کد خبر 597944
تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۹

معاون وزیر اقتصاد اعلام کرد تسهیلات رفاهی و وام‌های کارکنان بانک‌ها از این پس در کارگروهی تعیین و باید به تایید شورای پول و اعتبار برسد.

به گزارش مشرق، حسین قضاوی در گفتگو با بخش خبری ۱۴ سیما با اشاره به بخشنامه اخیر وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر ممنوعیت پرداخت تسهیلات بانکی به مدیران و کارکنان ۱۵ شرکت، سازمان و بانک، اعلام کرد: این بخشنامه در چارچوب ضوابط سال ۹۵ است که به تازگی ابلاغ شده است.

معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: نرخ و سقف تسهیلات رفاهی کارکنان دولت ضابطه مند می شود. وی افزود: ضوابط جدید شامل فوق العاده های خاص و موارد غیر از حقوق است که تحت عنوان پرداخت رفاهی انجام می شد که بعد از دریافت مجوز باید به تصویب شورای عالی حقوق و دستمزد و شورای پول و اعتبار نیز برسد.

قضاوی گفت: براساس این بخشنامه سقف تسهیلات رفاهی و وام هایی که به کارکنان بانکها و بیمه وسایر شرکتهای دولتی پرداخت می شد از این پس باید در کارگروهی مرکب از وزیر امور اقتصادی و دارایی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و رئیس کل بانک مرکزی برسد؛ همچین نرخ این تسهیلات نیز باید از سوی شورای پول و اعتبار تعیین شود.

معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی افزود: با توجه به اینکه تصمیم این کارگروه در خصوص پرداخت تسهیلات رفاهی کارکنان هنوز نهایی نشده، وزیر امور اقتصادی و دارایی در بخشنامه ای پرداخت تسهیلات را منوط به نهایی شدن تصمیم این گروه در خصوص سقف و نرخ این تسیهلات کرده است.

وی خاطرنشان کرد: هفته گذشته شورای حقوق و دستمزد در مورد میزان پرداخت های رفاهی کارکنان تصمیم گیری کرده و هیچ تغییری در میزان پرداخت تسهیلات رفاهی به کارکنان بانکها، اعضای هیات مدیره و مدیرعامل ایجاد نشده است.

قضاوی افزود: به این ترتیب طبق مصوبه شورای حقوق و دستمزد تغییر در پرداخت فوق العاده خاص ایجاد نشده است و به محض اینکه این ابلاغیه به وزارت امور اقتصادی و دارایی برسد به نهادهای ذیربط منعکس خواهد شد.

وی گفت: آنچه که هنوز در مورد ان تصمیم گیری نشده در مورد نرخ تسهیلات رفاهی است اما به طور کلی می توان گفت شرایط جدید، تغییری در سقف پرداختی به ۹۸ درصد کارکنان بانکها و بیمه ها ایجاد نخواهد کرد و انچه بیشتر مورد نظر بوده محدود کردن وام های غیر متعارف است.

قضاوی، وام ها ضروری، خودرو و مسکن را عمده وام هایی عنوان کرد که به کارکنان دولت پرداخت می شود و گفت: در خصوص نرخ این تسهیلات هفته گذشته در حاشیه جلسه شورای پول و اعتبار پیشنهادی تهیه و رایزنی های اولیه انجام شد اما هنوز تصمیمی گرفته نشده ولی می توان گفت برای ۹۸ درصد کارکنان مشکلی به وجود نخواهد آمد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
    0 0
    بدبخت کارگران که هیچ ضوابطی ندارند
  • پاشا ۱۸:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
    0 0
    بدبخت کارگر درس می خواند : یعنی چه هی می خواخند همه چی را با کارگران مقایسه کنند : چرا کارگران خودشان را با جراحان قلب مقایسه نمی کنند : نمیشه هر چی با هرچی
  • ۲۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
    0 0
    نه بیاد مشکل پیش بیاد. این کارا کار دستتون خواهد داد! برید به قشر مستضعف برسید
  • حسین ۲۳:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
    0 0
    با توجه به مسئولیت بزرگی بر عهده کارکنان بانک در سیستم پولی کشور است تغییر در نرخ و میزان وام های رفاهی به کارکنان قطعا مردم رو متضرر خواهد کرد. این وام ها نباشه کسی حاضر نیس با این شرایط در بانک کار کند. ریسک و اهمیت کارها رو کنار هم بزارین. کار پر ریسکی مثل بانک قطعا حقوق و مزایای نسبت به خودشو میخوا د. اونایی که معترض ان کسایی ان که ۴تا آدم بیکار تو کشور ان و چون چیزی گیرشون نمیاد دارن این کارا رو میکنن. کار بانک که هر ثانیه اش استرس و ریسکه باید حقوقش و مزایاش با یه معلم مثلا که فقط ۴ ماه از سال تعطیله و روزی ۴۰تا بچه رو میچرخونه ان یکی باشه؟ وقتی حقوق کارمند و مزایاش جواب گو نباشه حتما دزدی تو سیستم بانکی خیلی زیاد میشه. کار بانک رو با کار یه بنا مقایسه نکنین. و بگین باید حقوق ها و مزایا یکی باشه. وام ها رو بردارین یا درصد سود رو زیاد کنید برا کارمندهای بانک ارزش نداره این کار. عواقب تاریکی خواهد داشت.
  • ۰۴:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۳
    0 0
    فقط ضابطه مند شد والا همون وامهای باحال که اکثر مردم ازش بی بهره هستند کماکان به کارکنان داده میشه(ای کاش بجای فوق لیسانس مکانیک گرفتن با دیپلم میرفتم توی بانک!)
  • مهربان ۰۵:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۳
    0 0
    2 روز دیگه بخشنامه جدیدتر جای این بخشنامه می گیرد، باید قاون را اصلاح کنید ته بخشنامه را
  • ناصر ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۳
    0 0
    گفته می شود رئیس وکارکنان بانکها از پول های بانک برداشت می کنند ودر بیرون معامله انجام می دادند وبعد از برداشتن سود معامله اصل پول برداشته شده را دو بار به بانک بر می گردانند. در واقعه با پول مردم کار می کنند.
  • امین ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۳
    0 0
    مشکل در سازمانهای مثل بانک ها وام یکی دو مدیر نیست . فساد نهادینه شده در رفتار سازمانی است . در حدی که از ابتدای طرف به خاطر وام کم بهره کارمند بانک می شود . بانک ها در ایران به شدت طرفدار عدم شفافیت هستند به خصوص بانک های دولتی که حجم دارایی آنها بسیار زیاد است . به عنوان مهندس نرم افزاری در یکی از شرکت های تولید Core banking فعالیت می کند . سالها مقاومت بنده مدیران میان و حتی کارکنان بانک را در استفاده از فناوری های نو دیده ام . آنها غالبا از این می ترسند که شفافیت منافع آنها از بانک را دچار مشکل سازد .
  • آرش ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۷
    0 0
    متاسفانه بانکها سوددهی ندارند و این وام ها به کارکنان هم غالبن از حسابهای قرض الحسنه ای تامین میشه که در تبلیغات تلویزیونی بانکها به عنوان کار ثواب و خداپسند تبلیغ میشه، بانکها سوددهی و کارآمدی داشته باشند و اگه توانایی داشتند از محل افزوده سود، وام به کارکنانشون پرداخت نکنند، نه به قیمت ورشستگی و استفاده از منابع قرض الحسنه مردم
  • ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۴
    0 0
    اولا نود درصد باکیها لیسانس و فوق لیساتس و دکترا هستن،بنده خودم فوق ایسانس هستم ازمون دادم و هفت خوان رستم رو پشت سر گداشتم تا استخدام بانک شدم،شما هم اگه ناداحتی و از استعداد خوبی برخوردار هستی ازمون بانک بده بیا تو بانک،اون زمان شاه بود که با دیپلم مردم میومدن تو باتک برادر من،از طرفی جرا کسی به حقوق خیلی کم بانکیها کاری نداره،بیشترین بازده کاری رو بانکیها دارن،یه مرخصی کوچیک ننیتونیم بریم من عروسی برادر خانومم یه شب بیشتر نتونستم برم چون فردا باید میرفتم سر کار"همه عیدها هم کشیک هستم ار هشت صبح تا نه شب،علکی قصاوت نکنید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس