کد خبر 635684
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۷

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران، گفت: ساختمان های حوزه های علمیه تهران قدیمی و فرسوده هستند و نیاز به احداث حوزه های علمیه بزرگتری داریم.

به گزارش مشرق، عبدالمقیم ناصحی خصوص سرانجام کلنگ زنی ۷۲ مسجد در پایتخت، افزود: حدود سه سال پیش در آستانه ماه محرم در جلسه شورای شهرداران موضوع احداث ۷۲ مسجد به نام ۷۲ شهید کربلا در ۷۲ نقطه شهر مطرح شد و کلنگ برخی از این مساجد به زمین زده شد که یکی از این مساجد، مسجد میدان آزادی است که به نام مسجد ۷۲ تن نیز نامگذاری شد.
 
وی ادامه داد: این تصمیم یک تصمیم نمادین بود که مصوبه شورا را نیز نداشت، بنابراین موضوع ساخت ۴۰۰ در مسجد در پایتخت در شورای شهر مطرح و مصوب شد. این ۷۲ مسجد در دل همان ۴۰۰ مسجد مصوب شورا قرار گرفت که می توان با آدرس و مشخصات کامل بگویم بیش از ۱۰۰ باب مسجد به نمازگزاران تهرانی تحویل داده شده و در حال فعالیت های مذهبی و فرهنگی هستند.
 
ناصحی در خصوص مصوبه احداث ۴ حوزه علمیه در شهر تهران گفت: حوزه های علمیه نیز مانند دانشگاه ها هستند در حالی که دانشگاه ها بودجه کلانی دارند اما حوزه های علمیه ردیف بودجه ای ندارند با وجود اینکه اینکه قدمت شان از دانشگاه ها بیشتر است و محتوای تحصیلی شان نسبت به دانشگاه ها قرص و محکم تر است.
 
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران با بیان اینکه همانطور که تهران نیاز به ساخت بهترین دانشگاه ها را  دارد باید نگاهی نیز به حوزه علمیه داشته باشد، گفت: همانطور که جامعه ما به مهندس و دکتر نیاز دارد به فقیر و فیلسوف و عالم دین نیز نیاز دارد. ما در تهران صدها هزار دانشجو داریم اما در مجموع تنها ۸ هزار طلبه در تهران تحصیل می کنند و دلیل آن این است که عمدتا جایی برای تحصیل ندارند. بیشتر حوزه های علمیه تهران قدیمی است و امکانات ندارد. حوزه های علمیه ای که بعد از انقلاب در تهران احداث شده کوچک است و ظرفیت شان حداکثر ۱۰۰ نفره است.
 
ناصحی ادامه داد: در جلسه ای که مدیریت حوزه علمیه تهران و اعضای شورای شهر داشتند این تقاضا مطرح شد که به حقوق شهروندی طلبه ها نیز توجه شود و در خصوص ساخت حوزه علمیه کمک و مساعدت های لازم انجام شود.
 
به گفته وی، روحانیون بزرگی در پایتخت ساکن هستند و باید حوزه علمیه ای با توجه به مقام و رتبه آنها ساخته شود.
 
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران در خصوص برخی انتقادها درباره عدم استفاده شهروندان از مساجد گفت: این موضوع صحیح نیست، مساجد ما همانند قدیم مرکز کمک به مستمندان محله و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی هستند. در فصل تابستان اکثر مساجد کلاس‌هایی برای پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان دارند و اینگونه نیست که مساجد کنونی تهران نیاز شهروندان تهرانی را برطرف کنند و ما هنوز نیاز به احداث مساجد بیشتری داریم.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس