به گزارش مشرق، سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس فتای ناجا در نشست خبری خود با خبرنگاران به میزان جرایم سایبری اشاره و اظهار داشت: از سال 1390 تاکنون میزان جرائم 900 درصد افزایش یافته است؛ یعنی به ازای 1400 نفر یک فقره جرم به وقوع پیوسته است.
رئیس پلیس فتا، به بحث کسب و کار اینترنتی اشاره و تصریح کرد: 51 هزار نفر متقاضی دریافت فروشگاههای اینترنتی و نماد اعتماد هستند که از این تعداد 31 هزار نفر موفق به دریافت نماد شدند.
بیشتر بخوانید:
جانشین ناجا: تلگرام در صدر جرایم مجازی است
این مقام ارشد انتظامی تأکید کرد: مردم باید از فروشگاههایی که دارای نماد اعتماد هستند خریداری کنند، چرا که مالک فروشگاه برای پلیس و اصناف مشخص است و با اعتماد کامل میتوان از آنها خرید کرد؛ چرا که اگر مشکلی رخ دهد میتوان آن را رصد و پیگیری کرد.
عالیترین مقام پلیس پایتخت به حملات سایبری اشاره و اعلام کرد: در روز بیش از 6 تا 7 میلیون حمله سایبری در کشور رخ میدهد که درصد زیادی از آن رفع میشود که تأثیری بر روی سامانهها و زیرساختها و کاربران ندارد.
وی با اعلام این مطلب که در سال 96، 7 هزار و 525 حمله به زیرساختها شناسایی شده، اعلام کرد: 296 حمله به صورت جدی به سامانهها و زیرساختهای حیاتی و حساس وجود داشته که 50 درصد آن از سمت آمریکا و چین، 30 درصد از طرف کشورهای اروپایی همچون هلند و آلمان و مابقی از طرف کشورهای آسیایی بوده است.
رئیس پلیس فتا، هدف این حملات را بانکها و مؤسسات پولی و اعتباری، زیرساختهای مخابراتی، زیرساختهای توزیع انرژی برق و گاز، صنابع و بخش فراوردههای نفتی و وزارتخانهها و سازمانها عنوان کرد.
هادیانفر ادامه داد: این حملات، سازمانیافته است و اساساً دنبال اختلال در نظام پولی و مالی و توزیع و پخش و اختلال در زیرساختهاست.
وی درخصوص حملات سایبری به بانکها گفت:از میان 32 بانک 11 بانک بیشترین حمله را به خود اختصاص دادهاند که مشخصه این بانکها این بوده که بیشترین مشتری و چرخش مالی را داشتهاند.