به گزارش مشرق، روزنامه رای الیوم در مطلبی با اشاره به تهدیدات رژیم صهیونیستی مبنی بر روی آوردن به حمله نظامی به ایران آورده است: بار دیگر موضوع اقدام رژیم اشغالگر درباره حمله نظامی به ایران در صدر تحولات سیاسی و امنیتی تل آویو قرار گرفته است و این به ویژه پس از تهدید بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست امنیتی مونیخ در هفته گذشته در این زمینه است.
این رسانه می نویسد: «بن کاسبیت» تحلیلگر کهنه کار اسرائیلی به نقل از منابع سیاسی عالی رتبه در تل آویو اعلام کرد که کابینه اسرائیل با عملیات نظامی ضد ایران در مرحله آتی که اهداف اسرائیلی مورد هدف قرار گیرند مشابه ورود پهپاد، موافقت نخواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
رای الیوم در ادامه به نقل از این تحلیلگر صهیونیست آورده است: همه (محافل و مسئولان صهیونیست) به خوبی از تبعات خطرناک این قبیل عملیات آگاه هستند. بن کاسبیت گفت که سرنگونی جنگنده اف ۱۶ قواعد بازی را تغییر داده است. این تحلیلگر اسرائیلی اتهامات مربوط به فسادی که علیه نتانیاهو وجود دارد را نیز در این زمینه و حرفهای نتانیاهو در نشست امنیتی مونیخ بی تاثیر ندانست و هدف وی منحرف کردن رسانه های اسرائیلی از اتهاماتی که علیه وی وجود دارد و شامل رشوه و کلاهبرداری و خیانت است، نیز بوده است.
این تحلیلگر که اخیرا در کتابی از رسوایی های نتانیاهو پرده برداشته است اعلام کرد که اسرائیل بسیار نگران استقرار سامانه های اس ۳۰۰ و اس ۴۰۰ در سوریه با سامانه دفاع هوایی دولت سوریه است. بن کاسبیت این وضعیت را به مثابه ناقوس مرگ برای آزادی عمل جنگنده های اسرائیلی در داخل سوریه دانسته است. این تحلیلگر اسرائیلی گفت که این رژیم تاکنون تصمیمی برای مرحله بعدی نگرفته است و به اعتقاد وی شاید مواضع نتانیاهو برای اقدام نظامی علیه ایران فقط برای ترساندن بوده است.
رای الیوم در ادامه نوشته است: چند روز قبل فاش شد که در نظامیان اسرائیل، کابینه نتانیاهو را قانع کرده اند که به ایران حمله نکند زیرا این رژیم تحمل دهها هزار کشته و زخمی که در نتیجه پاسخ مستقیم ایران و غیر مستقیم از سوی حزب الله است را نخواهد داشت. علاوه بر این به اعتراف جبهه مسئولان ارشد تل آویو جبهه داخلی این رژیم آماده مقابله با هزاران موشک نیست.
این رسانه به نقل از «یوسف ویر» تحلیلگر رژیم صهیونیستی آورده است: جنگ آینده با جهاد اسلامی و حماس در غزه نخواهد بود و جنگ آتی در شمال است که قریب به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و بیش از هر زمان دیگری به جنگ نزدیک شده، جنگ فراگیری که از سال ۱۹۷۳ تاکنون اسرائیل با آن روبرو نبوده است.