به گزارش مشرق، "خالد بن سلمان" سفیر سعودی در آمریکا در صفحه خود در شبکه اجتماعی توییتر از کسانی که به گفته او "به مواضع عربستان در قبال مسائل جهان عرب اشکال می گیرند و همزمان با وجود اقداماتی که ایران درقبال اعراب انجام می دهند؛ در کنار این کشور می ایستند" انتقاد کرد.
وی مدعی شد که "مسئله فلسطین در طول 70 سال اخیر از دوران موسس نظام سعودی عبدالعزیز بن عبدالرحمن تا دوران سلمان بن عبدالعزیز شاه کنونی مسئله محوری سیاست خارجی عربستان بوده است و فلسطین مسئله محوری بوده و همچنان خواهد بود و این مسئله هر اندازه هم میزان فشارها و تاثیرگذاری ها زیاد باشد، از مسائل سیاسی تاثیر نخواهد پذیرفت".
بیشتر بخوانید:
بازوهای تبلیغاتی «بن سلمان» چه کسانی هستند؟/ «عادی سازی روابط با اسرائیل» عادی میشود! +عکس
این در حالی است که رسانههای بینالمللی از حرکت سریع عربستان به سمت عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل خبر داده اند و برخی مسئولان دوطرف نیز با هم ملاقات کرده اند.
آخرین مورد حمایت اخیر محمد بن سلمان ولیعهد سعودی در گفت وگو با یک رسانه آمریکایی از آنچه حق رژیم اسرائیل بر سرزمین فلسطین خواند، بود.
با این حال، سفیر عربستان در آمریکا مدعی شد: "عربستان امروز در خط مقدم کشورهای عربی و اسلامی در حمایت از ملت فلسطین در تلاش آنها برای رسیدن به حقوق مشروع خود است و این امر بر هیچ کس و در صدر آنها بر کسانی (که به زعم سفیر عربستان) با مسئله فلسطین تجارت می کنند و از موضع عربستان به خاطر مسائل سیاسی ناچیز و کم ارزش اشکال می گیرند، پوشیده نیست".
وی با طرح اتهامات واهی علیه ایران مدعی شد: "عربستان به ایستادن در کنار اعراب و مسلمانان و حمایت از مسئله عادلانه آنها در هر مکانی و درصد آن مسئله فلسطین ادامه خواهد داد و این وظیفه ما است و کسانی که درخصوص مسئله فلسطین مزایده می گذارند؛ همان کسانی هستند که در منظومه نظام ایران حرکت می کنند که (به زعم سفیر سعودی) خون اعراب را در سوریه و یمن و دیگر مناطق می ریزد و در تلاش برای اشغال آنها است".
سفیر سعودی با تکرار ادعای واهی خود علیه ایران گفت: "درست نیست که اینها در کنار نظام ایران قرار گیرند که ادعای مقاومت در برابر اشغالگران در فلسطین دارد؛ درحالی که می بینند این نظام در مقابل در تلاش برای (به زعم واهی سفیر سعودی) اشغال پایتخت های عربی و ارتکاب کشتار و ریختن خون مردم آنها است".
مقامات سعودی آشکارها بارها حمایت سیاسی و تسلیحاتی خود از گروههای مسلح بویژه در سوریه را در طول سالهای اخیر اعلام داشته اند و براساس آمار مراکز تحقیقاتی بین المللی، اتباع عربستان بیشترین شمار اعضای گروههای تروریستی و مسلح را در عراق و سوریه به خود اختصاص داده اند.
عربستان از بیش از سه سال پیش نیز تجاوزگری همه جانبهای را به همراه تعدادی از هم پیمانان خود علیه کشور فقیر یمن به راه انداخته است که نتیجه آن جان باختن هزاران غیرنظامی یمنی و زخمی شدن هزاران نفر دیگر، انهدام ساختار زیربنایی این کشور و شیوع بیماریهای واگیر دار و قحطی و گرسنگی در آن بوده است.
دخالت عربستان در لبنان و سنگاندازی برای تشکیل کابینه نمونهای دیگر از مداخلات زنجیرهای این کشور در امور داخلی کشورهای منطقه است.