به گزارش مشرق، فرید براتی سده افزود: در حال حاضر تعداد سالمندان نسبت به سال های قبل افزایش یافته و هم اکنون با جمعیت جوان زیادی نسبت به سالهای قبل مواجهیم و همین باعث می شود طی سالهای آینده جمعیت سالمندان نیز نسبت به حال حاضر افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه استان گیلان بیشترین آمار سالمندان بالای ۶۰ سال کشور را دارد، گفت: این استان بیش از ۱۱ درصد جمعیت سالمند را در خود جای داده و بر اساس تحقیقات و آمارها هنگامی که تعداد جمعیت سالمندان به ۱۲ درصد برسد با پدیده بحران سالمندی مواجه خواهیم شد.
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان گفت: به منظور جلوگیری از این بحران در سالهای آینده باید از هم اکنون برنامه ریزی و اقدامات لازم برای ارائه خدمات به سالمندان انجام شود اما هنوز هیچ اقدامی در این خصوص انجام نداده ایم که با تصویب سند سالمندی، امیدواریم دستگاهها فعالیت های خود را در این خصوص آغاز کنند.
به گفته وی، در استان گیلان سطح ارائه خدمات بهداشتی، پزشکی و همچنین سطح سلامت مردم بالاتر از استان های دیگر است و بر همین اساس تعداد سالمندان آنها نیز بالاترین آمار را در کشور دارد و از سوی دیگر میزان زاد و ولد نیز در این استان بالاست.
براتی افزود:چنانچه نیازهای سالمندان رفع نشود با افزایش تعداد و همچنین سطح مشکلات این افراد با چالش بزرگی در کشور مواجه خواهیم شد، بنابراین جا دارد که مسئولان نسبت به تصویب سند ملی سالمندان اقدام نمایند.
وی همچنین استان سیستان و بلوچستان را دارای کمترین تعداد سالمندان دانست.
رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان گفت: بر اساس آمارهای موجود استان گیلان با ۱۱ درصد بیشترین آمار سالمندان را به خود اختصاص داده و سیستان و بلوچستان نیز دارای کمترین تعداد این افراد است.
منبع: مهر