دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با اعلام اینکه روزانه حدود ۸ هزار زائر با حمل و نقل هوایی‌ به عراق اعزام می‌شوند‌، پیش‌بینی کرد: در ایام اربعین امسال، ۱۴۰ هزار زائر با حمل و نقل هوایی جابه‌جا شوند.

به گزارش مشرق، مقصود اسعدی سامانی با بیان اینکه پروازهای برنامه‌ای و فوق‌العاده برای ایام اربعین حسینی از پنجم آذرماه امسال آغاز شد، اظهار داشت: این پروازها تا روز 18 آذرماه ادامه دارد.

اسعدی سامانی ادامه داد: برای این ایام مجوز 562 ‌پرواز فوق‌العاده صادر شده که 533 پرواز به مقصد نجف و 29 پرواز نیز به مقصد بغداد است، همچنین 153 پرواز برنامه‌ای به مقاصد پروازی نجف و بغداد انجام می‌شود که 110 پرواز مربوط به نجف و 43 پرواز نیز به مقصد بغداد است؛ در مجموع برای تاریخ‌های چهارم تا 18 آذرماه 715 پرواز برنامه‌ای و فوق‌العاده به عتبات عالیات (نجف و بغداد) انجام می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه هیچ‌یک از ایرلاین‌ها و آژانس‌های فروش بلیت اجازه ندارند‌ پروازهای فوق‌العاده عتبات را در قالب چارتر به فروش برسانند، بیان کرد: ‌فروش بلیت برای این ایام با نرخ‌های مصوبه اعلام شده، انجام شد و شرکت‌های هواپیمایی و آژانس‌های فروش بلیت هواپیما، برای فروش بلیت در این ایام با نرخ‌‌های مصوب، همکاری مطلوبی داشتند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با‌ بیان اینکه در بررسی‌های میدانی عملکرد آژانس‌ها مطلوب ارزیابی شد، اضافه کرد: برخی از شرکت‌های هواپیمایی در مسیر‌‌های یکطرفه عتبات و در برخی ساعت روز، نرخ بلیت پروازهای خود را در راستای جلوگیری از خالی ماندن صندلی‌، پایین‌تر از نرخ‌های مصوب سازمان هواپیمایی کشوری به فروش می‌رسانند، همچنین به تدریج که به روز اربعین نزدیک‌تر شویم، حتی نرخ‌ها کاهش بیشتری خواهد داشت.

وی با تأکید بر اینکه با نظارت انجمن شرکت‌های هواپیمایی و سازمان هواپیمایی کشوری بازار سیاه بلیت نظیر سال‌های گذشته ایجاد نشد، گفت: تعدادی محدود از آژانس‌ها و سایت‌های غیر مجاز قصد داشتند بازار سیاه ‌بلیت ایجاد کنند و بلیت پروازهای اربعین را با نرخ‌های بالاتر به فروش برسانند که با نظارت دقیق، از تخلف آنها جلوگیری شد.

اسعدی سامانی با اشاره به اینکه برای این ایام مجوز انجام 715 پرواز فوق‌العاده و برنامه‌ای به عتبات از سوی سازمان هواپیمایی کشوری صادر شده است، بیان کرد: روزانه 40 پرواز از تهران و حدود 12 پرواز از مشهد مقدس به عتبات انجام می‌شود.

وی ‌با بیان اینکه در کل روزانه حدود 7500 تا 8000 زائر از طریق حمل و نقل هوایی‌ به عتبات اعزام می‌شوند‌، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود در ایام اربعین امسال، تعداد 140 هزار زائر عتبات توسط سیستم حمل و نقل هوایی جابه‌جا شوند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اظهار داشت: پس از ایام 18 آذرماه، پروازهای نجف و بغداد نظیر سایر پروازهای خارجی، مشمول قیمت‌گذاری تکلیفی نخواهد بود و تابع عرضه و تقاضا است.

اسعدی سامانی با بیان اینکه نظارت بر نرخ بلیت‌ها در این ایام برعهده سازمان هواپیمایی کشوری است، گفت: مردم در صورت بروز مشکل می‌توانند شکایات، انتقادات و پیشنهادات خود را با شماره تلفن‌های 61022355 و 610222015 و 66048007 و نیز سازمان تعزیرات حکومتی درمیان بگذارند.

در راستای ساماندهی فروش بلیت به متقاضیان سفرهای هوایی به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی، سازمان هواپیمایی کشوری با هماهنگی ایرلاین‌ها و انجمن شرکت‌های هواپیمایی، نرخ ثابتی برای بلیت پروازهای مسیر مذکور در بازه زمانی 5 تا 18 آذرماه امسال تعیین کرد؛ در این راستا نرخ بلیت عتبات در مسیر تهران-نجف-تهران 950 هزار تومان٬ تهران-بغداد-تهران 850 هزار تومان٬ مشهد-نجف-مشهد یک میلیون و 200 هزار تومان و مشهد-بغداد-مشهد نیز یک میلیون و 100 هزار تومان تعیین شده است‌. ‌

پروازهای عتبات توسط 10 شرکت هواپیمایی ایرانی ماهان، ایران‌ایر، ایران‌ایرتور، کیش‌ایر، معراج، قشم‌ایر، آسمان، نفت، کاسپین، زاگرس و دو شرکت هواپیمایی عراق‌ایر و فلای‌بغداد انجام‌ می‌شود.


منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس