به گزارش مشرق به نقل از شاتا، محسن صالحی نیا افزود : در 7 ماهه گذشته کالاهای صنعتی رشدهای نسبتا مناسبی داشته اند و در این زمینه تایر اتومبیل از رشد 9 درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار بوده است.
وی ادامه داد :فولاد خام ،لوازم خانگی و اقلامی مثل نخ ، نئوپان ، ام دی اف و کاغذ رشد تولید داشتند و نشان دهنده پوشش نیازداخلی است اما برای افزایش تولید باید افزایش صادرات مد نظر قرار گیرد.
صالحی نیا ادامه داد : الیاف اکریلیک با کاهش مواجه بود و این در حالی است که تولید برخی اقلام ساختمانی به دلیل رکود صنعت ساختمان با کاهش مواجه شد.
وی افزود : تولید صنایع پایین دستی پتروشیمی نیز به دلیل مصرف بالای مواد اولیه توسط صنایع بالا دستی افزایش خوبی را نشان می دهد.
معاون وزیر صنعت ، معدن و تجارت با بیان اینکه هیچکدام از رشدها به مفهوم نبود واحدهای تولیدی مشکل دار نیست تصریح کرد : واحد تولیدی ممکن است به دلایل مختلف ازجمله نیاز به بازسازی و نوسازی و نبود بازار و مشکلات فضای کسب و کار دچارمشکل شود و ما معتقدیم باید فضا را برای فعالیت عمده واحد ها فراهم کنیم .
صالحی نیا با اشاره به لزوم رصد به موقع واحدهای تولیدی دارای مشکل و نیز پایش آمار تولیدات کالا به کالا و صنعت به صنعت افزود : با رصد به موقع واحد های تولیدی باید با کمک دستگاههای مرتبط مشکلات را رفع کنیم و کارگروه رفع موانع تولیدی نیز به طور منظم و پیگیرانه در سطح استانها و ستاد وزارتخانه تشکیل می شود.
به گفته وی از ابتدای سال تاکنون حدود 1700 جلسه استانی و ستادی تحت عنوان کارگروه رفع موانع تولید برگزار شده و 51 درصد مصوبات عملیاتی شده و 49 درصد نیز در دست انجام است.