رئیس سازمان سنجش گفت: فکر می‌کنم سال 92 یا 93 بود که آقای حسین فریدون در کنکور دکترای نیمه‌متمرکز شرکت کرد و با احتساب سهمیه ایثارگری در مرحله تکمیل ظرفیت حد نصاب نمره دانشگاه گیلان را کسب کرد.

سرویس سیاست مشرق- حسین فریدون در سال 93 یعنی یکسال پس از روی کارآمدن دولت برادر خود، طی نامه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه شهید بهشتی معرفی و درخواست می‌شود که وی به عنوان دانشجوی دکترای روابط بین‌الملل! در این دانشگاه مهم کشور به تحصیل بپردازد.

خبرگزاری تسنیم در این زمینه گزارش داد که شورای گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه شهید بهشتی پس از معرفی حسین فریدون توسط سازمان سنجش، با اکثریت آرا به جد با این مسئله مخالفت و این موضوع را به سازمان سنجش اعلام می‌کند.

امّا حسین فریدون دست از پیگیری برنداشته و به همین دلیل مجدداً بعد از مدتی سازمان سنجش نامه‌ای به دانشگاه شهید بهشتی نوشته و می‌گوید حسین فریدون یک سال قبل در آزمون دانشگاه گیلان امتحان داده و قبول شده اما برای مصاحبه نرفته است، در صورتی که دانشگاه شهید بهشتی تمایل داشته باشد وی در این دانشگاه به تحصیل دکترا بپردازد.

مسئولان دانشگاه شهید بهشتی نیز پس از پیگیری‌های سازمان سنجش نهایتاً تصمیم‌ می‌گیرند فریدون در "پردیس دانشگاه شهید بهشتی" به تحصیل بپردازد.

نکته دیگر آن است که حتی اگر فرضاً حسین فریدون در دانشگاه گیلان پذیرفته شده باشد، اساساً توصیه سازمان سنجش به دانشگاه شهید بهشتی برای پذیرفتن فردی که در دانشگاه با تراز پایین‌تر قبول شده، امری عجیب است.
 
 سازمان سنجش: فریدون را ما به دانشگاه شهید بهشتی معرفی کردیم
 
در این رابطه،  ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به فرآیند پذیرش حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور در پردیس دانشگاه شهید بهشتی، اظهار داشت: فکر می‌کنم سال 92 یا 93 بود که آقای حسین فریدون با سهمیه ایثارگری در کنکور دکترای نیمه‌متمرکز شرکت کرد و با احتساب سهمیه ایثارگری در مرحله تکمیل ظرفیت حد نصاب نمره دانشگاه گیلان را کسب کرد و برای فرآیند بررسی مدارک علمی و پذیرش به این دانشگاه معرفی می‌شود.

وی در همین زمینه گفت: در همین سال دانشگاه شهید بهشتی آزمون مستقل دکتری را برای پردیس این دانشگاه برگزار کرد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: ایشان(فریدون) در این زمان طی درخواستی به سازمان سنجش از این سازمان می‌خواهد با استفاده از نمرات کنکور دکترای نیمه متمرکز تحت نظر سازمان سنجش در دانشگاه شهید بهشتی پذیرش شود.

خدایی تأکید کرد: سازمان سنجش نیز در این زمان نامه‌ای با این مضمون به دانشگاه شهید بهشتی ارسال می‌کند که «چون آقای فریدون در آزمون دکتری شرکت کرده و نمرات ایشان مورد تأیید سازمان سنجش است و پذیرش پردیس دانشگاه شهید بهشتی نیز زیر نظر سازمان و تحت عنوان مستقل است، می‌تواند از نمرات آزمون دکترای نیمه متمرکز برای پذیرش در این دانشگاه استفاده کند.
 
مشاور رئیس دانشگاه شهید بهشتی: حرف سازمان سنجش اشتباه است
 
از طرف دیگر، داوود طالبی مشاو رئیس دانشگاه شهید بهشتی در امور ایثارگران و عضو هیئت‌علمی این دانشگاه درباره شرکت فریدون در آزمون دکتری و ادعای رئیس سازمان سنجش مبنی بر اینکه وی از سهمیه شاهد و ایثارگر برای تحصیل در دانشگاه شهید بهشتی استفاده کرده است، اظهار داشت: اصلاً در مقطع دکتری امکان انتقال حتی برای ایثارگران نیز وجود ندارد، این حرف بی‌معناست. ما در دانشگاه شهید بهشتی جانباز 70 درصد دو دست قطع داشتیم که نتوانستیم او را از پردیس که قبلاً در دوبی بود و در حال حاضر به ایران منتقل شده، منتقل کنیم، چون قانون اجازه نمی‌دهد.

وی افزود: بنده از بخش‌های مختلف سوال کردم. اینکه آقای حسین فریدون پرونده‌ای در امور ایثارگران تشکیل دهند و یا اینکه مدرکی بابت ایثارگری ارائه دهند که این انتقال از این کانال انجام شود به هیچ عنوان نداشتند. نزد ما در دانشگاه شهید بهشتی مدرکی که نشان دهنده ایثارگری وی باشد، ارائه نشده است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی در پاسخ به این سوال که آیا آقای فریدون در سال تحصیلی 93 مراجعه و پرونده‌ای را بابت ایثارگری به این بخش ارائه کرده است، گفت: آقای فریدون به هیچ عنوان مراجعه و درخواستی نداشتند و هیچ مدرکی هم بابت ایثارگری و جانبازی ارائه نداده که از کانال ایثارگری انتقال انجام شود، ضمن اینکه اصلاً از این اتفاقات در مقطع دکتری رخ نمی‌دهد و انتقال در مقطع دکتری معنی ندارد، چه برسد به اینکه  ایشان از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر منتقل شده باشد.

وی درباره اینکه حسین فریدون گروه علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی را تحت فشار قرار داده تا در این دانشگاه جذب شود، گفت: من هم این موضوع را شنیده‌ام.

طالبی در پاسخ به این سوال که مسئولان سازمان سنجش می‌گویند در مقطع شبانه دانشگاه گیلان قبول شده است و به پردیس دانشگاه شهید بهشتی منتقل شده است نیز گفت: تبصره و آیین‌نامه مربوطه را به افکار عمومی و جامعه نشان دهند چگونه است دانشجوی فرزند شهید و جانباز دو دست قطع نمی‌تواند انتقال انجام دهد اما ایشان ‌می‌تواند؟
 
«عبدالحسین فریدون» هیئت بازرسی به دانشگاه شهید بهشتی فرستاد 
 
اما ظاهرا این تمامی ماجرا نیست. هیئت بازرسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متشکل از دکتر تهرانی‌زاده، دکتر کمره‌ای، دکتر جبه‌دار، دکتر خواجه و دکتر رمضانیان‌پور از صبح امروز برای بازرسی از دانشگاه شهید بهشتی در این دانشگاه حضور یافت و در جلسه هیئت‌رئیسه این دانشگاه شرکت کرد.

اعضای این هیئت با نامه رسمی عبدالحسین فریدون مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم به این دانشگاه اعزام شده است و حضور آنها در دانشگاه شهید بهشتی به دستور محمد فرهادی وزیر علوم نبوده است.

ظاهراً وزارت علوم قصد عزل محمدمهدی تهرانچی رئیس فعلی دانشگاه شهید بهشتی را دارد و حضور این هیئت در دانشگاه برای یافتن فردی به عنوان جایگزین تهرانچی در ریاست دانشگاه مذکور است. به نظر می‌رسد که داستان امروز بازرسی از دانشگاه شهید بهشتی و نحوه مدیریت تهرانچی احتمالاً بی‌ربط با این موضوع نیست.

 کمیته آموزش عالی مجلس مأمور بررسی رانت تحصیلی «حسین فریدون» شد
 
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس از مأموریت رئیس این کمیسیون به کمیته آموزش عالی، برای بررسی رانت تحصیلی برادر رئیس‌جمهور در جلسه‌ای ویژه خبر داد.
 
حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو باشگاه خبری «پویا» با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر تحصیل غیرقانونی و توصیه‌ای «حسین فریدون» دستیار و بردار رئیس‌جمهور در مقطع دکترای دانشگاه شهید بهشتی، گفت: موضوع مدرک دکتری برادر رئیس‌جمهور در جلسه امروز کمیسیون آموزش مورد بررسی قرار گرفت که طبق درخواست اعضا، رئیس کمیسیون به کمیته آموزش عالی این کمیسیون مأموریت داد تا پرونده مدرک دکتری «حسین فریدون» را به طور ویژه بررسی و نتایج آن را به اعضای کمیسیون آموزش اعلام کند.

وی در ادامه با اشاره به ویژه‌خواری دستیار و برادر رئیس‌جمهور تاکید: باید این اتفاق بدون مماشات بررسی شود. سر کار گذاشتن مردم کار پسندیده‌ای نیست. هر کسی در هر جایگاهی که هست، اگر تخلفی کرد باید به سزای عملش برسد.

حجت الاسلام سلیمی یادآور شد: امام خمینی(ره) همواره مخالف هرگونه سوء‌استفاده و ویژه‌خواری بودند، به طوریکه اگر اقداماتی مبنی بر هرگونه ویژه‌خواری در اطرافیانشان صورت می‌گرفت، قاطعانه با آن برخورد می‌کردند. آقای منتظری که شاگرد قدیمی امام(ره) بود، وقتی مشکلی پیدا شد، با آن بدون هیچگونه تبعیضی برخورد کردند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه رفتار و سیره ائمه اطهار، امام راحل و رهبر انقلاب باید سرلوحه امور ما مسئولان قرار گیرد، اظهار کرد: رفتار حضرت امام(ره)، رهبر انقلاب و ائمه معصومین باید سرلوحه اقدامات مسئولان در همه زمینه‌ها باشد.

حجت‌الاسلام سلیمی با تأکید بر اینکه قوه‌قضاییه باید به طور جدی نسبت به ویژه‌خواریهای اطرافیان رئیس‌جمهور ورود کند، افزود: از دستگاه قضایی می‌خواهم که نتیجه بررسیها در این موضوع را صادقانه به مردم اعلام کند.

وی تصریح کرد: دولت و رئیس‌جمهور باید به واسطه رأیی که از مردم کسب کرده‌اند، با آنها صادق باشد؛ نباید طوری تصور شود که رئیس‌جمهور و اطرافیانش از اعتماد عمومی مردم سوء‌‌استفاده کرده‌اند، بلکه باید سرمایه اجتماعی مردم برای تداوم نظام حفظ شود.

نماینده مردم محلات در مجلس در بخش دیگری از سخنانش، از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواست که نسبت به تخلفات احتمالی که در ارائه مدرک دکتری توسط یکی از نزدیکان رئیس‌جمهور صورت گرفته، سکوت نکند و آن را به طور جدی مورد بررسی قرار دهد.  

حجت‌الاسلام سلیمی، تأکید کرد: آقای روحانی همواره عنوان می‌کند که خط قرمزی در دولتش ندارد، بنابراین باید موضوع دریافت مدرک دکتری از سوی یکی از نزدیکانش را در عمل شاهد باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 41
  • مدرس دانشگاه ۱۶:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    1 0
    همه ی داتشگاه ها برای پردیس خودگردان خود مجازند از نتایج کنکور نیمه متمرکز دکتری جهت معرفی به مصاحبه استفاده کنند.
  • ۱۸:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    3 0
    من منتظرم یه صدایی از دولت بلند شه و بگه تقصیر احمدی نژاده...
  • گمنام ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    0 0
    بهتر بود اطلاعیه سازمان سنجش را می خوانید و این خبر را می آوردید
  • نکونام ۲۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    1 2
    قابل توجه اقایانیکه با ادعای مبارزه با فساد رای آوردند. کسانیکه مدعی فساد احمدینژاد بودند و نتوانستند ثابت کنند بهتره اول اطرافیان خودشونو جمع کنند .
  • شاهین ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    0 0
    با سلام به به؛ هر دم از این باغ بری میرسد ---تازه تر از تازه تری میرسد! خدایا ما را عاقبت بخیر بفرما، انشاالله. ومرا هم به راه راست هدایت فرما، انشاالله.
  • ۲۲:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    0 0
    کاش برای من هم چنین بود آقای مدرس دانشگاه
  • مازندرانی ۲۲:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    0 0
    گرچه سایت شرق نسبت به ما هم لطف هستند هرچه نوشتیم سانسور شدبگذریم........؟اگر ایشان این جوری دکتر نشوند چه گسی بشود خدایا گسانی افشا می کنند عمر طولانی بده امین راستی جانبازان در اسایشگاه باهمان مدرک مانند وپارتی بازی نکردندمردانه جنگیندند مردانه دکتر ومهندس به خود اضافه نکردند
  • ۲۲:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    0 0
    حتما یه چیزی هست و یه گیری تو کار این فریدون هست !
  • ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    0 2
    روحانی زنده باد هاشمب پاینده باد.
  • ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
    0 2
    روحانی زنده باد هاشمی پاینده باد.
  • ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
    0 0
    بله مستفیض شدیم
  • هر چیزی را پایانیست ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
    2 0
    این دکترای "سهمیه ای" نه تنها نخبگان را به حاشیه راندند بلکه اوضاع کشور را هم بحرانی کردند! بابا توی تمام دنیا هر کی درس میخونه میره دانشگاه! مشرقیان عزیز میخواستم خواهش کنم کمی هم در مورد بنیانگذاران "سهمیه در دانشگاههای ایران" بنویسید.
  • علی ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
    0 0
    تو هم عاقل باد!
  • ناشناس ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
    0 0
    عجب صبری خدا دارد.
  • افشین ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
    0 0
    مسئولین عزیز سیستم پذیرش دکتری رو به شکلی در اوردن که بچه های یکم درسخون با اطرافیان کله گنده روزانه میخونن مثل دختر ...بچه های زرنگ معمولی اگه پول داشته باشن باید برن شبانه بخونن و اونایی همه که مثل ... اصلا سواد دیپلم هم ندارن برن پردیس بخونن ازاد هم معیار فقط پول هستش همه ارزش این مدرک ها هم بستگی داره به میزان نفوذ شخص مثلا اگه داداش ... باشی مدرک پردیست میشه مثل مدرک دانشگاه اکسفورد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس