به گزارش مشرق، حبیب الله مسعودی فرید ظهر امروز نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان اظهار داشت: شورای اجتماعی کشور در طی چند سال گذشته وارد موضوع اجتماعی شده و پنجمین نشست با مقام معظم رهبری با موضوع آسیبهای اجتماعی برگزار شد و مقام معظم رهبری نیز رهنمودهایی در این حوزه داشتند.
وی به معضل آسیبهای اجتماعی مانند مفاسد اخلاقی، حاشیهنشینی، طلاق، اعتیاد به عنوان معظلات اساسی اشاره کرد و افزود: سند سلامت اجتماعی میتواند به این مهم کمک کند و اگر به سلامت اجتماعی نپردازیم آسیبهای اجتماعی را شاهد خواهیم بود.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: ۱۸ کارگروه در شورای اجتماعی در کشور داریم که نسبت به معضلات اجتماعی اقدام میکنند.
فرید یادآور شد: در صنعت سلامت اجتماعی باید قطعا سند آماده شود و به شورای اجتماعی کشور تحویل داده شود و با توجه به اینکه رئیس جمهور رئیس این شورا است مصوباتش مانند جلسات هئیت دولت لازم اجرا است.
وی گفت: هر دستگاهی باید نقش خود را در شورای سلامت مشخص کند و پایش و ارزشیابی در این راستا انجام شود و شورای سلامت اجتماعی به عنوان یکی از ارکان شورای اجتماعی به شمار میرود.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: برنامههای زیرساختی باید در حوزه ابعاد سلامت اجتماعی مورد توجه قرار گیرد و کاهش فقر، افزایش دسترسی و فرصتهای برابر از موضوعاتی است که باید در کمیته سلامت به آن توجه شود.
فرید تاکید کرد: به ایران ۱۴۰۴ اگر به جوانان و نوجوانان توجه نشود نمیرسیم و باید در حوزه توسعه به ظرفیت جوانان توجه شود.
وی گفت: در استان خراسان رضوی طرحی به عنوان سامانه طلاق اجرا شد که سبب شد ۸.۱ درصد طلاق کاهش پیدا کرد و امسال در چهار ماه نخست ۱۴ درصد طلاق کاهش پیدا کرد.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشوربا بیان اینکه در کشور شیب طلاق کاهش پیدا کرده، افزود: شورای اجتماعی کشور تصویب کرد که سامانه مداخله طلاق را در کشور راهاندازی شود که سامانه الکترونیک طلاق تحت عنوان" تصمیم" در این مسیر راهاندازی شده است.
فرید یادآور شد: ابتدا این طرح در ۱۰ استان بیشترین نرخ طلاق را دارند راهاندازی میکنیم و امید داریم در طی دو سه ماه آینده اجرا شود.