کد خبر 578305
تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹

پایگاه خبری المنار به بررسی ابعاد ناگفته‌ای از اقدامات جهادی شهید مصطفی بدرالدین فرمانده نظامی حزب‌الله لبنان از زبان همرزم وی پرداخت.

 به گزارش مشرق، به نقل از المنار، "ماهیت مأموریت گذاشته شده بر دوش این برادران شهید به ما و آنها اجازه نمی‌دهد در طول زندگی‌شان در میان مردم شناخته شوند. آنها قبل از شهادت ناشناخته بوده و تنها در هنگام شهادت است که مردم تصاویر آنها را می‌بینند و اسامی آنها را می‌شنوند و احیاناً نسبت به شنیدن جایگاه این شهید و موقعیت وی در مقاومت غافلگیر می‌شوند. اما بعد از شهادت نیز ما نمی‌توانیم از آنها جز به صورت خلاصه مطالبی را بیان کنیم. علت آن هم این است که زندگی آنها و دستاوردهایشان و جزئیات رفتارها و شخصیت آنها ذوب در مقاومت و مسیر مقاومت است. شب و روز و خواب و بیداری و تمامی عملکرد آنها در خدمت این روند است."  

اینها بخشی از سخنرانی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان در مراسم بزرگداشت شهادت حسان اللقیس از فرماندهان شهید مقاومت بود. همین موضوع بر سیره زندگی مصطفی بدرالدین فرمانده جهادی ارشد مقاومت لبنان است صدق می‌کند، کسی که تمام زندگی خود را در مبارزه با دشمن صهیونیستی در امتداد اراضی لبنان و تقابل با پروژه‌های آمریکایی در منطقه سپری کرد تا در نهایت مبارزه با ابزارهای تکفیری آنها در منطقه پرداخت.

مصطفی بدرالدین کسی بود که تمامی کسانی که به دنبال ترور شخصیتی وی برای هدف گرفتن مقاومت و موضوع فلسطین بودند را ناامید کرد. وی هرگز نسبت به این اقدامات و تلاش‌ها خم به ابرو نیاورد و زمان آغاز فعالیت‌هایش در سال 1982 مانند کوه  ثابت‌قدم و مستحکم باقی ماند تا با درجه ذوالفقار به عنوان یکی از فرماندهان مقاومت تبدیل شد و بارها و بارها از ژولای 93 گرفته تا آوریل 96 و پیروزی 2000 و ژولای 2006  شمشیر حق را در سینه صهیونیست ها فرو برد و از این کار خسته نمی شد. بدر الدین سستی و خستگی نمی شناخت. وی این بار به سمت دمشق گرایش پیدا کرد تا در حیات و شهادتش در مجاورت حاج رضوان دوست و همکارش قرار بگیرد. کسانی که او را می‌شناختند نسبت به کار زیادش و خستگی‌ناپذیری و کم خوابی اش شگفت زده می‌شدند. وی تمامی مسئولیت‌های خود را بدون احساس نیاز به استراحت انجام می داد. چرا که اعتقاد داشت، وقتی دشمنش نمی‌خوابد، او چرا باید بخوابد؟

الحاج علام یکی از نیروهای مقاومت (که مدت طولانی با شهید بدرالدین همکاری داشته است) بدون ورود در جزئیات امنیتی و فعالیت‌های نظامی این رهبر جهاد و مقاومت گفت «ذوالفقار» در گسترش فعالیت نظامی مقاومت نقش داشته و علاوه بر این، به بخش های مهم دیگری می‌توانست دستاوردهایی برای مقاومت به همراه داشته است، اهمیت فوق‌العاده‌ای می‌دهد . بخش رسانه ای از جمله این بخش هاست که در جنگ روانی با دشمن اسرائیلی موثر بود.

المنار به نقل از الحاج علام نوشت: شهید بدرالدین همیشه و به طور گسترده بر اهمیت رسانه به ویژه تصویر و فیلم در نشان دادن وجهه مقاومت و نقش و عملیات و دستاوردهای آن به افکار عمومی و رساندن خبرهای آن به دست مردم متمرکز بود تا مردم در جریان همه تحولات قرار گرفته و روحیه‌ای مضاعف پیدا کنند . شهید بدرالدین بر نحوه استفاده از تصویر و خبر در جنگ روانی علیه دشمن تسلط داشت و در این راه همیشه به دنبال جدیدترین شیوه ها و تکنولوژی ها بود.

وی افزود: ذوالفقار نقش زیادی در گسترش فعالیت ستاد تبلیغات جنگ در مقاومت اسلامی و شرایط موفق کنونی آن داشت. از اقدامات ویژه ای که شهید ذوالفقار انجام داد کمین معروف «انصاریه» در تابستان سال 1997 بود. وی در این کار از نظر برنامه ریزی، فرماندهی و همچنین نظارت بر اجرا نقش اساسی داشت.

الحاج علام اظهار داشت: ذوالفقار با دقت زیاد مبارزانی را که در این عملیات مشارکت داشتند برگزید و با تشریح همه جزئیات امنیتی و نظامی و لجستیکی این عملیات، آن ها را از نظر روحی و فکری برای اجرای عملیات آماده کرد. وی با تجربه نظامی و امنیتی و هوش بالا و اطلاعاتی که داشت فکر اسرائیلی ها را خواند و به نحوه اجرای عملیات و راههایی که نیروهای صهیونیست قرار بود طی کنند پی برد و براساس آن بمب ها را کار گذاشت و نقشه استقرار مبارزان را در این مکان کشید که باعث شد عملیات انصاریه صد درصد موفقیت آمیز باشد که خود صهیونیست ها نیز به آن اذعان کردند.

الحاج علام افزود: شهید بدرالدین عملیات انصاریه را کاملا محرمانه نگه داشت و تنها افراد کمی از آن اطلاع داشتند. حتی همه جزئیات این عملیات را از ستاد تبلیغات جنگ که شخصا بر آن نظارت داشت، پنهان کرد. وی برای این ماموریت یکی از اصحاب رسانه را که برای یک آژانس خارجی کار می کرد انتخاب کرد تا نخستین لحظات پس از اجرای عملیات را مستقیما از میدان نبرد به تصویر بکشد تا این عملیات بازتاب گسترده ای در سراسر جهان داشته و افکار عمومی سرزمین‌های اشغالی را علیه فرماندهی نظامی و کابینه آن تحریک کرده باشد که همین اتفاق هم افتاد. شهید بدرالدین ستاد تبلیغات جنگ را برای مقابله با اسرائیلی ها و نشان دادن ضعف ارتش دشمن در برابر دستاوردهای مبارزان، هدایت می کرد.

نحوه آوردن خبرنگاری که نخستین لحظات عملیات را بعد از اجرای آن تصویربرداری کرد کار شهید بدرالدین بود و حتی کارکنان ستاد تبلیغات جنگ تاکنون از نحوه آوردن خبرنگار به میدان نبرد مطلع نشده اند.

الحاج علام تصریح کرد، شهید بدرالدین به همه کسانی که با او کار می کردند، احترام می گذاشت و به ویژه در جزئیات کار بسیار قاطع بود و هیچ کوتاهی را نمی پذیرفت. وی به مردم نزدیک بود به همین علت همیشه از تدابیر امنیتی که رهبری مقاومت او را به رعایت آن ها ملزم می کرد، طفره می رفت.

مصطفی بدرالدین فرمانده شاخه نظامی حزب‌الله بامداد جمعه 24 اردیبهشت در ریف دمشق در منطقه‌ای نزدیک فرودگاه بین‌المللی دمشق بر اثر انفجاری شدید به شهادت رسید.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس