کد خبر 75558
تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۹

رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه در حالی روز گذشته به ریاض پایتخت عربستان سعودی سفر کرد که در داخل با انتقادات شدیدی مواجه شده است.

به گزارش مشرق، واحد مرکزی خبر به نقل از روزنامه عرب نیوز چاپ عربستان سعودی نوشت: اردوغان به ریاض سفر کرد تا از نزدیک پیام تسلیت خود را به مناسبت درگذشت ولیعهد عربستان ،تسلیم مقامات این کشور نماید. با آنکه تنی چند از مقامات بلند پایه سیاسی ترکیه روز سه شنبه گذشته برای شرکت در مراسم خاکسپاری ولیعهد عربستان شرکت کرده بودند اما نخست وزیر ترکیه با سفر روز گذشته به عربستان سعودی قصد داشت شخصا ابراز همدردی و تاثر خود را با مقامات این کشور اعلام کند.

در همین حال شماری از اعضای پارلمان ترکیه و حزب مخالف اصلی این کشور در پارلمان به شدت از سفر نخست وزیر ترکیه به عربستان سعودی انتقاد کرده و اظهار داشته اند در حالیکه پارلمان ترکیه موضوع بسیار مهم مبارزه با تروریسم را در دستور کار خود قرار داده است، اردوغان جلسه پارلمان را رها کرده و به عربستان سعودی کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    0 0
    اینا هم فقط به فکر خودشون هستن. من که دولت ترکیه رو موذی می دونم. پیام من به اونها : امپراطوری عثمانی مرد و زنده نخواهد شد.
  • هبوط آدم ۱۸:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    0 0
    به نقل از رجا: امام راحل(ره) حتی درباره شیوه تیتر زنی و قواعد شرعی آن در رسانه ها هم اظهارنظر کرده اند. در این باره یک روایت خواندنی وجود دارد که بازخوانی آن همزمان با نمایشگاه مطبوعاتبرای اهالی رسانه هشدار دهنده و راهگشاست. به گزارش شبستان، بی شک مواضع و رفتارهای امام راحل در عرصه سیاست، اخلاق، اجتماع، خانواده، اقتصاد و مدیریت، مسائل شخصی و... مثال زدنی و راهگشا هستند. هرچند بخشی از آن ها کم و بیش بازخوانی شده اند اما شاید برخی باور نکنند که امام راحل(ره) حتی درباره شیوه "تیتر زنی" و قواعد شرعی آن در رسانه ها هم اظهارنظر کرده اند. در این باره یک روایت خواندنی دارد که کمتر بیان شده و بسیاری از اهالی رسانه آن بی اطلاعند؛ روایتی که بازخوانی آن همزمان با نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها برای اهالی رسانه هشدار دهنده و نیز راهگشاست. رهبر کبیر انقلاب اسلامی 12 خرداد سال 1360 در جمع کارکنان روزنامه کیهان به تبیین رسالت مطبوعات در نظام اسلامى پرداختند و در بخشی از سخنانشان موضوع مهم "غش در تیتر زنی" را مطرح کردند. ایشان با اشاره به امکان وجود غشّ در تعیین تیترها، خطاب به حاضران عنوان کردند: اخبارى که مى‏نویسید، تیترهایى که هست، اینها را که در روزنامه‏ها آدم مى‏بیند، مى‏فهمد که این تیتر از کجا پیدا شده است، با چه مقصدى این را گذاشته‏اند. و گاهى آدم بعد که مى‏خواند، مى‏بیند مسأله این طور هم نبوده است؛ تیترش یک جور دیگر است، مسأله‏اش یک جور دیگر! ابتدا همه مردم نمى‏توانند همه روزنامه را تا آخر بخوانند، این تیترها را نگاه مى‏کنند مى‏بینند در تیترى که هست، چه فسادى واقع شده است یا چه صلاحى واقع شده است. اما آدم وقتى خود متن را مى‏خواند، مى‏بیند مسأله این طور نیست که این در تیتر هست. باید توجه کنید که این یک غِشّى است براى مسلمین که انسان در تیتر یک چیزى بنویسد و محتوا آن جور نباشد. ایشان تصریح می کنند که "(تیتر) نه به آن تندى باشد که- مثلًا در این تیتر هست، و نه به آن عظمت باشد که در این تیتر هست. این یک نحو غشّ است براى مسلمین. همان طورى که یک کاسبى روى متاعش یک چیز خوبى قرار مى‏دهد، روغن را روى آن یک مقدار روغن خوب مى‏ریزد [اما] آخرش فاسد است و این حرام است و غش است، همین طور چنانچه روزنامه این طور باشد که انسان تیترها را که نگاه کند ببیند این روزنامه خیلى روزنامه خوبى است یا مسائلى هست، مسائل مهمى مطرح هست، از آن طرف، کسى را انتقاد مى‏کنند که این آدم خبیث است، این طور است، اما وقتى آدم مى‏رود [متن را] نگاه مى‏کند، مى‏بیند مسأله این طورها هم نبوده است یا اگر بوده، به این شدت نبوده است. متن را این یک نحو غشّى است که شما با قلمهایتان‏ مى‏کنید. همان طور که این فروشنده روغنِ رو و زیرش با هم فرق دارد و غشّ است و حرام، این هم که تیترش با واقعش مخالف است، این هم غشّ است و حرام."
  • ایمان ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    0 0
    نه اینکه وزیر امور خارجه ما نرفته بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس