پروژه تخریب و بداخلاقی‌ رسانه‌ای در نزدیکی انتخابات به امری عادی بدل شده است اما به دست آوردن کرسی قدرت نه چنان ارزشمند است که افرادی دانسته یا نادانسته چهره نظام را نزد شبکه‌های معاند مخدوش کنند.

به گزارش مشرق، عباس مصطفوی در یادداشتی نوشت: در آستانه انتخابات هیأت رئیسه شورای شهر تهران بداخلاقی‌های انتخاباتی بار دیگر روی زشت خود را نشان داده است. در تازه‌ترین رویداد خبری به نقل از مهندس چمران رئیس شورای شهر تهران در خصوص «حادثه‌ جان باختن یک نوجوان 13 ساله در پارک الغدیر تهران» اخباری منتشر شد که اساساً وجود چنین اظهارنظری در هاله ابهام است.

پروژه تخریب و بداخلاقی‌ رسانه‌ای در نزدیکی انتخابات به امری عادی بدل شده است اما به دست آوردن کرسی قدرت نه چنان ارزشمند است که افرادی دانسته یا نادانسته چهره نظام را نزد شبکه‌های معاند مخدوش کنند.

این خبر در حالی مورد توجه گسترده شبکه‌های معاند خارج‌نشین «من و تو» و «بی‌بی‌سی» قرار گرفت که بدون شک آحاد شهروندان و متخصصین در امر مدیریت شهری، چمران را «پدر معنوی شوراها» می‌دانند.

«تجلی شوراها در چهره چمران نمایان است» این مطلب را احمد دنیامالی، نماینده اصلاح طلب شورای شهر تهران بیان می‌کند و می‌گوید: چمران در حوزه مدیریت شهری زحمات بسیاری کشیده است و می‌توانیم تجلی شورا را در چهره چمران ببینیم.

حضرت علی (ع) در رابطه با پیشنهاد خلافت از سوی ابوسفیان می‌گوید: «خلافت را بدین سان به دست آوردن، همچون آبی بدمزه و نادلپذیر و لقمه‌ای گلوگیر است».

حال چگونه است که کسانی که خود پیرو آن حضرت می‌دانند برای به دست آوردن مسند قدرت دست به هر کاری می‌زنند؟

بایسته است به این بیندیشم که دستیابی به قدرت زمینه‌ای برای خدمت به مردم است و نه ابزاری برای عیش و نوش و قدرت‌طلبی.

الهه راستگو عضو دیگر شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه پروژه تخریب برخی از اعضا منحصر به این روزها یعنی آستانه برگزاری انتخابات هیأت رئیسه نبوده و سابقه‌ای طولانی دارد،‌ گفت: عوام‌فریبانی که برای حفظ بقای وضعیت خود از هیچ تهمت و دروغی ابا ندارند و تمام تلاششان این است که با سیاه‌نمایی و تشویش اذهان عمومی، مردم را نسبت به مسئولان نظام بدبین و دلسرد کنند این بار نیز فعالیت‌های خود را آغاز کرده‌اند.

با توجه به اظهارنظر اعضای شورای شهر تهران از جناح‌های سیاسی مختلف مشخص می‌‌شود که مهندس چمران گزینه اول ریاست شورای شهر است و پروژه تخریب از ابتدا محکوم به شکست بوده است.

در ایران شورا با چمران شناخته می‌شود چرا که وی تمام عمر خود را برای ارتقای نهاد دموکراتیک صرف کرده است. چمران با توجه به پیشینه فعالیتی و سابقه خانوادگی، مدیری شناخته شده و فراجناحی است. هیچ گاه خود را در دسته‌بندی‌های سیاسی قرار نداده و اعتقادی به اعمال جناح‌بندی‌های سیاسی در مدیریت شهری ندارد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس