌کنید؟

اژه‌ای تصریح کرد: این بدان معنی است که من نمی‌توانم کار خود را انجام دهم و قوه قضاییه باید به من کمک کند.

معاون اول قوه قضاییه گفت: چندی‌پیش یکی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در تلویزیون سخن می‌گفت و می‌گفت در یکی از شهرهای اطراف تهران 10 هزار ساختمان به صورت غیرقانونی ساخته شده است که می‌خواهیم با کمک قوه قضاییه آن را تخریب کنیم. سوال من این است که چرا مقابل آن نایستادید؟

اژه‌ای افزود: چرا یک دستگاه مجوز احداث ساختمانی را می‌دهد و دستگاه دیگر می‌گوید حق این تغییر کاربری وجود نداشته است؟ بنابراین بار زیادی بر دوش ماست که نشان دهنده قدرت و قوت ماست و ناشی از نارسایی ها و ضعف‌های دیگران.

وی گفت: حال که مسئولین و مردم چشم‌انتظار ما هستند آیا ما نیز باید شانه خالی کنیم؟ یا اینکه چون خداوند عنایتی کرده است به شکرانه آن عنایت بایستیم و ناملایمات را هم تحمل کنیم و حتی از زندگی شخصی بگذریم ولی مردم را ناامید نکنیم.

اژه‌ای خاطرنشان کرد: خطیر بودن امر قضا موضوعی بسیار روشن است و در کنار آن بار سنگینی بر دوش دادسراهاست که این نیز مشخص است و من تاکید می‌کنم که باید به این خانواده دادسرا رسیدگی کرد.

اژه ای گفت: همانگونه که تشکیلات و کارگروهی برای موضوع فرهنگف‌ رسانه، اقتصاد و معقولاتی از این دست ایجاد می‌کنیم باید کارگروهی با حضور برخی از افراد حاضر در اینجا که درد آشنا نیز هستند کارگروهی تشکیل دهیم تا مشکلات را تا حد ممکن از بین ببرند.

معاون اول قوه قضاییه افزود: انصافاً همکاران در دادسرا از لحاظ روانی، تهدیدات، فشارها و مشکلات آنها در عذاب هستند و خانواده آنها نیز این مشکلات را دارند بنابراین باید با حساسیت به این موضوع نگاه کنیم.

وی تصریح کرد: این درست است که ما به خاطر مسائل مادی به این راه قدم نگذاشته ایم و در آن نمانده‌ایم بلکه به علت احساس مسئولیت در این راه هستیم ولی اینکه هر میزان بتوانیم مشکلات را حل کنیم منافاتی با احساس مسئولیت ندارد.

اژه‌ای توصیه کرد: نباید اجازه دهیم دلال‌ها و افراد دیگر به بهانه‌های مختلف خانواده زحمتکش و خوب قوه قضاییه را خدشه‌دار کنند با برخی کارها.

معاون اول قوه قضاییه گفت: قداست دستگاه قضا و توقع مردم از آن به گونه‌ای است که اگر خطایی باشد آن را می‌بینند و آن را حتی بزرگتر از حد معمول می‌بینند بنابراین نباید اجازه دهیم تا شیطان و شیطان صفتان کوچکترین خدشه‌ای به ما وارد کنند.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
    0 0
    حاج آقا یادتان هست احمدی نژاد یکبار لیست سیصد نفره و دفعه بعد لیست ششصد نفره به شما داد که فرمودید ... حالا سوال اینجا است چه این دولت و چه آن دولت. بالاخره فرض کنید بانک مرکزی در وظیفه خودکوتاهی هم داشته است. اما تکلیف شما به عنوان قاضی چیست؟ آیا باید بگویید که چون بانک مرکزی کوتاهی کرذده دیگر لیست بدهکاران بزرگ را ندهد و بگذارند آنها عیششان را بکنند؟ خطای آنها نافی تکلیف شما در برخورد با مفسدان نیست. به یاد آن حکایت می‌افتم که دزدی خانه‌ای را زد و هر کس از راه رسید نظری داد. کسی، پلیس را برای کم کاری مقصر دانست و کسی صاحب‌خانه را برای قفل و بست ناکافی و الی آخر. در میان جمع اما کسی گفت: پس گویی دزد از همه بی‌گناه‌تر بوده است!
  • مرتضی ۱۸:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
    0 0
    به نظر من اولا وقتی یک کار بد به مت طولانی و مداوم انجام گیرد قبح ان میریزد و لا اقل دیگر حساسیتی انچنان بر نمی انگیزد ثانیا وقتی کسی رفتار زشتی را از سر جهالت انجام نمی دهد حتما عمدی در کار است خصوصا اینکه در یافته باشد مبارزه با سرطان در مراحل پیشرفته بسیار هزینه بر و اغلب بی نتیجه است.
  • محمد ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
    0 0
    چون همشون از آشنا ها و فامیلاشون بودند!!!
  • ۲۱:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
    0 0
    اگر اینطور هست که میفرمایین چرا همان مسئولان مقصر بانک مرکزی محاکمه نمیشوند؟
  • 100 ۲۱:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
    0 0
    کسانیکه وام گرفتند یا صاحب منصبند یا دم کلفت مسئولین بانکها را هم همین آقایان انتخاب کردند
  • ۲۱:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۰
    0 0
    چون مسئولان بانک مرکزی از قانون نمی ترسن و قانون رو برای مردم و ضعفا میدونن نه گردن کرگدنی ها!
  • ۰۵:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    MARHABA.MOSALLAMAN IN HAMEH BEDEHKAR DAR IN MAHAYE RDAND,GHAVANIN KAMI VA KASTI NADARAND VA KHALA'E GHANOONI VOJOOD NADARAD?BEDEHKAR NASHODAND BALKE .....
  • ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    ok, very goodz
  • ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    يكي از راههاي جلوگيري از گسترش فساد در شبكه بانكي اينه كه رييس بانك مركزي جوابگوي مراكزي همچون مجلس شوراي اسلامي و ساير مراكز نظارتي باشدنه رئيس جمهور ,
  • ایرانی ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    وقتی تناسب فامیلی و ضعف اجرای قانون باشد همین اتفاق می افتد....
  • ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۱
    0 0
    يكي از راههاي جلوگيري از گسترش فساد در شبكه بانكي اينه كه رييس بانك مركزي جوابگوي مراكزي همچون مجلس شوراي اسلامي و ساير مراكز نظارتي باشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس