مشاور رئیس جمهور درباره شایعاتی مبنی بر مذاکرات پنهانی ایران و 1+5 گفت: هیچ کس حق ندارد شبهه‌افکنی کند.

به گزارش مشرق، حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در حاشیه یازدهمین مجمع عمومی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه شورای عالی امنیت ملی وظیفه داشت که خطوط قرمز نظام را کاملا مورد توجه قرار دهد و بروسی کند که آیا برجام این خطوط را نقض کرده است یا خیر، گفت: وظیفه مجلس توسط نمایندگان اینگونه تشخیص داده شد که با تشکیل کمیسیون ویژه، ریز به ریز توافقات را مورد بررسی قرار دهد و هشدارهای لازم را به دولت، ملت و حتی شورای امنیت ملی در مورد لزوم پیشگیری از زمینه هایی که ممکن است توسط برجام ایجاد شود برای نفرذ دشمن ارئه کند.

وی افزود: مجموع مذاکرات، مباحثات و فرآیند در جریان تصویب برجام که در داخل کشور طی شد، چند پیامد را به دنبال داشت، ١- افزایش آگاهی ملی در مورد هسته‌ای که این را به فال نیک می‌گیریم و این افزایش آگاهی نشان از دموکراسی بالا دارد.

مشاور رئیس جمهور در بیان دومین پیامد بررسی مذاکرات گفت: وقتی ارکان حاکمیت و نهادهایی که مسئولیت اجرا و نظارت برحام را بر عهده دارند با حزئیات مذاکرات مواجه شدند، متوجه شدند که در اجرای برجام به اندازه حقوق برجام باید دقت کرد. اصول توافق یک مرحله است و اجرای دقیق و التزام به لوازم برجام یک برنامه دیگر است که باید برای برنامه ریزی کنیم. سومین مورد هم، اهمیت مردم سالاری دینی در ساز و کار تصویب است. تیم های مذاکره قبل و بعد، مسولین وزارت خارجه، کارشناسان مستقل و غیره، همگی وارد گفت‌وگوی ملی شدند تا نمایندگان ما در مجلس به این اغنا برسند که اگر چه برجام کامل نیست و عالی‌ترین توقعات ما را تامین نمی‌کند، اما کف توقعات ما را تامین می‌کند.

" هیچ‌یک از کسانی که در مذاکره ٥+١ حضور داشتند به طور کامل از آن چیزی که در برجام تحقق پیدا کرد، راضی نیستند، اما همه احساس رضایت می‌کنند چون این قدر مشترک چیزی است که قابل حصول بوده است. این یک نگاه واقع بینانه بعد از مدتها مذاکره است. در مجلس و در روسای سه قوه، در مسئولان نظامی کشور باعث شد مباحثات درباره طرح مجلس خیلی طولانی شود، اما آنجایی که نمایندگان مجلس به این جمع بندی رسیدند، این چیزی که در دست ما است بهترین چیز ممکن است نه مطلوب، دیدیم که در رای گیری نظر نمایندگان و حدود موافقات‌ها و مخالفت‌ها روشن شد.

آشنا ادامه داد: امیدورایم در مراحل بعد صدا و سیما همانگونه که کمک کرد به آگاهی مردم و توجه را به زمینه و لوازم توافق جلب کرد، اکنون کمک کند برای اجرای توافق.

وی در خصوص برخی اظهارنظرها درباره مذاکرات پنهانی ایران و ٥+١ و امضای اسناد پنهانی گفت: همه حق دارند اظهار نظر کنند، ولی هیچ‌کس حق ندارد شبهه‌افکنی کند.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 13
  • ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۳
    0 0
    بخشی از پیام امام (ره) در اعتراض به تصویب لایحه کاپیتولاسیون در سال 1343: بسم اللَّه الرحمن الرحیم‏ لَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلکافِرینَ عَلى المُؤمِنینَ سَبیلا آیا ملت ایران مى‏داند در این روزها چه گذشت؟ مى‏داند بدون اطلاع ملت و به طور قاچاق چه جنایتى واقع شد؟ مى‏داند، به پیشنهاد دولت، سند بردگى ملت ایران را امضا کرد، اقرار به مستعمره بودن ایران نمود؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس