وی با تقدیر از عملکرد سیستم اطلاعاتی کشور در این پرونده گفت: اطلاعاتی که توانست در این پرونده رودست بزرگی به سیستم اطلاعایت آمریکا بزند و امیدوارم این موفقیت تسریع شود.
سخنگوی دستگاه قضا اضافه کرد: سیستم اطلاعاتی آمریکا به هیچ وجه تصور نمیکرد که ایران از ارتباط این فرد با آنها مطلع است و آنها با برنامه خاصی وی را به عربستان بردند و به شکل خاص از این کشور خارج کردند غافل از اینکه همه این اتفاقات زیر ذرهبین سیستم اطلاعاتی کشور رخ داده بود.
محسنی اژهای با تأکید براینکه حکم شهرام امیری طبق مقررات صادر شد، گفت: این فرد پس از حضور در ایران طبق قانون و حضور وکیلش محاکمه شد و در حکم دادگاه بدوی به اعدام محکوم گشت که پس از اعتراض وی دیوان عالی کشور با وسواس خاصی این پرونده را بررسی و حکم صادره در دادگاه بدوی را تأیید کرد.
وی با بیان اینکه سیستم قضایی کشور همواره به دنبال آن است که مجرمان از کرده خود پشیمان شوند و جبران مافات کنند افزود: ما همواره دوست داریم که مجرمان از کرده خود بازگردند و با کمال تعجب این فرد پس از تأیید حکمش در دیوان عالی کشور، از فرصت قابل توجهی که در دست داشت استفاده نکرد علی رغم فرصت داده شده سعی داشت از درون زندان نیز اطلاعات غلطی را به بیرون از زندان مخابره کند.
معاون اول قوه قضاییه با انتقاد از دروغ پردازیها درباره پرونده شهرام امیری اظهار داشت: در خلال رسیدگی به این پرونده برخی از دروغ پردازان عنوان کردند که وی به 10 سال زندان و تبعید محکوم شده است درحالی که این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد و حکم وی در دادگاه بدوی نیز اعدام بود و این دروغی بود که این افراد عنوان میکردند.