به گزارش مشرق، هرانسانی حق شادی و خوشحالی دارد و شرکت در مراسم شاد از نیازهای روحی و روانی همه آدمهاست.
یک زوج جوان با همین نیت جشن ازدواج و مراسم عروسی خودرا در کنار زنان کارتنخواب بهبودیافته برگزار کردند.
*میهمانان متفاوت یک جشن عروسی
عطیه دختر 28ساله، به همراه همسر خود مهدی، به این تفاهم رسیدند، مراسم جشن ازدواجشان را درمیان افرادی برگزار کنند که شاید سالهاست در هیچ مراسم جشنی حضور پیدا نکردهاند.
او میگوید: وقتی یک دختر از نعمت سرپناه امن و مطمئن به نام خانواده محروم است همه آرزوهای زنانه خودرا بربادرفته میبیند و مدام یک حسرت عمیق و کهنه را با خود یدک میکشد.
من و همسرم از این جهت تصمیم گرفتیم که حالا به همت یک موسسه خیریه، دیگر کارتنخواب و معتاد نیستند هدیه ای به آنها بدهیم.میهمانان جشن عروسی ما، ماهها و یا حتی سالهاست که با اراده خود با آن حسرت تلخ وداع کردهاند.
*تسکین درد آسیب دیدگان جامعه
انسانها باید به اهداف والای انسانیت و ابزار همدردی نسبت به افراد رنجدیده و آسیبدیدگان اجتماعی پایبند باشند.
عطیه، عروس این جشن ازدواج معتقد است: اگر نجات و تسکین درد انسانها یکی از اهداف جامعه بشری باشد، مردم و مسئولین بایستی با حضور به موقع و موثر به وظایف خود دراین زمینه عملکنند و درجهت مرتفعکردن مشکلات آسیبدیدگان اجتماع تلاش کنند. ایکاش روزی فرا برسد که همه زنان و کودکان در کانون گرم خانواده باشند و لذت حضور در جمع صمیمی خانواده، این حسرت آزاردهنده را جبران کند.
*شادی مراسم ما با حضور این افراد تکمیل شد
مهر و عاطفه مردم نسبت به یکدیگر و حساسیتشان به سرنوشت سایر افراد، حس امید به زندگی را در میان افراد یک جامعه تقویت میکند.
عطیه میگوید: خوشبختانه ما مردم خوب و فهیمی داریم و پدرو مادر من و همسرم نیز جزو همین مردم هستند و با برگزاری مراسم ازدواج ما میان زنان و کودکان کارتنخواب بهبودیافته هیچ مخالفتی نداشتند. افرادی مثل این زنان و کودکان مدتهاست و شاید بتوان گفت هرگز در مکانی به نام خانه و جمعی به نام خانواده نبودهاند و از این نعمت محرومند. برهمین اساس تصمیم گرفتیم بدون حضور خانوادههایمان شادی بزرگترین و قشنگترین شب زندگی مشترکمان را با کسانی از خانه و خانواده محروم هستند قسمت کنیم تا تسکینی بر این حسرت و کمبود آنها باشد . شادی مراسم جشن ازدواج ما نیز با حضور ابن زنان بهبودیافته کارتنخواب و دیدن لبخندشان تکمیل شد.