به گزارش مشرق، ناصر رییسی فر ضمن گله مندی نسبت به ثابت بودن کارمزد جایگاه داران سوخت طی دو سال گذشته، گفت: با وجود افزایش هزینه جایگاه داران طی دو سال گذشته همچنان کارمزد انها ثابت است و بسیاری از این جایگاه ها در شرف تعطیلی هستند. البته این تعطیلی به خواست انها نیست بلکه به دلیل هزینه های بالا و معوق شدن بازپرداخت تسهیلاتی است که برخی از انها از بانک ها گرفته اند و ناگزیر به تعطیلی هستند.
وی همچنین با اشاره به زیاد بودن گاز موجود در بنزین نسبت به حد معمول و مجاز ادامه داد:تبخیر فراورده در فصول گرم سال بالا تر از فصول سرد است که امری طبیعی به شمار می رود، این در حالی است که بعضی از جایگاه ها به بهانه تبخیر غیرمجاز جریمه می شوند ان هم در شرایطی که هزینه های خود را به زحمت مدیریت می کنند.
این مقام مسوول حداقل کارمزد را ١٧ریال و حداکثر آن را ٣٥ریال اعلام کرد و افزود: این میزان بسته به مشخصه های جایگاه متفاوت است که آن را با ٢٠ تا ٢٥ روز تاخیر می پردازند.
رییسی فر همچنین درباره اجرای طرح برندینگ گفت: اگر زیرساخت های این طرح فراهم شده و به طور کارشناسی و دقیق اجرا شود بی شک منافع ملی تامین می شود و جایگاه داران نیز می توانند در فضایی رقابتی ارائه خدمات دهند و هزینه های خود را از شرکت های تایید شده دریافت کنند.
بر اساس گفته های رییس کانون انجمن های صنفی جایگاه های اختصاصی کشور نرخ سوخت در نهایت باید شناور شود.
وی درباره اینکه شناور شدن نرخ سود به صورت دومینو وار موجب افزایش قیمت تمامی کالاها شده و میتواند فشار مضاعف به خانوارها وارد کند گفت: به جرات می توان گفت که شناور شدن نرخ سود کمتر از یک درصد بر سبد هزینه خانوار تاثیر دارد، اما برای کنترل افسار گسیخته افزایش بی پشتوانه و بی اساس نرخ کالاها باید نظام نظارتی را تقویت کرده و سختگیراته تر به موضوع دلالی گری و واسطه گری نگاه کرد.