تاثیر حال نانواها روی کیفیت نان
وی افزود: نکته جالب در این قسمت برایم این بود که در این شغل حال نانوا
با کیفیت نان در ارتباط است. حال شاطر تاثیر مستقیمی روی خمیری که درست
میکند میگذارد. بنابراین نانواها برای به سرانجام رساندن این مسئولیت
خطیر و مهم باید حال خوب و خوشی داشته باشند وحتی با خمیر حرف بزنند!
مجری «خسته نباشید» یادآور شد: البته توقع مردم از نانواها هم خیلی زیاد است و حتی اگر شاطر نان بد دستشان بدهد احساس میکنند این اتفاق از عمد رخ داده در حالی که شاغلان این حرفه هم آدم هستند و مشکلات خاص خودشان را دارند که روی نانی که دست مردم میدهند تاثیر میگذارد.
تهیه قوت غالب مردم
رازفر یادآور شد: حس خوبی که در این قسمت تجربه کردم این بود که اگر شما
نانوا باشید به منزله این است که قوت غالب مردم را تهیه میکنید و از همه
قشری هم با شما در ارتباط هستند. مثل کارگر، کارمند، تاجر یا حتی عالیترین
مقام مملکتی. چون همه از نان استفاده میکنند.
وی تأکید کرد: ما از پشت صحنه هیچ کاری باخبر نیستیم و فکر میکنیم برخی کم کاری میکنند اما در این قسمت از «خسته نباشید» مردم میتوانند استرسی را که به خاطر نرسیدن آرد به نانواها وارد شده بود ببینند. آنها مسئولیت پذیری بالایی دارند و حسابی نگران بودند که نمیتوانند به مردم نان بدهند. چرا که دوست دارند 24 ساعته و بدون تعطیلی در خدمت مردم باشند.
از خودتان حین کار برای «خسته نباشید» فیلم بگیرید
وی در پایان اعلام کرد: مخاطبان میتوانند در صفحه اینستاگرام ما https:
//instagram. com/khastenabashid/ با ما در ارتباط باشند و اگر گمان
میکنند شغل سخت و جذابی دارند، از خودشان در حال کار فیلم بگیرند و برای
ما بفرستند.
هشتمین قسمت از مجموعه مستند «خسته نباشید» اول دی ماه ساعت 21 روی آنتن میرود و بازپخش آنچهارشنبه دوم دی ساعت 9 و جمعه چهارم دی ساعت 17:30 دقیقه خواهد بود.