به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، نبايد از قند و شيريني عسل طبيعي ترسيد و آن را به خاطر شيرين بودن مصرف نکرد.
عسل خاصيت آنتي بيوتيکي دارد و محتوي آنتي ميکروبيال است. سرشار از مواد معدني از قبيل کلسيم، سولفور، آهن، روي، پتاسيم و منيزيم است وحاوي ويتامين هايA، B1، B2، B3، B5و C ميباشد. عسل يکي از بهترين مکملهاي غذايي محسوب ميشود که خواص دارويي زيادي دارد.
در حقيقت، عسل خواص شگفتانگيزي براي سلامتي اعضاي بدن دارد از جمله پيشگيري از حملات قلبي، التيام زخمها، و افزايش انرژي بدن.
1- افزايش انرژي طبيعي بدن
بسياري از ورزشکاران براي افزايش انرژي خود از عسل در رژيم غذايي خود به مقدار زياد مصرف ميکنند. عسل براي تقويت ماهيچهها بسيار مفيد ميباشد.
2- پيشگيري از سرطانهاي خاص
بسياري از افراد از ابتلا به سرطان هراس دارند اما با استفاده عسل در رژيم غذايي روزانه ميتوانند اين ترس و هراس را از دل خود بيرون کنند.
نتايج تحقيقات حاکي از اين است که هر چه عسل تيرهتر باشد خاصيت آنتي اکسيداني آن بيشتر بوده و از ابتلا به سرطان جلوگيري ميکند.
3- افزايش ايمني بدن در برابر عفونتها
عسل در برابر عفونتهاي بدن مثل يک آنتي بيوتيک عمل کرده و نقش مهمي در سيستم دفاعي بدن ايفا ميکند. به عنوان مثال اگر جايي از بدن عفونت داشته باشد ميتوان به جاي استفاده از داروهاي شيميايي آنتي بيوتيک، از عسل استفاده کرد.
عسل محتوي آنتي ميکروبيال است پس در مبارزه با باکتريها نيز نقش مهمي به عهده دارد.
ميتوان عسل را به شيوههاي مختلف استفاده کرد از جمله مخلوط با چاي يا آب گرم يا شير، استفاده در شيرينيها و دسرها و ...
4- التيام زخمها و جاي سوختگي
در مواردي که جايي از اعضاي بدن زخم ميشود و يا ميسوزد به جاي استفاده از داروهاي آرامبخش و شيميايي و ... از عسل استفاده کنيد.
عسل در بدن، رطوبت هوا را به طرف خود ميکشد و با اين خاصيت خود در درمان زخم و سوختگي اثر مثبتي دارد.
5- غني از ويتامينها و مواد معدني
عسل سرشار از ويتامينهاي A، B1، B2، B3، B5، C ميباشد همچنين مواد معدني مفيدي نيز در عسل از جمله کلسيم، سولفور، آهن، روي، پتاسيم، منيزيم و ... موجود ميباشد.