کد خبر 568258
تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۳

مطالعات نشان داده است که مصرف سویا شیر سیلک سبب کمبود ویتامین D و B12 و ابتلا به سرطان سینه در زنان می‌شود.

به گزارش مشرق، مصرف سویا شیر اثرهای منفی بر سلامتی دارد و باید با احتیاط مصرف شود. مواد تشکیل‌دهنده سویا شیر شامل طعم‌دهنده‌های غیر طبیعی، آب فیلترشده، کلسیم کربنات، شکر، نمک دریایی، کاراگینان، ریبوفلاوین و ویتامین A پالمیتات است.

علاوه بر این، سویا شیر حاوی موادی است که سبب لخته شدن و انسداد خون می‌شود. وجود فیتواستروژن عملکرد غدد درون ریز را مختل می‌کند که سبب سرطان سینه و ناباروری در زنان می‌شود.
 
گفته می‌شود که سویا شیر حاوی آلومینیوم سمی است که به کلیه‌ و سیستم عصبی آسیب می‌زند و خطر ابتلا به بیمای آلزایمر و دمانس را افزایش می دهد. مطالعات نشان داده است که نوشیدن 2 لیوان سویا شیر در روز می‌تواند چرخه اختللات هورمونی را در زنان به تعویق بیندازد.
 
مصرف سویا شیر نیاز بدن به ویتامین D و B12 را افزایش می‌دهد. حدود 90 درصد از شیر سویاهای موجود در بازار به ویژه برند سیلک از نظر ژنتیکی دستکاری شده‌‌اند و حاوی مواد سمی و آفت کش‌ها هستند. علاوه بر این، این ماده حاوی ترکیبی مانند ویتامنی B12 است اما بدن نمی‌تواند آن را هضم کند به همین علت سبب کمبود این ویتامین در بدن می‌شود.
 
سویا شیر عملکرد غده تیروئید را مختل می‌کند و رشد سلول‌ها و تومورهای سرطانی را در این قسمت افزایش می‌دهد. به طور کلی مصرف سویا شیر سبب افزایش احتمال ابتلا به بیماری دیابت، چاقی، سرطان روده، سرطان سینه، سرطان تیروئید، تضعیف دستگاه گوارش و تورم اندام‌ها می‌شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس