به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از فارس، منوچهر قليزاده در جمع كاركنان سپاه اين استان اظهار داشت: اين طرح از سال 1389 بنا به درخواست مكرر عشاير اين استان مبني بر صدور مجوز حمل سلاح با هدف تأمين امنيت آنان در هنگام كوچ و اسكان در دستور كار سپاه قرار گرفت.
وي افزود: طرح جمعآوري سلاحهاي غيرمجاز عشاير تهيه و پس از گردشكار و اخذ موافقت فرماندهي معظم كل قوا، با هماهنگي شوراي تأمين استان آغاز شد.
قليزاده ادامه داد: در اين طرح سلاحهاي غيرمجاز عشاير شناسايي و جمعآوري شد كه پس از صدور مجوز سلاحهاي مربوطه به عشاير عودت داده شد.
فرمانده سپاه ناحيه مقاومت بسيج عشايري چهارمحال و بختياري با تأكيد بر اينكه اين طرح پايان يافته و غير قابل تمديد است، گفت: عشاير اين استان اكيداً از خريد و فروش سلاحهاي فاقد مجوز خودداري كنند، چراكه سلاحهاي غير مجاز، مصداق قاچاق سلاح بوده و برابر قوانين با خاطيان برخورد خواهد شد.
وي در ادامه روحيه سلحشوري و شجاعت عشاير را در برابر دشمنان از جمله نقاط درخشان تاريخ عشاير برشمرد و افزود: عشاير در پيش از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي و پس از انقلاب در صحنههاي مختلف حاضر و شهداي گرانقدري را تقديم اسلام و انقلاب كردهاند.
قليزاده نقش عشاير را در دفاع مقدس غيرقابل انكار دانست و گفت: نقش عشاير در جبهههاي دفاع مقدس غيرقابل انكار است و بايد جايگاه آنها در دفاع مقدس كاملا معرفي شود.
وي به رشادتها و دلاورمرديهاي جوانان و نوجوانان در هشت سال دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: غيورمردان عشاير و روستائيان كه متشكل از كشاورزان و دامداران هستند در دوران هشت سال دفاع مقدس دوشادوش ديگر رزمندگان با دشمن تا دندان مسلح جنگيدند و با نثار خون خود امينت و آسايش را براي ما به وجود آوردند.
فرمانده سپاه ناحيه مقاومت بسيج عشايري چهارمحال و بختياري خاطرنشان كرد: عشاير سلحشور و وفادار به اسلام كه تا قبل از انقلاب به عنوان مدافع اسلام با هيچ حاكمي سازش نكردند پس از پيروزي انقلاب نيز دست ياري به سوي امام امت و ملت ايران اسلامي دراز كردند و براي دفاع از كيان اسلام و ترويج مباني آن با دولت و ملت هم پيمان شدند.
فرمانده ناحيه مقاومت بسيج عشايري استان چهارمحال و بختياري از اتمام طرح جمع آوري و سازماندهي سلاحهاي غيرمجاز عشاير اين استان خبر داد.