به گزارش مشرق، سرهنگ علی موالی اظهار داشت: در پی شکایت خانمی مبنی بر اینکه فرد ناشناسی در شبکه اجتماعی تلگرام پس از ابراز علاقه و پیشنهاد ازدواج با اغفال نامبرده ۱۳ میلیون تومان از وی کلاهبرداری کرده با توجه به حساسیت موضوع بلافاصله ضمن تشکیل پرونده موضوع در دستور کارشناسان پلیس فتا استان قم قرار گرفت.
وی گفت: در ادامه پس از انجام اقدامات تخصصی متهم شناسایی و با اخذ دستور از مقام قضائی استان دستگیر شد.
رئیس پلیس فتا استان قم افزود: متهم با دیدن ادله انکار ناپذیر به بزه انتسابی خود اعتراف و اذعان کرد با شاکیه مدتی پیش در یکی از سایتهای فضای مجازی آشنا شده و با سوء استفاده از سادگی نامبرده مبالغی را به بهانههای مختلف از وی دریافت میکردم.
سرهنگ موالی افزود: در نهایت پرونده متشکله به همراه متهم به دادسرا ارسال و نامبرده نیز با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.
رئیس پلیس فتا استان قم سپس در توصیه به شهروندان بیان داشت: اتکا به اینترنت و فضای مجازی ممکن است در نگاه اول راهی آسان برای همسریابی تلقی شود ولی واقعیت آن است که فضای نامطمئن مجازی میتواند فرصتی را برای افراد سود جو فراهم آورد تا با دام افکنی، اقدام به کلاهبرداری از افراد کرده و به فکر آسیب زدن به آنها برآیند، از این رو کاربران فضای مجازی به ویژه جوانان باید همواره با حفظ هوشیاری و رعایت هشدارهای ارائه شده مراقب باشند تا از دام کلاهبرداران مصون بمانند.
۵۷ بار جیب بری
رئیس پلیس آگاهی استان قم از دستگیری یک سارق سابقه دار در قم خبر داد و گفت: متهم در تحقیقات مأموران آگاهی استان به ۵۷ فقره سرقت جیب بری اعتراف کرد.
سرهنگ احمد کرمی اظهار داشت: یکی از سارقان حرفهای که در مکانهای شلوغ اقدام به جیب بری میکرد توسط عوامل انتظامی استان شناسایی و دستگیر شد.
وی گفت: متهم پس از حضور در مکانهای پر رفت و آمد و شلوغ از چند نفر جیب بری و متواری میشد که با ثبت شکایات مردمی، مکانهای مورد نظر تحت کنترل نامحسوس مأموران انتظامی استان قرار گرفت و سرانجام سارق شناسایی و در حین ارتکاب جرم دستگیر شد.
رئیس پلیس آگاهی استان قم افزود: در بازرسی از متهم مدارک شناسایی و کارتهای عابر بانک متعلق به افراد مختلف کشف شد.
سرهنگ کرمی بیان داشت: با انتقال نامبرده به پلیس آگاهی استان وی در تحقیقات کارآگاهان به ۵۷ فقره سرقت اعتراف کرد.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قم در پایان به لزوم هوشیاری مردم در اماکن شلوغ و پررفت و آمد تاکید کرد و از شهروندان خواست به نکات ذیل توجه کنند.
-در اماکن شلوغ و پر ازدحام و یا در هنگام سوار شدن به اتوبوس، مینی بوس و نشستن در داخل خودروهای شخصی مراقب پول نقد همراه خود باشید و تا حد امکان به جای پول نقد، از کارتهای عابر بانک استفاده کنید.
- کیف پول را به نحوی در جیب خود بگذارید که تمام آن در داخل جیب قرار داشته باشد و از قراردادن تمام پول خود در یک جیب خودداری کنید تا حد امکان پول خود را در جیبی قرار دهید که دسترسی به آن به آسانی ممکن نباشد.
- بیشتر جیب برها از شیوه ایجاد حواس پرتی، تنه زدن یا پاشیدن چیزی بر روی لباس و پاک کردن آن و نزاعها و درگیریهای ساختگی استفاده می کنندکه در صورت مواجه شدن با چنین مواردی با حفظ خونسردی خود، متخلفان را در انجام نیات پلیدشان ناکام سازید.