آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه من بر شخص خاصی برای کاندیداتوری تاکید نمی‌کنم، گفت: همه کسانی که دلشان برای انقلاب می سوزد و می‌خواهند در راه پیشرفت گام بردارند باید بر محور یک نفر متحد باشند.

به گزارش مشرق، سید مصطفی میرسلیم به‌همراه دبیرکل و جمعی از اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با آیت الله نوری همدانی دیدار کردند.

آیت الله نوری همدانی در این دیدار با بیان اینکه همواره محور وحدت در میان مسلمین حبل الله که همان اهل بیت(س) محسوب می‌شوند، هستند اظهار کرد: از ابتدای اسلام تاکنون جریان هایی بودند و هستند که موجب تفرق و اختلاف می‌شوند اما اسلام بر روی همه آنها خط بطلان کشیده است.

وی تاکید کرد: امروز اختلاف نظرات بسیاری در جامعه و در میان جریان های سیاسی وجود دارد درحالی که همه باید حول محور ولایت فقیه با یکدیگر متحد باشند.

آیت الله نوری همدانی گفت: امروز وظیفه این است که همگی سعی کنیم تا وحدت و اتحاد را در جامعه بوجود بیاوریم. همه کسانی که دلشان برای انقلاب می سوزد و می‌خواهند در راه پیشرفت گام بردارند باید بر محور یک نفر متحد باشند.

این مرجع تقلید با بیان اینکه حزب موتلفه اسلامی از ابتدای تاسیس تشکیلاتی متدین بوده و ارتباط خود را با مراجع تقلید و روحانیت حفظ کرده است، تاکید کرد: تاکنون همه اقدامات حزب موتلفه اسلامی موثر بوده است اما باید این را بدانیم که هیچ فرد و تشکلی به تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد.

وی با بیان اینکه من بر شخص خاصی برای کاندیداتوری تاکید نمی‌کنم، گفت: آنچه اهمیت دارد این است که هدف همه ما باید وحدت باشد. در مقاطعی که اتحاد نداشتیم، شکست خوردیم.

آیت الله نوری همدانی گفت: اتحاد یک صنف خاص کافی نیست و تنها یک گروه و تشکل نمی‌تواند دربرابر امواج و جریانات مختلف مقاومت کند زیرا اگر شکست بخورند وضعیتشان از قبل بدتر خواهد شد.

این مرجع تقلید با اشاره به اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر گفت: اگر ما در انجام امر به معروف و نهی از منکر غفلت کنیم، ماجرای شیراز و پاسارگاد بوجود می‌آید. اگر ما غفلت نمی‌کردیم چنین اتفاقی نمی‌افتاد.

وی گفت: ما امروز در کشور نهی از منکر عملی می‌خواهیم اما متاسفانه به این موضوع مهم بی توجهی شده است. طبق روایات اهل بیت هرکسی که منکری را ببیند و نسبت به آن بی‌تفاوت و ساکت باشد، آن فرد مرده است.

آیت الله نوری همدانی با اشاره به ربوی بودن جریمه دیرکرد بانک‌ها تاکید کرد: این پدیده ربا و حرام است و متاسفانه50 درصد درآمد بانک‌ها از جریمه دیرکرد بدست می‌آید. درهر جامعه‌ای ربا وجود داشته باشد برکت از بین می‌رود و نظام اقتصادی سقوط می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس