وی اضافه کرد: باید در ابتدا مجموعه سندها و مجوزهای صادر شده ابطال شود؛ وزارت جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی مدعی این موضوع هستند.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخی از زمینخواران نیز بدون هرگونه مجوز زمینها را تصرف کرده و اقدام به ساخت و ساز کردهاند، تصریح کرد: بحث آزادسازی این زمینها نیز در دستور کار است.
پورمختار با بیان اینکه سهم خوب اما نه قابل قبولی از زمینخواریها آزاد شده است، اظهار داشت: طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان بازرسی کل کشور قریب به یک میلیون هکتار در استانهای مختلف در امسال و ماههای پایانی سال گذشته زمین آزاد شده است.
وی با تمجید از تلاشها برای آزادسازی زمینهای تصرفشده، خاطرنشان کرد: باید همین روند تشدید شده و برخوردهای سلبی صورت گیرد.
نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نکته مهم این است که دانه درشتهایی که در ذیل این کار هستند و اساس تخلف را آنها مرتکب میشوند مورد پیگرد قرار گیرند، گفت: برخی ناآشنا هستند و یا به آنها سند داده میشود و بعد آنها یا همان زمین را ساخته و یا ملک آماده میخرند، این افراد باید علیه کسانی که به آنها زمین یا ملک را فروخته شکایت کنند. از طرف دیگر کسانی که با این اقدامات غیرقانونی کلاهبرداری کرده و سواستفاده میکنند و مردم را مقابل مسئولین قرار میدهند حتما باید شناسایی شده و با آنها برخورد شود.
پورمختار با بیان اینکه در هر استان تعداد محدودی مدیریت زمینخواریها را برعهده دارند، اظهار داشت: اسامی این افراد نیز معلوم و مکشوف است که امیدوارم با برخورد جدی با این افراد گامهای مثبتی در این زمینه برداشته شود.