افراد کلاهبردار با ادعاي توانايي پيش گويي آينده به شما نزديک شده و ادعا مي کنند که آينده خوبي در انتظار شما نيست و وضعيت دشواري در آينده براي شما پيش خواهد آمد.

 به گزارش مشرق، سرهنگ محمدنژاد رئيس پليس فتا استان مازندران گفت: رمالي اينترنتي شيوه ديگري است كه تبهكاران، قربانيان ساده‌لوح را از طريق وب‌ سايت‌هاي اينترنتي شكار مي‌كنند و با ارائه شماره حسابي از آنها مي‌خواهند پول را به حسابي واريز كرده و نتيجه فال را با پست الكترونيكي و ... دريافت كنند.

سرهنگ محمد نژاد افزود: برخي از سايت ها به منظور بالا بردن بازديد خود و سرگرم کردن و همچنين ايجاد سرگرمي لينک هايي را با عنوان فال بر روي سايتشان قرار داده اند که با استقبال زيادي نيز روبرو شده است و در اين راستا  کلاهبرداران با آگاهي از علاقه برخي مخاطبان به اين موضوعات از طريق پست الکترونيکي، تلفن و يا حتي ارتباط چهره به چهره با ادعاي توانايي در پيشگويي وقايع آتي به آنان نزديک شده و از اين طريق به اطلاعاتشان دست پيدا مي کنند.

کلاهبرداری به سبک پيش‌گويی و فال‌بينی

رئيس پليس فتا استان مازندران درادامه خاطر نشان کرد :افراد کلاهبردار با ادعاي توانايي پيش گويي آينده به مخاطبان خود نزديک شده و ادعا مي کنند که آينده خوبي در انتظارشان نيست و وضعيت دشواري در آينده برايشان پيش خواهد آمد.

وي افزود:  آنان در ازاء دريافت مبالغي راه حل‌هايي براي حل اين وضعيت دشوار ارائه مي دهند و ادعا مي کنند اين راه حل ها، نه تنها تمام مشکلات را حل خواهد کرد بلکه مخاطب را در مسير خوشبختي قرار خواهد داد و آينده روشني را برايش رقم خواهد زد واگر اين پيشنهادها پذيرفته نشود تهديد به خواندن طلسم بدشانسي و نفرين ابدي مي شوند .

محمد نژاد همچنين اظهار اشت : اين نوع کلاهبرداري نه تنها باعث از دست رفتن پول قربانيان مي‌شود بلکه نام و اطلاعات شخصي کاربران وارد ليست ساير کلاهبرداري ها مي‌شود  و از آن به بعد افراد پيام هاي کلاهبردارانه بيشتري همانند برنده شدن در قرعه کشي و غيره را نيز دريافت خواهند کرد ومعمولا شگرد اين کلاهبرداران براي به دست آوردن اعتماد قربانيان بيان اطلاعاتي در مورد مشخصات فردي و گذشته زندگي شخصي افراد است تا از اين طريق بتوانند قربانيان را متقاعد کنند که پيش گويي آنان واقعي است و آنان توانايي ماوراءالطبيعي در پيش بيني حوادث آينده دارند.

کلاهبرداری به سبک پيش‌گويی و فال‌بينی

سرهنگ محمد نژاد در ادامه به کاربران فضاهاي مجازي توصيه کرد: به  تبليغات و آموزشهاي فال و فالگيري اينترنتي هرگز اعتماد نكنند زيرا آسيب‌هاي ناشي از  آن مشكلاتي همچون - اعتياد به فال و ايجاد مشکلات روحي و رواني - از هم پاشيدگي خانواده‌ها- کلاهبرداري و ضررهاي مالي- آسيب‌هاي جاني و غيره را بدنبال دارد.

با فرهنگ‌سازي، تقويت باورهاي ديني ،افزايش سطح آگاهي و تلاش براي شناسايي علت رجوع به فال و مي توان با اين پديده مقابله كرد. مجرمان در اينترنت دروغ و ترفند را به راحتي در بسته‌هاي زيبا به فکر کاربران غافل تزريق مي‌کنند، پس از ارائه اطلاعات شخصي خود در اين فضا بيشتر دقت کنند و با بالابردن بصيرت ديني و اعتقادي فرزندانشان آنها را نيز از بدام افتادن در دام خرافه‌هاي تبليغي اينترنت محافظت کنند و به خاطر داشته باشند، هيچ فردي توانايي پيش گويي وقايع آينده را ندارد و. تنها خداوند متعال است که از سرنوشت زندگي افراد آگاه است.

اگر با چنين ايميل ها و يا تماس هايي مواجه شدند که ادعاي پيش گويي برايشان دارند و يا ادعا کردند که يک نفرين و يا بدشانسي به دنبال شماست، از پاسخ دادن به آن ها خودداري کنند؛ زيرا پاسخ به آن ها شروع گرفتاري و قرار گرفتن نامشان در ليست ساير کلاهبرداري هاست.

پس چنانچه اگرکسي چنين اشتباهي را مرتکب شده و فکر مي کند اطلاعات حسابش در اختيار کلاهبرداران قرار گرفته است با مؤسسه مالي يا بانکي که در آن حساب دارد  تماس بگيريد تا اقدامات امنيتي لازم را انجام دهند.

سرهنگ محمد نژاد در پايان اظهار داشت با توجه به افزايش اين گونه کلاهبرداري ها ، از هموطنان خواست : در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طريق سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش "گزارش وب‌سايت‌هاي متخلف"  گزارش نمايند.

منبع : پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس