به گزارش مشرق، محمود واعظی در حاشیه همایش برق، الکترونیک و کامپیوتر در جمع خبرنگاران با تایید زمان اعلامی از سوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای اجرای طرح رجیستری اظهار داشت: در کارگروهی به ریاست معاون اول رئیس جمهوری و کار علمی مشترک با چند وزارتخانه موضوع مقابله با قاچاق گوشی بررسی و برای آن برنامه زمانبندی تهیه شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اگر مردم از گوشیها استفاده نمیکردند اجرای رجیستری کار بسیار آسانی بود اما 100 میلیون گوشی در حال استفاده توسط مردم است و از این رو باید مکانیزمی اتخاذ میکردیم که مردم به زحمت نیفتند.
وی ادامه داد: درنهایت پروژهای تعریف شد که به ما گفتهاند نتیجه پروژه تا تیر ماه جواب میدهد و بر این اساس در سال گذشته اعلام کردم طبق زمانبندی رجیستری را در تیر ماه کلید خواهیم زد.
وارد فاز سوم فیلترینگ هوشمند میشویم
واعظی در پاسخ به انتقاد برخی کاندیداهای ریاست جمهوری از دولت فعلی گفت: در این دوره از انتخابات شاهد روالی هستیم که کاندیداها به جای ارائه برنامههای خود دولت فعلی را تخریب میکنند این در حالی است که در پاسخ به برخی کاندیداها که اکنون از دولت انتقاد میکنند باید پرسید که آیا مردم امروز میتوانند از خدمات شهرداری به خوبی استفاده کنند یا برخی کاندیداهای دیگر که درباره مبارزه با فساد منتقد دولت هستند باید پرسید که چرا در زمانی که سالها در قوه قضاییه و دادستانی مسئولیت داشتهاند با فساد مبارزه نکردند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در پاسخ به افرادی که فضای مجازی را تهدید میدانند گفت: فضای مجازی در کنار فرصتهای بینظیری که در اختیار میگذارد تهدیدهایی نیز دارد که برای مقابله با مسائل غیراخلاقی و امنیتی فیلترینگ هوشمند را سرمایهگذاری کردیم و تاکنون این طرح تا دو فاز پیش رفته و وارد فاز سوم خواهیم شد.
وی ادامه داد: اما همان کسانی که تهدید میکنند و هر روز میگویند فضای مجازی را باید ببندید بیشترین استفاده را دارند و امروز کانالها و شبکههای دارای کاربر زیاد را در آستانه انتخابات خریداری کردهاند.
* تشکیل کمیته دانشگاهی برای ایجاد اشتغال از طریق علم
واعظی همچنین تشکیل کمیتهای دانشگاهی برای ایجاد اشتغال از طریق علم را پیشنهاد کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: ایجاد اشتغال با شعار ممکن نیست و نیازمند پشتوانه علمی است که پیشنهاد میکنم کمیتهای با هدف افزایش اشتغال در کشور از طریق علم با تکیه بر توان دانشگاهی تشکیل شود.
وی ادامه داد: امروز مانند گذشته مردم تنها از نفت، پول و پشتوانه بیمهای و بانکی پول نمیسازند بلکه از طریق ایده و مغزافزارها خلق ثروت میکنند.
واعظی گفت: با توجه به اینکه تحولات دنیای الکترونیک، کامپیوتر و مخابرات بسیار سریع است دانشجوها باید خود را به روز نگه دارند و در دانشگاهها نیز روشهای آموزشی به روشهای مهارتی تغییر کند تا دانشگاههای ایران نیز مانند بسیاری از دانشگاههای معتبر جهانی مرکز تولید ثروت شوند.
وی افزود: امروز شاهدیم که در کنار بسیاری از دانشگاههای معتبر پارکهای علم و فناور تشکیل شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه به دانشگاهها قول همکاری نزدیک و حمایت مالی و فنی دادهایم گفت: اگر خواهان جهش در اشتغالزایی در کشور هستیم باید بستر ارائه انواع کسب و کارهای الکترونیکی را فراهم کنیم.
وی تاکید کرد: خدمات این حوزه مربوط به یک بخش نیست و همه حوزهها از این خدمات بهرهمند میشوند.