وی ادامه داد: به نظرم افراد سرشناش جامعه باید از جایگاه خود استفاده کرده و مردم را برای حضور در این جشن فرهنگی دعوت کنند تا شاهد برگزاری باشکوه نمایشگاه کتاب باشیم. اگر دقت کنیم متوجه می شویم که همیشه در ذهن ما سؤالاتی وجود دارد که پاسخی برای آن نداریم و نمیدانیم که برخی از کتابها به این سؤالات، پاسخ دادهاند، بنابراین حضور در نمایشگاه باعث میشود که ما با این کتابها آشنا شویم و بتوانیم با مطالعه آنها به سؤالات ذهنمان پاسخ دهیم.
این کارگردان مطرح کشورمان با اشاره به تغییر مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اظهار کرد: اگر بخواهیم منصفانه به موضوع برگزاری نمایشگاه کتاب تهران نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که مصلی محل مناسبی برای برگزاری نمایشگاه کتاب تهران نبود چراکه مصلی علاوه بر نداشتن استانداردهای لازم برای برگزاری نمایشگاه، ترافیک سنگینی را در سطح شهر ایجاد میکرد.
وی افزود: درست است که شهر آفتاب استانداردهای نمایشگاهی دارد و مشکل ترافیک را حل میکند اما از طرفی، فاصله شهرآفتاب از مرکز شهر زیاد است و اگر شرایط مناسبی برای حمل و نقل فراهم نشود، باعث کاهش حضور بازدیدکنندگان خواهد شد. البته این فاصله دور یک مزیتی هم دارد و آن این است که از ورود آدمهایی که برای خوردن ساندویچ و نوشابه به نمایشگاه میآمدند، جلوگیری میکند.
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است...» از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار میشود. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.