کد خبر 762399
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۲:۱۰
خبرویژه

۳ وزیری که بالاترین رأی اعتماد را در کابینه قبلی کسب کرده بودند، از کابینه جدید حذف شده‌اند.

به گزارش مشرق، «کیهان» در ویژه های خود نوشت:

به گزارش سایت «تیک» علی طیب نیا، حمید چیت چیان و حسین دهقان سه وزیری که در دولت اول روحانی بیشترین رای اعتماد را از مجلس گرفتند به کابینه دوازدهم راه نیافتند.


علی طیب نیا وزیر پیشنهادی دولت یازدهم برای تصدی وزارت اقتصاد و امور دارایی با کسب ۲۷۴ رای موافق، بیشترین رای را در بین وزرای تاریخ جمهوری اسلامی ایران کسب کرد. حمید چیت چیان گزینه پیشنهادی وزارت نیرو نیز با کسب ۲۷۲ رای بعد از طیب نیا بیشترین آرای موافق را کسب کرد. او نماینده مجلس در دوره سوم بود.

چیت چیان قبل از تصدی وزارت نیرو در دولت یازدهم، مشاور عالی و قائم مقام وزارت نیرو در دولت نهم بود. حسین دهقان وزیر پیشنهادی دولت اول روحانی برای وزارت دفاع هم با کسب ۲۶۹ رای موافق،در میان وزرا جایگاه سوم را در کسب بالاترین رای اعتماد به خود اختصاص داد.

دهقان دومین فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و جانشینی وزارت دفاع در دولت‌های هفتم و هشتم را نیز در کارنامه خود دارد. این سه وزیر رتبه اول تا سوم بالاترین رای اعتماد را در دولت یازدهم کسب کردند اما برای حضور در کابینه دوازدهم دعوت نشدند.


جالب اینکه وزرایی که کمترین رای اعتماد را در دولت یازدهم از مجلس گرفتند به دولت دوازدهم دعوت و دوباره برای بررسی صلاحیت به نمایندگان معرفی شدند.


در بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت یازدهم کمترین رای را عباس آخوندی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی کسب کرد. او توانست با ۱۵۹ رای به کابینه راه پیدا کند.


علی ربیعی وزیر پیشنهادی برای تصدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعد از آخوندی دومین وزیر دولت یازدهم است که کمترین آرای اعتماد مجلس را به خود اختصاص داد. ربیعی هم از آن دست وزرایی که از کابینه یازدهم به کابینه دوازدهم منتقل شده و در صف کسب رای اعتماد مجلس برای تکیه بر کرسی وزارت کار حضور دارد.


بیژن نامدار زنگنه وزیر پیشنهادی دولت اول روحانی برای پست وزارت نفت بعد از آخوندی سومین وزیری است که رای اعتماد بسیاری از نمایندگان را نتوانست کسب کند و تنها ۱۶۶ نماینده به او رای دادند. او تاکنون ۲۶ سال از عمر خود را وزیر بوده و اگر این بار هم بتواند رای اعتماد مجلسی‌ها را کسب کند، دوران وزارتش ۳۰ ساله می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 11
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
    5 3
    کار این پزیرا ضعیف بود
  • AE ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
    26 3
    بر خلاف دوره قبل ، اکثر نمایندگان مجلس در این دوره حامی دولت و به اصطلاح وکیل الدوله هستند و مخالفان هر قدر تلاش کنند دیگر تاثیری ندارد
  • IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
    12 5
    طیب نیا خیلی بد کار کرد
    • محسن IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
      7 7
      شوخی میکنی! میشه بگید خیلی بد چی هست شاید ماهم بدانیم
  • ناشناس IR ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۴
    4 4
    جالب است هر کس که در حوزه فعالیت خود کارامد بوده این دوره کنار گذاشته شده مثلا اقای طیب نیا و نهاوندیان
  • IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۵
    3 0
    چرا نظرمو تایید نمیکنی مگه چی گفتم! واقعه که الکی همه چیزرو رد میکنی! توی همه دولتها اینچنین هست که کابینه دوم هر دولتی نسبت به کابینه اولش تغییرات داره. الان هم آقای دکتر روحانی وزرایی رو که توی دوره قبل خوب کار نکردن به کابینه جدید دعوت نکرده. ملاک معرفی کابینه عملکرد خوب و کارآمد وزیرها هست نه رای بالای نمایندگان به وزیر توی دوره قبل. منتشر کن نظرمو

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس