وی ادامه داد: در اوایل جنگ خدماتی که پزشکان ارائه می کردند به راحتی امروز نبود. محرومیت ها و تحریم های فراوانی داشتیم و همین پزشکان بسیجی بودند که توانستند خیلی از تجهیزات و داروها ی مورد نیاز جبهه را تولید کنند.
سعادت تصریح کرد: در اواسط و اواخر جنگ توانستیم از این تولیدات و ابتکارات، به خصوص در مباحث مجروحان شیمیایی استفاده کنیم و ان را به تولید انبوه نیز برسانیم و خودکفایی در جامعه پزشکی از دوران دفاع مقدس شروع شد.
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان تهران با اشاره به تولید سیم گاید در کشور در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: سیم گاید به عنوان سیم راهنما در آنژیوگرافی و باز کردن رگ های بدن استفاده می شود اما در آن زمان ما در تحریم بودیم و برای واردات آن باید چند تا کشور را دور می زدیم تا بتوانیم آن را وارد کنیم.
وی افزود: اما متخصصان قلب ما توانستند این سیم را به مرحله تولید انبوه برسانند و تا همین امروز هم از همین سیم گاید استفاده می کنیم و بی نیاز شده ایم.
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان تهران با بیان این مطلب که در دوران دفاع مقدس بیش از 80 هزار پزشک و پرستار در جنگ شرکت کردند گفت: همه از روحیه بسیجی و جهادی برخوردار بودند و امروز هم با همان روحیه به کار خود ادامه می دهند.
دکتر سعادت با توصیه به نسل جوان جامعه پزشکی در کشور گفت: نسل جوان ما که وارد رشته پزشکی شده اند اگر می خواهند موفق شوند و خدمتشان مورد رضای خدا باشد بهترین روش خدمت جهادی و بسیجی است.