به گزارش مشرق، حجتالاسلام مرتضی امینالرعایا به همت مجمع ناشران انقلاب اسلامی و جمعی از ناشران و نویسندگان، در صفحات رسانهها و فضای مجازی مطرح گردید. وی با چهار دهه فعالیت مستمر، از مطرح شدن خود پرهیز میکند امّا بیماری که او را رنج میدهد سبب شد تا فعالان عرصۀ فرهنگ انقلاب با عیادت و دلجویی از او، نام و تلاشش را رسانهای کنند.
حجتالاسلام امینالرعایا از سال ۷۴ یعنی دو سال بعد از شروع فعالیت مؤسسۀ فرهنگی هنری قدرولایت، با این مؤسسه پیوند خورده است. پیوندی که تا هم اکنون ادامه دارد و مؤسسۀ قدرولایت فعالیتهای حوزۀ کودک و نوجوان خود را با وی شروع کرده و عمیقاً به او گره زده است.
نگاهی به آمار آثار تولیدی وی، این پیوند را نشان میدهد. او ۴۸ جلد کتاب کودک و نوجوان را برای مؤسسۀ قدرولایت هم نگاشته و هم طراحی آن را انجام داده است. در این مدت ۲۲ اثر هم توسط او طراحی شده که نویسندگان مختلفی داشته است. هنوز طرحهای آب رنگ استاد که سالهای دهۀ ۷۰-۸۰ به این طریق طراحی میکردند، در مؤسسۀ قدرولایت نگهداری میشود و جزو آرشیو گرانبهای این مؤسسه است.
مهمترین آثار تولیدی وی برای مؤسسۀ قدرولایت را میتوان مجموعه «قصههای پروانه» دانست که ۱۴ جلد توسط وی نوشته و طراحی شده است و مورد استقبال فراوان قرار گرفتهاند. در هر جلد این مجموعه یکی از خصوصیات امام خمینی (ره) در قالب قصهای جذاب به بچهها معرفی میشود. مجموعه ده جلدی «قصههای شنیدنی» که خانم شیوا سلامت آنها را نگاشتهاند با طراحی آقای امینالرعایا زینت شده است و از مهمترین طراحیهای اوست. طرحهای این ده جلد در جایزۀ ادبی یوسف اثر برگزیده شناخته شد و مورد تجلیل قرار گرفت. حجتالاسلام امینالرعایا سالهاست که کارشناس گروه کودک و نوجوان مؤسسۀ فرهنگی هنری قدرولایت است و در جلسات نویسندگان و طراحان همکار با مؤسسه که هر ماه یا دو ماه یکبار تشکیل میشود از نظرات و تجربیات وی، استفاده میشود.
اصلاح و بازنویسی آثاری که جهت تولید به مؤسسۀ قدرولایت میرسد، تشخیص قابلیت تولید داشتن آثار یا اعلام علل عدم قابلیت استفاده از آثار ارسالی به نویسندگان آنها، طراحی آثار مثبت و قابل انتشار، از جمله تلاشها و همکاریهای استاد با موسسه است. هم اکنون نیز ۱۵ جلد اثر با محوریت خداشناسی برای کودکان جهت بازنویسی و بازنگری و طراحی در دست اقدام اوست که به خاطر کمسویی چشمانشان با تأخیر انجام میشود.
مؤسسه حفظ ارتباط مستمر و حمایت جدی و مؤثر از حجت الاسلام امین الرعایا را بهویژه در وضعیت فعلی، یک وظیفه برای خود و همۀ فعالان جبهۀ انقلاب میداند، صرف نظر از اینکه چه اندازه بتوانند به تولید آثار بپردازند.
امید است که به لطف الهی و دعای خیر بندگان صالح و استفادهکنندگان از آثار فاخرشان، هر چه زودتر بهبودی کامل حاصل نمایند و توان جبهۀ فرهنگی انقلاب را بیافزایند. هدیۀ گرانسنگ رهبری به این نویسنده و طراح انقلابی (انگشتری) گوارای او باد و رضایت رهبری انقلاب اسلامی توشۀ راهش.