به گزارش مشرق، رحیم علی آبادی با اظهار امیدواری به آینده تیم جوان و با انگیزه کشتی فرنگی گفت: خوشبختانه پس از تغییر و تحولات سال گذشته در بدنه تیم ملی کشتی فرنگی با موجی از امید و انگیزه در بین کشتی گیران مواجه شدیم که مهمترین دستاورد آن معرفی چهره های جدید و جوان در جام جهانی به عرصه ملی است.
وی تصریح کرد: رقابتهای جام جهانی ۲۰۱۷ آبادان که اواخر سال گذشته برگزار شد، نقطه عطف این موج بود. همه شاهد بودیم جوانان و برخی چهره های پشت خط مانده کشتی فرنگی فرصتی مناسب برای اثبات توانمندی های خود بدست آوردند. انصافا برخی از همین چهره ها نیز در مصاف با حریفان نامدار خود درخشیدند و نشان دادند می توان به آنان در میادین مهم بعدی اعتماد کرد.
نایب قهرمان المپیک ۱۹۷۲ مونیخ ادامه داد: البته داستان رقابتهای جام جهانی و کم و کاستی و درخشش فرنگی کاران ما پایان یافته و حالا باید به فکر حضوری موفق در رقابتهای قهرمانی آسیا و مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی باشیم. این دو میدان مهم بین المللی بزودی فرا خواهد رسید که با توجه به صلاحدید کادر فنی قرار است دو تیم مجزا به این مسابقات اعزام شوند.
علی آبادی با اشاره به هدف اصلی کادر فنی و فرنگی کاران ملی پوش در سال جاری گفت: مهمترین رویداد امسال، رقابتهای جهانی ۲۰۱۷ پاریس است که مطمئنا پیشرفت و عیار واقعی شاگردان علی اشکانی در این مصاف مشخص خواهد شد. ما فرصت خوبی تا این مسابقات داریم به شرط آنکه به خوبی از زمان باقی مانده استفاده کرده و تمامی برنامه های مد نظر شورای فنی و کادر فنی را اجرایی کنیم.
عضو شورای فنی کشتی فرنگی با تاکید بر اجرای بی چون و چرای فرایند انتخابی تیم ملی گفت: ما برای رسیدن به بهترین و شایسته ترین ترکیب برای حضور در رقابتهای جهانی باید طبق فرایند انتخابی عمل کنیم. این رقابتها فرصت مناسبی است برای بسیاری از چهره های پشت خط مانده و با انگیزه که به هر دلیلی نتوانستند در سالهای قبل در ترکیب تیم ملی قرار گیرند و به واقع فرصت زیادی را برای ملی پوش بودن از دست دادند.
وی در پایان، روزهای خوب و موفقی را برای کشتی فرنگی متصور شد و گفت: تمام برنامه های و اهداف ما به بازیهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو معطوف است و مطمئنم اگر کادر فنی کنونی مورد حمایت شورای فنی و فدراسیون باشد می تواند تا دو سال دیگر به ترکیب بسیار قدرتمند و پر امیدی برای المپیک بعدی دست یابد. البته در این مسیر فراز و نشیب های زیادی وجود دارد که علی اشکانی و همکارانش باید از آن گذر کنند.