به گزارش مشرق، چندی است که نحوه پذیرش «حسین فریدون» برادر رئیسجمهور در دانشگاه شهید بهشتی جنجالها و کشوقوسهایی در محافل علمی و رسانهای ایجاد کرده است، بهنحوی که بررسی این پرونده در دستور کار کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بهعنوان کمیسیون مرتبط با موضوع سپرده شد.
بیشتر بخوانید:
اعلام مستندات تخلفات تحصیلی "حسین فریدون" برای اولین بار +جزئیات
**کمیسیون آموزش چگونه به موضوع پرونده تحصیلی «حسین فریدون» ورود کرد؟
موضوع پرونده تحصیلی «حسین فریدون» در تاریخ دهم بهمن سال ۱۳۹۵، یعنی در اوایل آغاز به کار دوره دهم مجلس شورای اسلامی در دستور کار کمیسیون آموزش پارلمان قرار گرفت، در آن زمان ریاست این کمیسیون را محمدمهدی زاهدی بهعهده داشت، بر همین اساس، زاهدی نیز بهعنوان رئیس کمیسیون و مسئول مستقیم پرونده، دستور تشکیل کمیته ۳نفرهای را برای بررسی ابعاد و جزئیات بیشتر پرونده صادر کرد.
براساس این گزارش، ۳ تن از اعضای کمیسیون آموزش مجلس، شامل سیدجواد ابطحی، محمد قمی و کارن خانلری اعضای کمیته ۳نفره بررسی پرونده تحصیلی «حسین فریدون» در کمیسیون آموزش بودند که ریاست این کمیته، به محمد قمی سپرده شد.
طبق گفته اعضای کمیسیون آموزش مجلس و نیز اعضای کمیته ۳نفره بررسی پرونده تحصیلی «حسین فریدون»، از جمله سیدجواد ابطحی، نتیجه بررسیهای این کمیته بهدلیل تعللهای محمد قمی، به زمان ریاست زاهدی بر این کمیسیون نرسید، تا جایی که در تاریخ ۲۹ خرداد امسال، سکان ریاست کمیسیون آموزش پارلمان به محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید (اصلاحطلبان) مجلس واگذار شد.
در قریب ۸۰ روز ریاست محمدرضا عارف در کسوت ریاست کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس او درباره یکی از مهمترین دستورکارهای کمیسیون تحت امرش که بهنظر میرسد پرونده تحصیلی «حسین فریدون» است تاکنون هیج اظهار نظری نکرده با این حال محمدمهدی زاهدی رئیس سابق این کمیسیون روز گذشته گوشهای از تخلفات تحصیلی برادر رئیس جمهور را فاش کرد.
وی از فشار حسین فریدون به مدیر گروه دانشگاه شهید بهشتی برای تحصیل در مقطع دکتری و فشار وزارت علوم به دانشگاه شهید بهشتی برای تحصیل در مقطع دکتری خبر داده بود.
بررسی اظهارنظرهای عارف در ۸۰ روز گذشته بهعنوان رئیس کمیسیون آموزش مجلس مشخص میکند که او تاکنون هیچ موضعی درباره پرونده تخلفات تحصیلی برادر رئیسجمهور که اکنون در دست اوست، نگرفته است؛ در زیر به نمونههایی از اظهارنظرهای عارف اشاره شده است:
۱ ــ انتقاد «عارف» از کسانی که خود را سخنگوی بزرگان اصلاحات معرفی میکنند (اول تیر ۹۷)
۲ ــ عارف در رشت: شورای عالی اصلاحطلبان بهاصرار اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تشکیل شد (۲۲ تیر ۹۷)
۳ ــ عارف: خودزنیهای داخلی را کنار گذاریم (۳۱ تیر ۹۷)
۴ ــ اظهار نگرانی عارف نسبت به دخالت برخی نهادها در دانشگاهها (۲۲ مرداد ۹۷)
۵ ــ عارف: برخی میخواهند قهرمان فضای مجازی شوند (۲۵ مرداد ۹۷)
۶ ــ عارف: خطونشان کشیدن برای روحانی از سوی عدهای از طلاب مشکوک است (۲ شهریور ۹۷)
۷ ــ عارف: انتظار اصلاحطلبان از روحانی بیش از عملکرد فعلیاش بود (۷ شهریور ۹۷)
۸ ــ عارف: متأسفانه روحانی تعامل ضعیفی با مجلس دارد (۹ شهریور ۹۷)
۹ ــ انتقاد عارف از ادبیات «کوچهبازاری» یک رسانه (۱۴ شهریور ۹۷)
۱۰ ــ کشورداری سلیقهای مانع پیشرفت شده است (۱۷ شهریور).