وی ادامه داد: خانواده زندانیان قشر آسیبپذیر جامعه هستند و متأسفانه فرهنگسازی خاصی برای توجه به آنها نشده است. وقتی سرپرست خانواده عمداً یا سهواً جرمی را مرتکب میشود و دوران محکومیت خود را میگذراند خانواده وی نباید مورد فشار قرار گیرند چرا که آنها هیچ ارتباطی با جرم انجام شده ندارند.
مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز با تاکید بر اینکه انجمن حمایت به عنوان یک پل ارتباطی بین خیرین خداجو و این خانوادههای نیازمند هستند گفت: خوشبختانه در سال گذشته سازمانها از جمله سازمان آموزش فنی و حرفهای در این زمینه همکاری قابل قبولی را داشته است. این سازمان تعدادی از خانوادههای زندانیان را در قالب کار در خانه مشغول کرده است.
وی توضیح داد: در بحث ارتقای سلامت روان خانواده نیز به صورت رسمی یک مرکز خدمات روانشناسی دایر کردیم که 625 نفر در نیمه سال گذشته از خدمات این مرکز استفاده کردند.
نصیری اضافه کرد: سال گذشته خیرین ناشناسی را داشتیم که فقط یک نفر از آنها در یک فقره چک، 2 میلیارد و 280 میلیون تومان به انجمن کمک کرد که البته رابط ما با این خیر ارجمند پسر شهید همت بودند. این کمک باعث شد تعداد 23 نفر زندانی زن که 3 یا 4 نفر آنها محکوم به قصاص بودند آزاد شوند.
مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز در پایان با بیان اینکه 70 درصد خانواده زندانیان نیازمند و به حتی به نان شب محتاجاند تاکید کرد: اولویت ما در سال 95 توانمندی اقتصادی، فرهنگی و فکری این خانوادهها است.