به گزارش مشرق، براساس این آمار در مقایسه با نسل گذشته، مردان بالای ۶۵ سال در بریتانیا ۱۰ برابر بیشتر و زنان بالای ۶۵ سال ۵ برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پوست بدخیم قرار دارند.
پروفسور «ریچارد ماریز»، متخصص سرطان پوست در مرکز تحقیقات سرطان انگلیس، در این باره می گوید: «نرخ رو به رشد ملانوما با چنین سرعت زیاد و در تمام گروه های سنی بسیار نگران کننده است.»
سرطان پوست نوعی سرطان است که با توجه به نوع سلول پوستی رخ میدهد. یکی از مهمترین دلایلی که افراد به سرطان پوست مبتلا میشوند، قرار گرفتن در معرض پرتو فرابنفش خورشید است. سرطان پوست متداول ترین و شایع ترین نوع سرطان در تمام جهان بوده و ۷۵ درصد کل سرطان در جهان را تشکیل میدهد.
ملانوما به تومور با منشا سلولهای ملانین دار گویند. این تومور بدخیم اصولاً یک تومور پوستی است. درمان آن در مراحل اولیه جراحی و برداشتن ضایعه است. بروز ملانوما با تابش طولانی مدت نور آفتاب مرتبط است.
در معرض قرار گرفتن اشعه فرابنفش مانند نور خورشید، لامپ های خورشیدی و دستگاه های برنزه کننده، از مهم ترین عوامل خطر ابتلا به ملانوماست. اشعه فرابنفش قادر به نابودی DNA سلول های پوستی است. این تخریب می تواند بر روی رشد سلول ها و کنترل آن تاثیر بگذارد و منجر به بوجود آمدن سرطان پوست شود.
قرمز شدن پوست، از نشانه های تخریب پوست توسط اشعه فرابنفش است. به گفته مرکز تحقیقات سرطان حتی اگردر طول دو سال متوالی هر سال یک بار آفتاب سوخته شوید، احتمال ابتلا به ملانومای بدخیم تا ۳ برابر در بدنتان افزایش یافته است.