روزنامه اعتماد

اصلاح‌طلبان درحالی سعی می‌ کنند نشان دهند که حسن روحانی از شعارهای اصلاح‌طلبی عبور کرده و به سمت رقیب آنان تمایل پیدا کرده که در روی کار آمدن دولت وی دست داشته و اینک باید هزینه این موضوع را بپذیرند.

سرویس سیاست مشرق - اصلاح‌طلبان سعی دارند به تدریج حساب خود را از دولت جدا کنند. این موضوع را در موج مصاحبه‌ها و مطالبی که در رسانه‌های زنجیره‌ای این جریان در این زمینه به راه افتاده می‌توان مشاهده کرد.

امروز روزنامه اعتماد با تیتر یک «چالش تغییر» از موضوع جدا شدن حسن روحانی از اصلاح‌طلبان و نزدیکی آن به اصولگرایان سخن گفت. موضوعی که به نظر می‌رسد جهت بار کردن هزینه دولت بر روی دوش اصولگرایان کلید خورده است. این درحالی است که اصلاح‌طلبان چه در انتخابات سال 92 و چه در انتخابات اردیبهشت امسال به طور تمام قد از حسن روحانی حمایت کردند و حتی برای رای آوردن روحانی از دوپینگ سیاسی بهره‌گیری کرده و یک اصلاح‌طلب را به عنوان کاندیدای ضربه‌گیر و پوششی روحانی در عرصه انتخابات به میدان آوردند. کاندیدای اصلاح‌طلبی که نقش خود را به خوبی ایفا کرد و اینک در دولت به عنوان معاون اول در حال فعالیت است.

این روزنامه اصلاح‌طلب در این باره نوشت:

« انتقادات بدنه رای روحانی به او از ایام چینش کابینه آغاز شد و در جریان معرفی وزیر علوم به اوج خودش رسید. در آن ایام خیلی‌ها گفتند روحانی در انتخابات راهنمای چپ زده اما بعد از انتخاب به سمت راست چرخیده است. معیار آنها مقایسه شعارهای تند و تیز روحانی در سفرهای انتخاباتی‌اش به ویژه در هفته آخر تبلیغات ریاست‌جمهوری با نحوه چینش کابینه بود. »

با این اوصاف دولت روحانی با کمک اصلاح‌طلبان روی کار آمد و باید گفت که اگر این دولت در دور دوم خود از ائتلاف با اصلاح‌طلبان هم عبور کند، فرقی در نتیجه انتخابات سال 96 رخ نمی‌دهد و این اصلاح‌طلبان بوده‌اند که باعث روی کار آمدن دولت روحانی هستند و در هزینه‌های این دولت شریک هستند.

این درحالی است که مصطفی تاج‌زاده، فعال اصلاح‌طلب گردش روحانی به سمت راست را محال دانسته و درباره علت عدم تحقق شعارهای اصلاح‌طلبان توسط دولت می‌گوید:‌

«آن‌چه در این روزها اتفاق افتاده صرفاً این است که آن شفافیت و صراحتی که در ایام انتخابات می‌دیدیم، امروز و پس از سپری شدن ایام انتخابات دیده نمی‌شود که البته امری طبیعی است.مسئله این است که به هر حال زمان انتخابات، زمان رقابت است و شور و شوق انتخاباتی بر فضای سیاسی غالب می‌شود. در طرف مقابل مسائلی مطرح شده و حرف‌هایی عنوان می‌شود و این طرف هم لازم می‌داند که پاسخ دهد و به‌طور طبیعی مواضع تند و تیز و صریح می‌شود.»

با این حال این فعال تندرو اصلاح‌طلب نیز تحقق چنین مواردی را محال دانسته و وعده‌ و سخنان اصلاح‌طلبانه روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم را تنها دارای مصرف انتخاباتی و برای شور و هیجان دادن به انتخابات مطرح می‌کند. حال اصلاح‌طلبان از این موضوع بهره‌برداری کرده و برای شانه خالی کردن از هزینه دولتی که از آن حمایت کرده‌اند عمل می‌کنند. این در شرایطی است که با این بازی‌های رسانه‌ای اذهان مردم از موضوع اصلی منحرف نمی‌شود و این جریان ناگزیر باید هزینه سیاسی حمایت از دولت روحانی را بپذیرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
    3 7
    روحانی بعد انتخابات کلا از شعارهاش فاصله کشید
  • IR ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
    8 1
    مردم ایران عاشق ایام انتخاباتن کاندیدا میاد جو میده اونا هم جوگیر میشن هروله میکنن انگار پیامبر جدید اومده بعد که اوضاع آروم میشه انگار نه انگار که این آدم همونیه که انتخابش کردن به همه چی انتقاد دارن
  • IR ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
    12 2
    اونا میدونن نمیتونن تا ابد با جو رسانه ای هی حل مشکلاتو به گردن اینو اون بندازن میخوان اخر کار هم بگن طرف اصول گرا ها رفت کارو خراب کرد
  • IR ۱۷:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
    2 6
    از اولش مشخص بود روحانی عامل جناح راسته و رئیسی اومده تا وجهه روحانی خوب بشه و مردم بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کنن ولی این مردم باور نمی کردن همش جنگ زرگریه
  • GB ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۵
    1 1
    اقای تاجیک اصلاح طلب ...یکبار هم اصلاح طلبان مزه رحم اجاره ای را بچشند...مگه چه اشکالی داره؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس