کد خبر 584386
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵

یک مشاوره آموزشی گفت: دانش آموزان با تجمعات بیشتر دوست دارند ابراز وجود کنند و از این طریق اعلام کنند که بزرگ شده اند.

تجمعات دانش آموزان رفتار نمایشی اجتماعی بودبه گزارش مشرق، طی هفته های گذشته، کانال ها و صفحات مختلفی مبنی بر اعتراضات دانش آموزان نسبت به امتحانات نهایی در فضای مجازی راه اندازی شد. صفحاتی که روزانه دانش آموزان را به تجمعات فرا می خواندند. این در حالی است که آموزش و پرورش اعلام کرده اعتراضات دانش آموزان وارد نیست و بررسی ها نشان می دهد میانگین نمرات دانش آموزان در دروسی که اعتراض دارند نسب به سال گذشته نیز بالاتر بوده است.
 
علی عظیمی، کارشناس ارشد روانشناسی و مشاوره تحصیلی می گوید: ساماندهی تجمعات دانش آموزی از طریق تلگرام و دیگر شبکه های اجتماعی است.
 
وی افزود: در حال حاضر دانش آموزان در سراسر کشور با تلگرام با هم در ارتباط هستند اما در گذشته محدوده ی جغرافیایی ارتباط دانش آموزان محدود به حیاط مدرسه بوده است. اما این فضای اجتماعی اکنون در قالب کانال در فضای مجازی تلگرام شده است.
 
این روانشناس تصریح کرد: تعدادی از کلیپ های دانش آموزی را مشاهده کردم دیدم حتی رهبری ندارند که شعارها را ساماندهی کنند صرفا دانش آموزان در حال خندیدن و شوخی کردن هستند.
 
وی بیان کرد: دانش آموزان به دلیل سنی که دارند بیشتر هدفشان نمایش است، آنها دوست دارند ابراز وجود کنند و از این طریق اعلام کنند که بزرگ شده اند.
 
عظیمی تصریح کرد: دوران نوجوانی دورانی است که آنان دوست دارند توجه دیگران را بیشتر به خود جلب کنند برای مثال به اشتباه به سمت سیگار کشیدن روی می آورند تا اینگونه اعلام موجودیت و بزرگ شدن کنند. این تجمعات نیز بیشتر رفتارهای نمایشی اجتماعی است که از این قشر سر می زند.
 
وی تاکید کرد: پشت پرده این اعتراضات مشخص نیست ممکن است در ساماندهی این تجمعات شخص ثالثی وجود داشته باشد، برای مثال می توان برخی از موسسات آموزشی یا کسانی که از آموزش و پرورش کینه دارند را عنوان کرد.
 
این روانشناس بیان کرد: اکنون شاهد عکس ها و فیلم هایی از دانش آموزان به صورت سلفی در این تجمعات هستیم که مشخص می کند این رفتار یک نوع رفتار نمایشی است که مشوقی برای لذت بردن آنان است.
 
این مشاور تحصیلی خاطرنشان کرد: دانش آموزان چیزی برای از دست دادن ندارند و بر این موضوع آگاه هستند که اتفاقی برای آنان نمی افتد چراکه یک تجمع صنفی و گروهی است و بیشتر دوست دارند با تجمعات قهرمان بازی در بیاورند و بگویند که آنها نیز می توانند تجمع کنند.
 
وی تصریح کرد: در گذشته دانش آموزان بیشتر کتاب های درسی را می خواندند اما اکنون بیشتر مطالعات دانش آموزان معطوف به جزوه هایی است که از اساتید موسسات آموزشی می گیرند و پول های زیادی را هزینه این کلاس ها کرده اند اما اکنون می بینند نتیجه دلخواه را نمی گیرند و راهی جز تجمع و اعتراض پیدا نمی کنند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حميد ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۶
    0 1
    تحليل خوبي بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس