کد خبر 781156
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۸
انتخابات فدراسیون

ثبت نام کاندیداهای انتخابات فدراسیون بوکس در حالی از فردا آغاز می شود که احتمالات و پیش بینی های روشنی از افراد شرکت کننده در این مجمع شنیده می شود.

به گزارش مشرق، ثبت نام برای مجمع انتخاباتی فدراسیون بوکس از ۱۱ تا ۲۴ مهر انجام می شود تا پس از آن با برگزاری انتخابات جانشین رئیس ۲۸ ساله این فدراسیون مشخص شود. اما آنچه در این بین جالب توجه است پیش بینی آشکار افراد شرکت کننده در انتخابات است. اگرچه سهم فنی ها در میان گزینه های احتمالی حاضر در انتخابات بیشتر است اما پیش بینی می شود دو یا سه چهره غیرفنی نیز برای مجمع انتخاباتی بوکس ثبت نام کنند اگرچه بعید به نظر می رسد این افراد با اقبال خانواده این رشته روبه رو شوند.

در بین گزینه های شرکت کننده صحبت از حضور سرپرست فدراسیون بوکس نیز شنیده می شود. برخی از روسای هیاتها حتی از رخصت گرفتن تلفنی سرپرست برای شرکت در انتخابات صحبت کرده اند. اتفاقی که می تواند یک یا دو سوال اساسی را در میان جامعه ورزش و بخصوص خانواده بوکس مطرح کند. آیا گزینه سرپرستی وزارت ورزش و جوانان با هدف برگزاری مجمع به بوکس آمد یا برای شرکت در انتخابات و سوال دوم اینکه آیا پس از دوماه سرپرستی و تعطیلی فعالیتهای جاری فدراسیون، خانواده بوکس از داوری می خواهد تا در انتخابات شرکت کند؟ 

بررسی شرایط موجود و تلاشهای انتخاباتی نام چند گزینه را برای شرکت در انتخابات فدراسیون مطرح می کند:

۱- گزینه نخست که شرکتش در انتخابات بسیار محمتل است کسی نیست جز افشین داوری. داوری سابقه سالها مدیریت در ورزش کشور را داشته است. او چندین سال نیز به عنوان رئیس فدراسیون دوومیدانی فعالیت کرده است. کسب تنها مدال المپیکی این رشته در زمان ریاست داوری را می توان یکی از موفق ترین رزومه کاری وی دانست هرچند نتایج بازیهای آسیایی و استعفای او یک سال مانده به پایان دوره کاری اش ابهاماتی را در خصوص فعالیت ممتد و بابرنامه در پست مدیریتی ایجاد می کند. حضور کوتاه مدت داوری در پست سرپرستی فدراسیون بوکس با انتقاداتی همراه بوده است. لغو اردوی تیم های ملی، لغو اردوی مشترک با کوبا، تغییرات کلیدی در راس فدراسیون و ... از مهمترین مواردی است که منتقدان داوری به وی وارد کرده اند.

هرچند هدف از حضور سرپرستان در فدراسیون های ورزشی حفظ آرامش رشته برای برگزاری مجمع انتخاباتی است اما تجربه نشان داده بسیاری از سرپرستان خود برای حضور در انتخابات تمایل دارند. برخی از روسای هیاتها نیز از تماس های تلفنی و رخصت سرپرست بوکس برای شرکت در انتخابات می گویند که در نوع خود جالب است.

۲- دومین گزینه که از مدتها پیش صحبت از حضورش در انتخابات به گوش می رسد حسین ثوری مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان است. از وی که سالها ریاست هیات بوکس استان سیستان و بلوچستان را بر عهده داشت به عنوان یکی از گزینه های سرپرستی فدراسیون هم نام برده می شد. ثوری که در این استان هم سابقه فعالیت نسبتا مثبتی را داشته است می تواند یکی از گزینه های فنی برای شرکت در انتخابات بوکس باشد. هرچند وی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرده بود که اگر کاندیدایی تخصصی تر و قوی تر از خودش در انتخابات شرکت کند کاندیدا نخواهد شد.

۳- گزینه سوم که بدون شک تخصصی ترین فرد حاضر در بوکس(فعال در فدراسیون) است کسی نیست جز روح الله حسینی. حسینی در تمام سالهای شرکتش در رقابتهای قهرمانی کشور به مدال طلای سنگین وزن رسید و چندین مدال طلا،نقره و برنز آسیا را در کارنامه اش دارد. وی در حدود دو سال پایانی ریاست فدراسیون ناطق نوری نایب رئیسی این فدراسیون را بر عهده داشت و به ویژه در رده سنی پایه اقدامات گسترده ای انجام داد که نتیجه آن کسب مدال طلای جوانان در آسیا بود. تامین هزینه اعزام ها و برگزاری اردوها از جمله موارد دیگری است که وی را به عنوان یکی از گزینه های فنی بی نیاز از جهت مالی برای انتخابات معرفی می کند. هرچند برخی تصمیمات او در دو سال اخیر منتقدانی را هم در بر داشته است به خصوص افرادی که پس از سالها فعالیت در فدراسیون در زمان نایب رئیسی وی از بوکس و به ویژه تیم ملی جدا شده اند.

۴- حضور برخی گزینه ها در انتخابات فدراسیون بوکس نیز به گوش می رسد. چهره هایی همچون علی دانشمندفر(دبیر پیشین فدراسیون)، اکبر احدی و عیسی گل محمدی(از مربیان بوکس) و چند گزینه دیگر اگرچه از جمله پیش بینی های افراد شرکت کننده در انتخابات هستند اما بعید به نظر می رسد این افراد در صورت شرکت در مجمع انتخاباتی به نفع یک گزینه اصلی انصراف ندهند.

۵- فضای آرام فعلی بوکس برای انتخابات پیش رو کمی عجیب به نظر می رسد. بسیاری از کارشناسان معتقدند پای یک گزینه چهارم هم به میان می آید. گزینه ای که ممکن است از میان مدیران تغییر یافته در وزارت ورزش و جوانان (به عنوان گزینه اصلی وزراتخانه) برای انتخابات بوکس مطرح شود. اگر چنین گزینه ای پا در عرصه انتخابات بگذارد باید منتظر واکنش احتمالی خانواده این رشته باشد. خانواده ای که این روزها به شدت به ریاست یک اهل فن از این رشته تاکید دارد. هرچند وزارت ورزش و جوانان نیز بارها از بی طرفی و بدون گزینه بودن خود در انتخاباتهای فدراسیون های ورزشی صحبت کرده است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس