در زمان استعفای شبه اخراج طهماسب مظاهری از سمت رئیس‌کل بانک مرکزی، محمود بهمنی دبیرکل این بانک بود و با وجود سابقه طولانی در زمینه بانک و بانکداری فکرش را نمی‌کرد به این زودی رئیس‌کل شود و ....

به گزارش خبرنگار اقتصادی مشرق ، در زمان استعفای شبه اخراج طهماسب مظاهری از سمت رئیس‌کل بانک مرکزی، محمود بهمنی دبیرکل این بانک بود و با وجود سابقه طولانی در زمینه بانک و بانکداری فکرش را نمی‌کرد به این زودی رئیس‌کل شود و  طهماسب مظاهری رئیس کل بانک مرکزی شد، سمت دبیرکل بانک را احیا و حکم بهمنی را برای این سمت  امضا کرد و بعد از گذشت یک سال از آن تاریخ به عنوان رئیس‌کل انتخاب شده بود . حکم سرپرستی بانک مرکزی کمتر از 2 هفته به حکم قطعی رئیس‌کلی منجر شد و بهمنی در 15 مهر 1387 بر صندلی بلند بالای بانک مرکزی تکیه زد.
 
محمود بهمنی سال 1326 در روستای پشند شهرستان کرج به دنیا آمد و دارای لیسانس اقتصاد گرایش بانکداری، فوق لیسانس مدیریت بانکداری و دکترای مدیریت بازرگانی است.
 
اظهارات آقای رئیس از ابتدای سکانداری بانک مرکزی در نوع خود جالب است و واکنش بازار در مقابل این اظهارات نیز بی نظیر ، در گزارش ذیل صحبت های  بهمنی در خصوص فساد بانکی اخیر ، نوسانات نرخ ارز و همچنین اظهارات وی پس از ریاست را نگاه کوتاهی می کنیم و قضاوت موفق یا ناموفق بودن عملکرد رئیس کل بانک مرکزی را به شما خوانندگان محترم واگذار می کنیم :
 
 
تاریخ‌نگاری وقایع و اظهارات بهمنی پس از ریاست بانک مرکزی
 

تاریخ

وقایع و اظهارات

۱5 مهر ۱۳۸۷

مراسم تودیع دکتر مظاهری ومعارفه دکتر بهمنی با حضور رییس جمهور برگزار شد.

۱5 مهر ۱۳۸۷

بهمنی در مراسم روز معارفه خود گفت: با 38 سال سابقه در سطوح مختلف سیستم بانکی و 25 سال تجربه دانشگاهی همواره بر مبنای خرد جمعی تیم اقتصادی حرکت می کنم و از نظرات کلیه اقتصاددانان استقبال خواهم کرد.

۱۴ اسفند ۱۳۸۷

بهمنی گفت: اگر قرار باشد بین تورم و رکود یکی را انتخاب کنیم قطعا" باید تورم را انتخاب کرد چون رکود ، بیکاری و تعطیلی تولید و کارخانجات را به دنبال دارد. در حال حاضر ما می بایست حفظ اشتغال و سپس ایجاد اشتغال را مدنظر داشته باشیم و این بدان معنا است که ما باید سعی کنیم کارخانجاتی را که در حال کار هستند حتی با ظرفیت های پایین حفظ و حمایت کنیم.

۲۱ خرداد ۱۳۸۸

روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: بدنبـال بروز شایعه استعـفای آقای دکتر بهـمنی رئیـس کـل بانک مرکزی، بدینوسـیله اعـلام می گردد این خـبر بی اساس بوده و صحت ندارد.

۱۸ مهر ۱۳۸۸

مراسم معارفه جناب آقای پورمحمدی، جانشین دکتر قضاوی به عنوان قائم مقام جدید بانک مرکزی برگزار شد.

۱ تير ۱۳۸۹

مراسم رونمایی از اسکناس یکصد هزار ریالی برگزار شد.

۳ آبان ۱۳۸۹

بدنبال افتتاح سامانه پرداخت الکترونیکی کارت سوخت جناب آقای دکتر بهمنی رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی نامه‌ای از جناب آقای علی دیواندری مدیر عامل بانک ملت به پاس زحمات و تلاش ایشان و همکارانشان در راه اندازی این سامانه تشکر و قدردانی کرد.

۲۵ فروردين ۱۳۹۰

بهمني و پورمحمدي رئيس كل وقائم مقام بانك مركزی در واشنگتن با آقای استراس كان رئیس وقت صندوق بين المللی پول ديدار وگفتگوكردند.

 
 
وقایع ارزی و دلاری در زمان ریاست بهمنی
 
 
 

تاریخ

وقایع و اظهارات

۳ مرداد ۱۳۸۸

دکتر راعی معاون ارزی بانک مرکزی رفت. طی حکمی از سوی دکتر بهمنی رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، دکترحمیدبرهانی به سمت معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد.

۹ خرداد ۱۳۹۰

روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد ، این بانک به منظورتامین ارز مورد نیاز مسافران در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه ، علاوه بر شعب بانک های تجاری و صرافی های مجاز ، نسبت به فروش ارز مسافری از طریق صرافی بانک ها نیز اقدام می نماید.

۱۹ خرداد ۱۳۹۰

این بانک طی بخشنامه ای به کليه بانک‌ها ( دولتي، غيردولتي) اعلام کرد: درراستای تامین ارزتمامی متقاضیان ترتیبی اتخاذنمایند تادرچارچوب موارد پیش بینی شده دربخشنامه ها ومقررات ارزی بانک مرکزی ،ارزموردنیاز متقاضیان اعم ازحواله ویااسکناس راتامین نموده وهیچگونه وقفه ای دراین زمینه ایجادنگردد.

۵ تير ۱۳۹۰

سومين جلسه كميته نظارت بر بازار ارز كشوربه رياست قائم مقام بانك مركزي تشكيل شد ، براساس مصوبات اين جلسه مقرر گرديد برنامه ريزي لازم براي تامين ارز مورد نياز حجاج از طريق بانك ملي ايران به عمل آيد. با هدف اطمينان از تامين ارز مورد نياز مسافران در فرودگاه حضرت امام خميني (ره) مقرر شد بازرسين بانك مركزي بصورت 24 ساعته در فرودگاه مستقر و نظارت لازم را بر عملكرد بانكها و صرافي هاي فعال دراين فرودگاه بعمل آورند.

۱۱ تير ۱۳۹۰

درچهارمین جلسه کمیته نظارت بر بازار ارز کشور مقرر شد ، حوزه نظارت این بانک گزارش عملکرد مصرف ارزی تمامی بانک‌های کشور را سندرسی کرده و نتایج را برای اتخاذ تصمیمات مناسب به کمیته گزارش کند.

۲۱ تير ۱۳۹۰

مراسم تودیع آقای دکتر حمید برهانی و معارفه آقای سید کمال سیدعلی به عنوان معاون ارزی جدید بانک مرکزی در این بانک برگزار گردید.

۲۴ مرداد ۱۳۹۰

فروش ارز مسافرتی علاوه بر شعب بانک ها و صرافی های مستقر در مبادی خروجی کشور (فرودگاه های بین المللی و...) از طریق کلیه شعب ارزی بانک های ملی ایران ، ملت و صادرات ایران در سراسر کشور نیز امکان پذیر شد.

۲۲ مرداد ۱۳۹۰

سیدعلی معاون ارزی بانک مرکزی در نشست خبری به تشریح سیاست های ارزی بانک مرکزی در خصوص یکسان سازی نرخ ارز پرداخت.

۲۲ شهريور ۱۳۹۰

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: در راستای ساماندهی صرافی ها و با توجه به اینکه ظرفیت تاسیس صرافی در بسیاری از استانها تکمیل شده است و امکان صدور مجوز میسر نمی باشد ،لذا رسیدگی به تقاضاهای واصله برای تاسیس صرافی تا اطلاع ثانوی متوقف شده است .

۵ مهر ۱۳۹۰

روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: به منظور رفاه حال هموطنان عزیز، کماکان امکان خرید ارز مسافرتی در فرودگاه بین المللی حضرت امام خمینی (ره) فراهم است.

۷ مهر ۱۳۹۰

بانک مرکزی اعلام کرد: علاوه بر شعب ارزی بانک های ملی ، ملت ،صادرات در سراسر ایران و صرافی ها و بانکهای مستقر در مبادی خروجی کشور ( فرودگاههای بین المللی و...) شعب مرکزی سایر بانکها نیز مجاز به فروش ارز مسافرتی می باشند.

۸ آذر ۱۳۹۰

معاون ارزی بانک مرکزی باز هم تغییر کرد. مراسم تودیع جناب آقای‌«سید‌کمال سیدعلی‌» و معارفه خانم «‌مینو کیانی‌راد»‌ در بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

۱۰ آذر ۱۳۹۰

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به بانک های ملی ، توسعه صادرات ، سپه ، کشاورزی ، صنعت و معدن ، مسکن، صادرات ، ملت ، تجارت و رفاه کارگران اعلام کرد:

بانک های مذکور مجاز به فروش ارز به ارز‌های رایج در شبکه بانکی کشور به هر میزان به نرخ فروش رسمی ارز در سرزمین اصلی به واردکنندگان کالا و خدمات در جهت مصارف آتی می باشند.

1 دی 1390

دلار آزاد به رکورد 1400 تومان رسید.

7 دی 1390

دلار 1600 تومان شد.

12 دی 1390

دلار به رکورد تاریخی 1780 تومان رسید.

13 دی 1390

درویشی معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: طی یکی، دو روز آینده بازار ارز به ثبات خواهد رسید.

13 دی 1390

استفاده از ابزارهای پولی جذاب، ایجاد ثبات در بازار و مدیریت عوامل روانی مهمترین برنامه‌های بانک مرکزی در ماه‌های پایانی برای بازار ارز و طلاست.

تصمیمات بهمنی پس از افشای کلاهبرداری بزرگ

۹ مهر ۱۳۹۰

بهمنی ریاست کل بانک مرکزی دستور تغییر مدیر عامل بانک سامان را صادر کرد.

۱۱ مهر ۱۳۹۰

بانک مرکزی دستور تغییر مدیرعامل و ریاست هیات مدیره بانک گردشگری را صادر کرد.

24 مهر 1390

به بانک تات تا تاریخ 28/7/90 13مهلت داده شد ، نسبت به معرفی رئیس جدید هیات مدیره آن بانک مطابق دستورالعمل مذکور ، اقدام نماید .

۲۴ مهر ۱۳۹۰

در راستای دستورالعمل احراز و سلب صلاحیت حرفه ای مدیرعامل و اعضای هیات مدیره موسسات اعتباری ، روسای هیات مدیره بانک های گردشگری و اقتصاد نوین منصوب شدند.

۲۵ مهر ۱۳۹۰

بانک مرکزی اعلام کرد: مصوبه شوراي پول و اعتبار مبنی بر ”ممنوعيت تصدي همزمان پست مدير عامل و رياست هيأت مديره توسط يک نفر در بانک‌هاي خصوصي، بانک‌هاي دولتي خصوصي شده و مؤسسات اعتباري غيربانکي" اجرایی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۷:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
    0 0
    بابا خسته شدیم اگه نخواهیم حباب ترکیده شود چه کسی رو ببینیم.
  • محمد ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
    0 0
    اين آقاي معاون ارزي داشت وضع ارز رو درست مي كرد تو همين چند ماه ورش داشتند يه خانم جاش گذاشتن . اين اقاي بهمني كه خودش معلوم نيست چيكار مي كنه!
  • ...... ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۰
    0 0
    افزایش معوقات بانکي ، فراري دادن سرمايه ها از بانک ها ،چند نرخی کردن ارز و کاهش ارزش پول ملي و .....بس نيست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس