به گزارش مشرق، روزنامه الاخبار لبنان فهرست محلی هیئت مبارزه با پول شویی و حمایت از تروریسم در سوریه را با استناد به دو قطعنامه ۱۲۶۷ و ۱۳۷۳ شورای امنیت سازمان ملل متحد منتشرکرد.
این فهرست حاوی اسامی ۶۱۵ نفر و ۱۰۵ نهاد از ۳۰ تابعیت عربی و غیرعربی است که محل فعالیت آنها در بیش از ۱۲ کشور عربی و غیر عربی است.
روزنامه ال اخبار نوشت: بخش اعظم افراد متهم شده تابعیت سوری دارد و ۵۸.۵ درصد از مجموع افراد این فهرست را تشکیل میدهند.
اتباع سعودی با ۶۷ نفر در رتبه دوم فهرست هستند و ۱۰.۸ درصد از مجموع افراد این فهرست را تشکیل میدهند و اتباع لبنانی با ۴۲ نفر در رتبه بعدی قرار دارند و ۶.۸ درصد مجموع افراد فهرست را تشکیل میدهند.
در رتبه بعدی اتباع کویتی با ۳۱ نفر هستند که ۵ درصد مجموع افراد فهرست را تشکیل میدهند.
بیشتر بخوانید:
پنتاگون و سیا علیه ترامپ هستند
واکنش ائتلاف آمریکایی به تحولات شمال سوریه
روزنامه ال اخبار نوشت: فهرست بالا شامل شخصیتهای سیاسی، نظامی، دینی، اجتماعی، بازرگانان، اساتید دانشگاه، قضات و شهروندان عادی است.
این روزنامه برخی از اسامی فهرست را فاش کرد و از کویتیها به شافی العجمی مبلغ کویتی و عبدالعزیز السبیعی و ۹ نماینده پارلمان یاد کرد.
اما شخصیتهای سعودی مندرج در این لیست مبلغ دینی یا بازرگان یا استاد دانشگاه هستند.
به نوشته ال اخبار، در این فهرست اسامی سیاستمداران لبنانی و علمای مشهور نیز به چشم میخورد که در صدر آنها سعد الحریری، ولید جنبلاط، سمیر جعجع، خالد الضاهر، عقاب صقر، داعی الاسلام الشهال و بلال دقماق قرار دارند.
اما ترکیه نیز بی نصیب نمانده است و صدر اسامی اتباع ترک مندرج در فهرست نامهای رجب طیب اردوغان رئیس جمهور، احمد داود اوغلو نخست وزیر سابق و مبلغ نورالدین یلدیز و مراد پاشا قرار دارد.
اما در بین شخصیتهای عراقی فهرست مسعود بارزانی و حارث سلیمان الضاری وجود دارد که سه سال پیش فوت کرد.
اتباع مصر نیز در این فهرست جا دارند و یوسف القرضاوی و محمد عبده ابراهیم از جمله آنها هستند.
به نوشته ال اخبار، فهرست طولانی است و شامل اسامی شخصیتهایی از آسیا، آفریقا و اروپا است.
اما از اسامی شخصیتهای سوری فاش شده که در فهرست آمده است، عبدالحکیم القطیفان هنرمند و ولید الزعبی بازرگان مقیم دبی است و در کنار آنها اسامی شماری از چهرههای اصلی وابسته به گروههای مخالف و گروههای شناخته شده نیز در این فهرست وجود دارد.
ال اخبار درپایان گزارش خود یادآور شد که هدف قطعنامههای ۱۲۶۷ و ۱۳۷۳ شورای امنیت، اتخاذ تدابیر لازم برای متوقف کردن و خشکاندن حمایت مالی از تروریسم است.