گروه سیاست مشرق - روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که مشرق در ادامه به آنها اشاره می‌کند.
 
*********
 
کیهان

جرم سران فتنه سنگین است /مظلوم‌نمایی نکنید آقای معاون!

معاون حقوقی رئیس جمهور به جای موضع‌گیری صریح علیه فتنه‌گران معارض با جمهوریت و اسلامیت نظام، گفت رئیس جمهور موضوع «حصر» را در حد توان خود پیگیری می‌کند!

مجید انصاری عضو مرکزیت مجمع روحانیون در جمع خبرنگاران در قزوین و در پاسخ به سؤالی در مورد اقدامات دولت و رئیس جمهور برای رفع حصر دو تن از سران فتنه گفت: هر یک از قوای سه گانه حوزه اختیاراتی دارند و براساس قانون اساسی اگر موضوعی در حوزه یک قوه بود، قوای دیگر نمی‌توانند در آن ورود داشته باشند و با توجه به اینکه مسئله حصر ماهیت قضائی دارد، در حوزه قوه مجریه نیست. با این وجود و با توجه به اینکه رئیس جمهور مجری قانون اساسی است در حد امکان و مقررات مسئله را پیگیری می‌کنند اما باید یادآور شد این موضوع از حوزه اختیارات رئیس قوه مجریه خارج است.

این اظهارات در حالی است که سران فتنه با وجود اذعان امثال خاتمی و تاج‌زاده و... به دروغ بودن ادعای تقلب- هم‌آهنگ با نقشه از پیش طراحی شده آمریکا و اسرائیل و انگلیس، مردم را به خیابان‌ها کشاندند و با وجود علنی شدن شعارهایی نظیر «انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است»، «نه غزه نه لبنان»، «حذف جمهوری اسلامی»، اهانت به حضرت امام خمینی(ره) و هتاکی به ساحت امام حسین علیه‌السلام در روز عاشورا پای گروهک‌های برانداز ماندند و در حقیقت مقابل جمهوریت و اسلامیت نظام ایستادند؛ به عبارت دیگر فتنه خط قرمز نظام شد، چون جمهوریت و اسلامیت خط قرمز جمهوری اسلامی بود.

رهبر معظم انقلاب تیر ماه 93 در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدا و در پاسخ به اظهارات علی مطهری فرمودند؛ «من قبلاً درباره بصیرت صحبت کرده‌ام و این که نباید راه شهدا و راه انقلاب را گم کنیم. جرم اینها بزرگ است و اگر امام(ره) بودند شدیدتر برخورد می‌کردند. اگر اینها محاکمه شوند حکمشان خیلی سنگین خواهد بود و قطعاً شما راضی نخواهید بود. ما اکنون به اینها ملاطفت کرده‌ایم.»

رهبر انقلاب سال 93 در دیدار هیئت دولت نسبت به خلط جناح‌بندی‌های سیاسی با خط قرمز نظام در زمینه فتنه هشدار دادند و تأکید کردند؛ «علایق اعضای دولت به برخی جناح‌های سیاسی اشکالی ندارد اما دولت و اعضای آن نباید اسیر جناح‌بندی‌ها شوند... در موضوع جناح‌بندی‌های سیاسی همواره تأکید بر رفاقت و انس با یکدیگر است اما در برخی موارد مسئله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند. مسئله فتنه و فتنه‌گران از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همان گونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله‌گذاری با آن تأکید کردند همچنان بر آن پایبند باشند».

ایشان 31 مرداد ماه امسال هم در دیدار ائمه جماعات استان تهران فرمودند: «در ایام فتنه در سال 88 در اول کار، بنده یکی از این سران فتنه را خواستم و به او گفتم که آقاجان، این کاری که شما شروع کرده‌اید و دارید می‌کنید، دست بیگانه‌ها خواهد افتاد و دشمن از این استفاده خواهد کرد؛ شما حالا بظاهر درون نظام هستید، با نظام هستید و به قول خودتان دارید یک اعتراض مدنی- من باب مثال یک اعتراض به انتخابات- می‌کنید، اما این کاری که دارید می‌کنید مورد استفاده دشمنان اصل نظام قرار خواهد گرفت؛ گوش نکرد؛ یعنی نفهمیدند که چه داریم می‌گوییم؛ حالا البته این نگاه خوشبینانه بنده است که می‌گویم نفهمیدند، بعضی هم ممکن است جور دیگری فکر کنند، وارد شدند؛ بعد دیدید از درونش چه درآمد؛ گفتند «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است». خب، حالا عذر بیاوریم که اینها که یک مشت جوان بودند، یک چرندی، یک حرف بی‌ربطی گفتند؛ نه، این جوری نیست. اگر چنانچه در زیرعبای بنده کسی حرفی بزند که من با آن مخالفم، خب بایستی او را از زیر عبایم بیرون کنم؛ بایستی اعلام کنم که مخالفم والا به حساب من گذاشته خواهد شد؛ همه وزن و وزانتی که صاحب عبا دارد، پشتوانه آن حرف خواهد شد».

یادآور می‌شود مجید انصاری در دیدار اخیر دولتمردان با رهبر معظم انقلاب، مشغول فیش‌برداری از رهنمودها و تذکرات رهبرمعظم انقلاب بود و جای تعجب است که به جای دلسوزی برای مظلومیت نظام در برابرتعدی اوباش، مسئله حصر سران خیانتکار فتنه را برجسته می‌کند.

برخی اعضای مجمع روحانیون نقش محوری در فتنه‌انگیزی و تحریک به اغتشاش و آشوب داشتند.

مردم دیگر در انتخابات 96 وعده 100 روزه را از روحانی نمی‌پذیرند

«متأسفانه آقای روحانی نگاه خوش‌بینانه‌ای به برجام داشت که محقق نشد. در انتخابات آینده دیگر نمی‌توان وعده‌های 100 روزه به مردم داد.»

حسین راغفر استاد دانشگاه الزهرا در مصاحبه با روزنامه آرمان گفته است: نمی‌توان به انفعالی بودن سیاست‌های اقتصادی دولت بی‌توجه بود. دولت یازدهم در ماه‌های پایانی خود تازه در حال بررسی مشکلات بنگاه‌هاست که چگونه می‌تواند مشکلات بنگاه‌ها را حل کند. این در حالی است که این تحقیقات باید در ابتدای دولت و در زمانی اتفاق می‌افتاد که هنوز کابینه تشکیل نشده بود. اگر در آن مقطع زمانی این تحقیقات انجام می‌شد در طول سه سال گذشته دولت مجبور می‌شد برای آن راه حل پیدا کند. متأسفانه دولت آقای روحانی تنها نگاه خوشبینانه به ظرفیت‌های برجام داشت که این ظرفیت‌ها هم محقق نشد.

وی ادامه می‌دهد: مهم‌ترین چالش آقای روحانی در انتخابات آینده که یکی از دغدغه‌های اصلی خانواده‌های جامعه نیز است مسئله اشتغال است.

چالش دوم آقای روحانی در انتخابات آینده که ممکن است مورد توجه رقبای انتخاباتی ایشان قرار بگیرد وضعیت مسکن در جامعه است. در گذشته چالش سوم آقای روحانی در انتخابات نابرابری‌های فاحش اجتماعی و اقتصادی است که در جامعه به وجود آمده و روز به روز نیز در حال عمیق‌تر و گسترده شدن است. به نظر من این مسئله از ابعاد مختلف می‌تواند وضعیت آقای روحانی را در انتخابات به خطر بیندازد.

این اصلاح‌طلب در ادامه می‌گوید: بدون شک ثمرات اقتصادی دولت یازدهم برای مردم چندان ملموس نبوده است این مسئله می‌تواند در پایگاه رأی آقای روحانی تأثیرگذار باشد.

در شرایط کنونی عاقلانه‌ترین کار این است که دولت کاستی‌ها و نقصان‌های خود را بپذیرد و تلاش کند برای این کمبودها راه حل مناسب ارائه دهد. دولت باید نگاه خود را از بنگاه‌های بزرگ به سمت بنگاه‌های کاربر که اشتغال بیشتری تولید می‌کند تغییر دهد و تلاش کند به صورت همزمان هم تولید داخلی و هم اشتغال را تقویت کند. بدون شک در انتخابات آینده شعارهایی مانند اینکه طی 100 روز مشکلات اقتصادی کشور رامی‌توان حل کرد مورد پذیرش مردم قرار نخواهد گرفت.

راغفر همچنین درباره به هم خوردن مرز فعالیت مدیران در دولت و شرکت‌های خصوصی می‌گوید: نکته قابل تأمل در دولت آقای روحانی این است که اغلب اعضای تیم اقتصادی دولت که به صورت مستقیم یا مشاوره‌ای در دولت حضور دارند در بخش خصوصی نیز فعالیت می‌کنند.
 
در نتیجه منافع اغلب اعضای دولت بین بخش خصوصی و دولتی دچار تعارض شده است. در اغلب کشورهای جهان هنگامی که چنین اتفاقی در یک دولت رخ می‌دهد زمینه‌های فساد به وجود می‌آید و دولت با چالش ناکارآمدی مواجه می‌شود. نمی‌توان شرایطی را در نظر گرفت که یک نفر در سیاست‌گذاری عمومی کشور تأثیرگذار باشد و در عین حال در بخش خصوصی نیز دارای منافع و نفوذ باشد. متأسفانه دولت آقای روحانی دچار این چالش مهم شده و به همین دلیل باید برای این مشکل یک راه حل منطقی و علمی پیدا کند. نکته دیگر اینکه کابینه آقای روحانی نیاز به افراد جوان‌تری دارد.

جدایی برخی احزاب از شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان

عضو شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان، از تشدید اختلافات درون این جریان خبر داد.

علی صوفی (عضو حزب اتحاد ملت) در روزنامه آرمان نوشت: تک‌روی هایی که این روزها در بین احزاب اصلاح طلب به وجود آمده پیش از تشکیل شورای عالی سیاست‌گذاری هم وجود داشت. اما شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با وجود مسائل مختلف باتشکیل و ادامه مسیر شورای عالی سیاست‌گذاری موافق است. حال چندحزب که می‌خواهند به صورت جداگانه تصمیم‌گیری کرده و دست به اقداماتی بزنند که خارج از مرامنامه شورای عالی سیاست‌گذاری است، مربوط به کل احزاب نیست، بلکه مربوط به همان چند حزبی می‌شود که قصد دارند خارج از شورای عالی اقداماتی را انجام دهند.

وی با تفسیر وزن این احزاب می‌افزاید: در گذشته شاهد بودیم که درخواست تشکیل شورای عالی سیاست‌گذاری از سوی احزاب مطرح و اجرایی شد. بنابراین این اعمال، تناقض آشکاری است که عده‌ای بعد از اینکه پیشنهاد تشکیل شورا را داده و ایده آنها مورد توجه قرار گرفته، انجام دادند. نکته قابل تأمل این است که افراد تمام مدت در شورا حضور داشته و در جلسات هیئت رئیسه و تصمیم‌گیری‌ها حضور پررنگی داشتند؛ حال چنین سخنان و اقداماتی را انجام داده‌اند که مورد پذیرش بزرگان و نخبگان نیست.

عده‌ای معتقد هستند که تمام مسئولیت‌ها و تصمیم‌گیری‌ها باید منحصر به شورای هماهنگی اصلاحات بوده و دیگران حق هیچ دخالتی را ندارند. این مسئله بحثی بود که از گذشته دامن‌گیر جریان اصلاحات بوده اما بعد از گذر زمان افراد به اهمیت و عواقب این موضوع پی برده‌اند. بنابراین ناگزیر پیشنهادی را مطرح کردند که مبنای تشکیل شورای عالی سیاست‌گذاری شد. طبیعی است که در حال حاضر نهادی که می‌تواند جامعیت لازم را برای انسجام و به عنوان نماد وحدت و اجماع اصلاح‌طلبان حضور پررنگی را در عرصه‌های مختلف ایفا کند بلااستثنا بهترین گزینه شورای عالی سیاست‌گذاری بوده، به همین دلیل اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هم موافق ادامه این روند هستند. اما از این دست اتفاقات پیش می‌آید که افرادی که تعداد آنها هم اندک است، مخالف این فرآیند باشند اما همه اعضا اینگونه تصمیم نگرفته بلکه در این مسیر تمام تلاش‌های خود را به کار گرفته‌اند تا از این فرصت پیش آمده برای خدمت‌رسانی به مردم بهترین بهره را ببرند.

عده‌ای هم که مسئولیت حزبی، را برعهده داشته و به دنبال تصمیم‌گیری جداگانه هستند، اغلب احزاب متبوعشان در شهرستا‌نها شعبه‌ای نداشته و اعضای آنها بسیار اندک است. با همه تفاسیر این افراد نمی‌توانند به عنوان یک جریان سیاسی قوی با این موضوع مخالفت کرده و با تصمیم‌گیری‌های جداگانه برای خود مسیر دیگری را مهیا کنند.

یادآور می‌شود در پی اتفاقات انتخابات مجلس دهم و خالی شدن پشت عارف، در ضمن اظهارنظرهایی اظهار تمایل کرده که جدا از روحانی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری 96 شود. برخی افراد و احزاب دیگر نیز به قیمومت طیف‌هایی مانند کارگزاران و اتحاد ملت (بازسازی شده حزب مشارکت) معترض هستند. و از سوی دیگر همین طیف ناراحتی خود را از همه کاره بودن حزب اعتدال و توسعه در حلقه اطرافیان روحانی پنهان نمی‌کنند؛ تا جایی که اخیرا عبدالله ناصری عضو شورای سیاستگذاری اصلاح‌طلبان فاش کرد نمایندگان اصلاح‌طلبان (گویا از جمله موسوی خوئینی‌ها) به خانه روحانی رفته و وی راتهدید کرده‌اند که با این اطرافیان نمی‌تواند در انتخابات پیروز شود چرا که او از خود رای و پایگاه اجتماعی مستقلی ندارد و رای وی، رای اصلاح‌طلبان است!

با وجود فناوری و سرمایه داخلی قراردادهای نفتی باید به خارجی‌ها برسد؟!

«سه سال است که تیم متهم در قرارداد کرسنت بامحوریت شخص آقای زنگنه قصددارد قراردادهای جدیدی برای تسهیل ورود خارجی‌ها به میادین نفتی کشور اجرا کند»

به گزارش مشرق، اهمیت قراردادهای جدید نفتی کمتر از هسته‌ای نیست. سه سال است که تیم متهم در قرارداد کرسنت با محوریت شخص آقای زنگنه قصد دارد قراردادهای جدیدی برای تسهیل ورود خارجی‌ها به میادین نفتی کشور اجرا کند. در این قراردادها اولا طرف خارجی بجای 7 سال تا 25 سال بر میدان نفتی خیمه می‌زند. ثانیا علاوه بر تمامی سودهای متعارف در قراردادهای بیع متقابل، سهمی از هر بشکه تولید پیدا می‌کند. ثالثا از مسیر ایجاد شرکت مثلا مشترک با برخی شرکت‌های آقایان در داخل، مسیر پرداخت پورسانتهای کرسنتی قانونی می‌شود و رابعا در صورت تحریم (هر تحریمی) می‌تواند بدون پرداخت خسارت دست ایران را در حنا بگذارد و برود و حتی به نوعی خسارت هم بگیرد.

تمام توجیه برای تسریع در این قراردادها دو چیز است؛ اول کمبود منابع مالی و دوم فقدان فناوری. دو حرف خلاف بزرگ که ابعاد آن حداقل در سالهای اوج تحریم در پارس جنوبی بر همه مسئولان و متخصصان اثبات شد. متخصصان داخلی صنعت نفت به همه فناوری‌ها از کشف تا استخراج و بهره‌برداری دست یافته‌اند. منابع مالی هم بیش از اندازه لازم در داخل کشور وجود دارد.

مهندس قاسمی وزیر سابق نفت این موضوع را به خوبی مطرح نمود: «با تشدید تحریمها از سال 89، در صنعت نفت کشور خارجی‌ها همه رها کردند رفتند؛‌اونایی که مشغول حفاری بودند، آنهایی که مشغول راه‌اندازی بودند، آنهایی که به ما کالا می‌دادند... ما از بسیاری از این شرایط سختی که به وجود آمده بود عبور کردیم.
 
پیمانکارهای ایرانی را جایگزین پیمانکارهای بزرگ خارجی کردیم. در تمام ابر پروژه‌های نفت، همه بخش‌های نفت از اکتشاف و استخراج و انتقال و پالایشگاه و تبدیل مواد اولیه به فرآورده، همه فرایند در پارس جنوبی دیگر فرد خارجی نداشتیم. قبلا یکی دو بار مصاحبه کردم حاضرم در صدا و سیما و هر جایی مناظره کنم این ادعا را می‌توانم کنم با عدد و رقم که اتفاقا در دوران دو سال تحریم بیشترین پیشرفت‌ها را در صنعت نفت داشتیم، این ادعای کمی نیست.
 
دوستان وزارت نفت (در این دولت) پیشرفت پارس جنوبی را به چهار دوره تقسیم کردند: دوره حضور شرکت‌های خارجی (توتال، شل و...) قبل از دولت نهم، دوران دولت نهم که کمتر تحریم بود یا تحریم جدی نبود تا سال 90، دوره اوج تحریمها سالهای 89 تا 92 و دوره تصدی دولت یازدهم. در بین این دوره‌ها رکورد نرخ متوسط پیشرفت پروژه‌ها مربوط به دور سوم یعنی زمان اوج تحریمهاست. در دوره چهارم متوسط پیشرفت پارس جنوبی 0/5  % است اما در دو سال تحریم‌ها بطور متوسط حدود 1/5 %بوده در اوج تحریم‌ها! قبل از این هم (در زمان حضور خارجی‌ها) ما پیشرفت کمتر از این داشتیم! آمارش در سایت وزارت نفت هم هست.»

مشرق در پایان نوشت: مسئله قراردادهای جدید نفتی (IPC) نه پول است و نه فناوری! موضوع چیز دیگری است و ریشه در توافقهای پنهانی با طرفهای غربی دارد. طرف فرانسوی و انگلیسی تهدید می‌کند اگر به آنچه قرار بود نرسد، برجام را هوا خواهد کرد!!
 
 
 خراسان

دستور دولت برای نظارت بر نهادهای مدنی خارجی

بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به تعدادی از اعضای کابینه، مقرر شده به منظور تصمیم گیری و نظارت بر فعالیت تشکل های بین المللی ثبت شده در ایران یا نهادهای مدنی خارجی فعال در کشور، کارگروهی مرکب از یک معاون وزیر کشور به عنوان رئیس و نمایندگان وزارت خارجه واطلاعات، حسب مورد دستگاه تخصصی مربوطه تشکیل شده و در خصوص فعالیت مشترک تشکل ها با دولت ها، سفارت خانه ها یا دریافت کمک از دولت ها و نهادهای خارجی اقدام کنند.

ذره بین جدید روی پرداختی به بازنشستگان شاغل

بر اساس بخشنامه جدید یک نهاد نظارتی به تعدادی از سازمان ها و ادارات دولتی، تاکید شده است که با توجه به قانون جدید ابلاغ شده به دولت، دستگاه های اجرایی می توانند در صورت لزوم از خدمات بازنشستگان متخصص به صورت پاره وقت و ساعتی استفاده کنند به شرطی که حداکثر دریافتی آن ها معادل یک سوم کارمندان رسمی همان شغل باشد و در صورت تخطی از این سقف پرداختی، موجب پیگرد قانونی مدیر مربوطه خواهد بود.
 
 
 جمهوری اسلامی
 
 مخالفت قبایل نجران با ماجراجویی‌‌‌های آل‌سعود
 
 * قبایل نجران عربستان مخالفت‌ خود را با ورود افراد خود به درگیری‌های مرزی، به آل‌سعود اعلام کرده‌اند.این منابع افزودند: پس از پیش‌روی بی‌سابقه نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی در مناطق مرزی عربستان و شدت گرفتن درگیری‌‌ها، قبایل نجران به سران خاندان حاکم اعلام کردند: افراد خود را وارد درگیری‌های مرزی ارتش عربستان نمی‌کنند.
 
این منابع گفتند: افراد نظامی قبایل نجران از 3 روز قبل نافرمانی را آغاز کرده و با شرکت در درگیری‌های مناطق مرزی مخالفت کردند. علاوه بر این، سربازان ارتش سعودی از استفاده از تانک و خودروهای زرهی خودداری می‌کنند، زیرا می‌ترسند هدف موشک‌های یمنی قرار بگیرند. قبایل نجران، تجاوز نظامی سعودی به یمن از بیش از یک سال گذشته را نبردی بیهوده، و به ضرر عربستان می‌دانند.
 
 دفاع آل‌خلیفه از توهین به شیعیان

* نایب رئیس سازمان اطلاعات کل بحرین و عضو خاندان آل خلیفه پس از آنکه توهین‌های او به شهروندان شیعه در این کشور رسوایی به بار آورد، مجبور شد صفحه اینستاگرامش را ببندد. خلیفه بن احمد آل خلیفه، در صفحه اینستاگرام خود با کلماتی همچون «مشرک»، «حرام زاده» و «قبرپرست» و بسیاری دشنام‌ها و ناسزاهای دیگر به شیعیان ناسزا گفته است.
 
این اولین بار نیست که یکی از اعضای خاندان حاکم اینگونه بی‌شرمانه به شهروندان این کشور توهین می‌کند. در سال گذشته نیز یک نویسنده منسوب به خاندان آل خلیفه به نام «لولوه آل خلیفه»، در یک روزنامه محلی، به قبایل سنی بحرینی که به قطر مهاجرت کرده اند، اهانت کرده و آنها را «مشتی وطن فروش که بحرین را به دینار و درهم فروخته‌اند» توصیف کرده بود.
 
 
آرمان
 
ممنوع‌الخروجي يكي از شانس‌هاي مدال طلا


با پايان بازي‌هاي المپيك ريو، ورزشكاران سراسر جهان خود را براي حضور در بازي‌هاي پارالمپيك ۲۰۱۶ آماده مي‌كنند و كاروان ايران هم دهم شهريور عازم ريودوژانيرو مي‌شود اما يكي از قهرمانان كشور ممنوع‌الخروج است.
 
علی صادق‌زاده عضو تيم ملي وزنه‌برداري جانبازان و معلولان ايران كه مدال برنز پارالمپيك پكن و لندن را در كارنامه اش دارد به دليل اجرا گذاشته شدن مهريه توسط همسرش نمي‌تواند از كشور خارج شود و اين روزها به مشكل خورده است. صادق‌زاده مي‌گويد:«۵۱۴ سكه بدهكار هستم و از ارديبهشت ممنوع الخروج هستم. تنها با رضايت همسرم مي‌توانم از كشور خارج شوم.»

خواستگاري از كيميا در مراسم استقبال

بازگشت كيميا عليزاده به ايران با حاشيه‌هايي همراه بود. حاشيه‌هاي مهم‌تر به رفتار چندين پسر جوان برمي‌گشت كه به شوخي يا خنده از كيميا عليزاده خواستگاري كردند. يكي از اين پسران با فرياد از نفر سوم المپيك درخواست ازدواج كرد و ديگري نيز مي‌گفت خودش ورزشكار است و در سطح استان البرز در رقابت‌هاي تكواندو مدال دارد. او نيز به طور جدي مي گفت كه براي ازدواج با اين دختر ورزشكار آمادگي دارد و مي‌خواهد با پيدا كردن پدرش از او خواستگاري كند!

درگيري قاضي‌پور با يك خبرنگار

نماينده مردم اروميه با يكي از خبرنگاران پارلماني درگير شد. ايلنا نوشت؛ پس از پايان جلسه علني دیروز مجلس كه نمايندگان در راهروي مجلس به سوال‌هاي رسانه‌ها پاسخ مي‌دادند، نادر قاضي‌پور با يك خبرنگار درگير شد كه اين درگيري با ضربه‌هاي فيزيكي اين نماينده همراه بود. براساس اين گزارش، خبرنگار توسط قاضي‌پور به حراست مجلس برده شد تا از ورود او به پارلمان جلوگيري شود. دقايقي بعد همان خبرنگار بار ديگر به راهروي مجلس بازگشت اما آن زمان قاضي‌پور در راهرو نبود.

فواد صادقي بازداشت شد

صبح دیروز فواد صادقي، بازداشت شد. هنوز علت بازداشت وي اعلام نشده است. صادقي در سال‌هاي اخير فعاليت رسانه‌اي نداشت. همچنين علي غزالي به جرم نشر اكاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي به پرداخت چهل ميليون ريال جزاي نقدي در حق صندوق دولت و از باب افترا به تحمل يك‌سال حبس تعزيري محكوم شد.
 
 
ایران

فعالیت سفارتخانه‌های عربستان علیه ایران در اروپا

سفارتخانه‌های عربستان در کشورهای اروپایی مأموریت یافته‌اند اقدامات اقتصادی سفارتخانه‌ها و بازرگانان ایرانی را تحت کنترل قرار دهند و ایجاد مانع کنند. به گزارش عصر ایران به نقل از منابع موثق دیپلماتیک، مکانیزم کار نیز بدین صورت است که سفارتخانه‌های عربستان در هر کشور اروپایی، با یک یا چند شرکت محلی که به اطلاعات اتاق‌های بازرگانی و صنعتی دسترسی دارند، قرارداد خرید اطلاعات منعقد کرده‌اند. این شرکت‌ها موظف‌اند هرگونه تماس یا قرارداد ایرانی‌ها با شرکت‌های اروپایی را به اطلاع سفارتخانه‌های عربستان برسانند.

 بعد از دریافت این اطلاعات، رایزنان اقتصادی سفارتخانه‌های عربستان سراغ شرکت‌های اروپایی رفته و سعی می‌کنند آنها را از معامله با ایران بازدارند. «دادن پیشنهاد برای معامله پرسودتر با عربستان»، «تهدید شرکت‌های اروپایی به ممنوعیت معامله با عربستان در صورت همکاری با ایران» و نیز «تهدید به لغو قراردادهای موجود با عربستان»، سه روش اصلی سفارتخانه‌های سعودی برای منصرف کردن اروپایی‌ها از تعامل اقتصادی با ایران است.

 در همین حال روزنامه نیویورک تایمز هم در مطلبی نوشت: اسرائیل و عربستان سعودی روابط دیپلماتیک رسمی با یکدیگر ندارند. با این حال، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد روابط اسرائیل و کشورهای عربی در حال گسترش است. آنها تمایل دارند اتحادشان را برای مقابله با دشمن مشترک خود، یعنی ایران، تقویت کنند.

انتقال ۱۵۵ عضو گروهک منافقین به آلبانی

دست‌کم ۱۵۵ عضو سازمان تروریستی گروهک منافقین از جمله تعدادی از سرکردگان آن از عراق به آلبانی گریخته‌اند. به گزارش مؤسسه راهبردی دیده بان، یک فروند هواپیمای مسافربری امریکا تروریست‌های یادشده را که در اردوگاه لیبرتی نزدیک فرودگاه بین‌المللی بغداد پنهان شده بودند، به آلبانی منتقل کرد. این انتقال در روز چهارم شهریورماه انجام شده است. گفته می‌شود چند مقام عالی رتبه گروه تروریستی سازمان منافقین و احتمالاً مسعود رجوی، سرکرده این گروه جزو مسافران این هواپیما بودند. دولت عراق حکم بازداشت این تروریست‌ها را صادر کرده بود و آنها با هویت و گذرنامه‌های جعلی از این کشور گریخته‌اند

تکذیب بازداشت فعالان فضای مجازی در کرمانشاه
 
«مجتبی ملکی» دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه، از کذب بودن خبر دستگیری افرادی در رابطه با فعالیت‌های مجازی مثل تلگرام خبر داد و گفت: هیچگونه دستور قضایی مبنی بر دستگیری یا بازداشت افراد در ارتباط با فعالیت در سرویس پیام رسان تلگرام صادر نشده است. به گزارش میزان، وی گفت: متأسفانه افراد و رسانه‌های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران به هر طریقی قصد دارند جو روانی آرام و ایمن مردم کشور بخصوص استان کرمانشاه را متشنج کنند که این امر با تلاش و همت مردم و مسئولان محقق نخواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۸
    0 0
    مشاور کیه بابا؟؟؟؟ خخخخ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس