به گزارش مشرق، نتایج تازهترین بررسیها نشان داده است، بیماری پارکینسون تا ۷ سال آینده، یک پنجم رشد میکند و تا سال ۲۰۴۰ موارد ابتلا به آن با ۲ برابر افزایش رو به رو خواهد بود.
کارشناسان بهداشتی میگویند: «در حال حاضر حداقل ۱۳۷ هزار نفر در انگلیس مبتلا به پارکینسون هستند که همه نوع گروه سنِّی به آن مبتلا شدهاند».
وزارت بهداشت این کشور نیز با ابراز ناراحتی از شیوع پارکینسون در انگلیس اظهار کرده است: پارکینسون هزینههای جدی برای دولت و وزارت بهداشت به بار خواهد آورد.
پارکینسون، همان لرزش در وضعیت استراحت است که شیوع آن بیشتر در سنین پیری است اما در جوانان هم دیده میشود؛ شیوع آن در تمام مناطق دنیا یکسان است یعنی درصد شیوع بیماری با تغییر در منطقه خیلی فرق نمیکند.
به طور کلی این بیماری بر اثر از بین رفتن سلولهای ترشح کننده مادهای به نام دوپامین که یک انتقال دهنده عصبی است رخ میدهد.
دکتر «سوزانسیرلس نیلسن» و همکارانش در دانشگاه واشنگتن، ۴۹۰ نفر را که به تازگی به بیماری پارکینسون در درمانگاه دانشگاه مغز و اعصاب یا سازمان حفظ سلامت منطقهای تشخیص داده شده بودند را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند خوردن مواد غذایی مانند فلفل و گوجه فرنگی، ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش دهد.
در ماه نوامبر سال گذشته، آمار نشان داد که حدود ۶.۹ میلیون نفر در سراسر جهان پارکینسون داشتهاند؛ دانشمندان هشدار دادند که تا سال ۲۰۴۰، این تعداد به حداقل ۱۴ میلیون نفر خواهد رسید.