کد خبر 75756
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۸

برخی از زائران خارجی در یکی از سه شیفت اتاقهای هتل ساکن بوده و برخی نیز در ساختمانهای نیمه کاره منزل گزیده اند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، با توجه به این که بحث استطاعت مالی داشتن برای اعزام به حج در بسیاری از مسلمانان کشورهی دیگر مانند آفریقائیها، پاکستان، بنگلادش و هندیها وجود ندارد، هرساله تعداد زیادی زائر با کشتی به بنادر عربستان وارد شده و در سرزمین وحی حضور پیدا می کنند.
در این میان با توجه به کمبود هتل به ویژه در مکه مکرمه و گران بودن هزینه هتل تا شبی ۳۰۰ هزار تومان، برخی پاکستانیها و بنگلادشیها به صورت مشترک یک اتاق را برای خواب و استراحت در یکی از سه شیفت ۸ ساعته شبانه روز اجاره می کنند و بقیه ۱۶ ساعت را بیرون از هتل یا در مسجد النبی و مسجد الحرام در خواب یا در عبادت هستند یا این که برخی ساختمانهای نیمه کاره را که دارای سقف اند برای گذران اوقات و خواب انتخاب می کنند.
خبرنگار اعزامی فارس به سرزمین وحی با برخی زائران افغانی صحبت کرد، آنها گفتند هر سال از داوطلبان حج ثبت نام می شود و بعد به تعداد سهمیه ۳۰ هزار نفر قرعه کشی می شود، نام هرکس درآمد مبلغ ۳ هزار و ۱۳۲دلار می پردازد، بدون تعهد کاروان برای غذا فقط هتل و ماشین بر عهده کاروان است.
مدیریت سازمان حج با هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری برای حجاج ایرانی برنامه ریزی کرده و همه حجاج ایرانی علاوه بر هتل مناسب از غذای پخته شده و گرم که در آشپزخانه های مرکزی مکه و مدینه طبخ می شود و به صورت بهداشتی عرضه می شود، استفاده می کنند.
خبرنگار فارس بارها مشاهده کرده زائران پاکستانی یا هندی در کنار خیابان مقداری برنج روی پلاستیک ریخته و با دستهای نشسته به صورت جمعی میل می کنند که باعث انتقال انواع آلودگی می شود.
برخی زائران نیز با خرید غذا از دستفروشان که معمولا موارد بهداشت رعایت نمی شود، هزاران بیماری را به شکم خود سرازیر می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس