به گزارش مشرق، محمد سالاری قائم مقام حزب همبستگی درباره آخرین اخبار مربوط به تشکیل «پارلمان اصلاحات» که اخیرا مطرح شده اظهار داشت: ایده «پارلمان اصلاحات» در شورای هماهنگی مطرح شد و آنها موافقت کردند این ایده در کمیته سیاسی شورا مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
بیشتر بخوانید:
واکنش رهامی به ریاست "عبدالله نوری" بجای "عارف" در شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان
وی افزود:کمیته سیاسی قرار شد چارچوبی را در خصوص راهبردهای این ایده تدوین کند. سپس این چارچوب به احزاب داده شود، آنها نیز روی آن بحث و تبادل نظر کنند.
سالاری با بیان اینکه این فرایند در حال طی شدن است، خاطرنشان کرد: حدود ۶ حزب از جمله کارگزاران، اتحاد ملت ایران اسلامی، حزب اراده ملت، مردمسالاری و چند حزب دیگر نظراتشان را مطرح کردند. این فرایند تکاملی در حال طی شدن است؛ البته این موضوع در اصل برای راهبری آینده جریان اصلاحات و با این رویکرد در حال طی شدن است.
قائم مقام حزب همبستگی ادامه داد: شورایعالی بهعنوان سازوکاری که در ۲ انتخابات گذشته کارنامه خوبی داشته است و مورد قبول شورای هماهنگی و جریان اصلاحات است، همچنان پابرجاست اما پارلمان اصلاحات قرار است سازوکاری باشد که حوزه تصمیمسازی در جریان اصلاحات فراگیرتر شود. توجه ویژهای به استانها و مراکز استانها شده و از سرمایههای جریان اصلاحات نظیر نمایندگان ادوار، استانداران ادوار اصلاحطلب، وزرا و معاونان وزرای ادوار بهرهگیری میشود.
وی درباره نظر اخیر کرباسچی که گفته بود "عبدالله نوری" جایگزین عارف در راس شورای سیاستگذاری شود، گفت: این بحثی بود که توسط یک نفر از افراد اصلاحطلب مطرح شده و باید از خود آنها سوال کرد. چنین بحثی اساسا در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات مطرح نبوده، در سازوکار تصمیمگیری و تصمیمسازی چندان فرد مهم نیست بلکه مهم این است که فرایند مبتنی بر گفتمان اصلاحات ر به صورت دموکراتیک و مبتنی بر خرد جمعی پیش رود.
طرح تشکیل "پارلمان اصلاحات" اخیراً در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات بهتصویب رسید که بهگفته عبدالواحد موسوی لاری قرار است نهاد بالادستی اصلاحطلبان باشد.