به گزارش مشرق، اسماعیل دوستی از اعضای شورای شهر تهران از آن دست افرادی است که اعتقادی به پنهان کاری در ماجرای پلاسکو ندارد اما برخلاف تعدادی از دیگر اعضا، معتقد است که ابتدا باید بررسی ها در مورد حادثه و علل آن انجام شود و سپس بدون تعارف مقصر یا مقصران را به مردم معرفی کرد.
این عقیده اسماعیل دوستی، عضو شورای شهر تهران است که در گفت وگو با خبرنگار مشرق به آن اشاره کرده است:
اینکه بعضی از اعضای شورای شهر تهران قبل از اعلام نتایج کارشناسی اقدام به مقصر جلوه دادن شهرداری تهران می کنند، به عقیده شما اقدام قابل قبولی است؟
* من فکر میکنم که ابتدا باید ماجرای پلاسکو از ابعاد مختلف بررسی شود و نظرات کارشناسی دقیق به صورت جمع بندی ارائه شده تا بتوانیم در مورد مقصر این حادثه اظهار نظر کنیم.
اما آنچه من بدان عقیده دارم این است که حادثه پلاسکو بدون مقصر نیست و قطعا نظرات کارشناسی کمیته های پیگیری کننده، آن را مشخص خواهد کرد.
وظیفه شورای شهر و اعضا در برهه کنونی و پیش از اعلام نظرات کارشناسی کمیته های بررسی کننده ابعاد مختلف حادثه چیست؟
*افکار عمومی منتظر یک پاسخ روشن و بیانیهای از سوی ما به عنوان اعضای شورای شهر تهران هستند و این اطلاع رسانی باید در فضای مناسب به مردم صورت گیرد. البته همانگونه که اعلام کردم ابتدا باید مقصر یا مقصران حادثه از سوی کمیته ها و دستگاه های بررسی کننده مشخص شود و بعد ما آن را به مردم معرفی می کنیم.
فکر می کنید که وزارت کار نیز در وقوع حادثه پلاسکو نقش داشته؟
* همانگونه که گفتم ابتدا باید کمیته های تشکیل شده و دستگاه های مسئول موضوع را بررسی و سپس مقصر یا مقصران مشخص شود. در این میان به عقیده من وزارت کار نیز یکی از دستگاه هایی است که نقش آن باید در بروز حادثه پلاسکو بررسی شود تا مشخص گردد که این وزارتخانه چه اندازه در این ماجرا سهم داشته است.
بطور کلی وزارت کار یکی از نهادهایی است که باید در این خصوص عملکردش بررسی شود.
در موضوع مدیریت بحران و آواربرداری، امدادرسانی و بازگشانی مسیر فکر می کنید که دستگاه های مختلف چه نقشی داشتند؟
*همانگونه که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند، همکاری دستگاه در این ماجرا و همدلی آنها ستودنی بود و با اینکه شهرداری و شهردار تهران فرماندهی میدان را بر عهده داشتند، اما دولت و وزیر کشور نیز به ماجرا ورود کرده و کمک کردند تا این بحران هرچه بهتر مدیریت و جمع شود. فکر می کنم اگر این همدلی میان دستگاه ها بطور مثال حضور دولت در ماجرا بوجود نمی آمد، آواربرداری به سرعت به اتمام نمی رسید.